Şimdi Ara

YAHOO MAİL ÜCRETLİ Mİ OLDU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha düne kadar windows 10 altında windows mail 2012 ile pop3 e-mail server üzerinden masaüstünde kullandığım yahoo.mail çalışmıyor. Dün farkettim.
    Biraz araştırdım Windows mail ( essentials ile gelen e-mail programı) 2012 yahoo.com dan gelen mailleri almamaya başlamıştı. kendi sitemdem gelen kendi e-mail box umdan gelen mailleri alabiliyorum.
    Windows 10 un içindeki posta ile denedim yine olmadı.Alamadım mailleri yahoo dan.
    Sonra biraz daha araştırınca aynı zamanda yahoo mailin artık windowsa destek vermediğini ve yahoo mail Plus diye bir şeyi satın almam gerektiğini öğrendim. Çok şaşırdım tabi ki.
    Diğer bütün firmalar ve şirketler bedava mail vermek için savaşırken yahoo nun böyle bir uygulamaya gitmesi mantıksız geldi.

Yahoo dan gelen maillerimi internete gitmeden masa üstünde açıp görebileceğim pop3 mail smtp server parametreleri windows 10 uygun ve yahoo ile uyuşan bir uygulama var mı ? Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum , tşk ler.

• Ücretli gibi bir uyarı ben görmedim. Maillerimi kontrol edebiliror ve kullanabiliyorum.
  • Yahoo isim degistirecekti değiştirmiş olabilir. Gelen giden kutusu ayarları değişmiş olabilir web den deneme yaptın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahoo hala ücretsiz. Uygulama olarak The Bat veya Becky kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.