Şimdi Ara

yahoo'da kullanıcı ismi değiştirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yahoo'da kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Fakat her ne kadar aradımsada bu işlem için bir yer bulamadım. Bileniniz varsa, yazarsa memnu olurum.

• oct@yahoo.com'umu değiştirmek istiyorsun yoksa
    first name surname kısmınımı eğer xxxxx@yahoo.com değiştirmek istiyorsan bu mümkün değil yeni bi acc. alman lazım dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeteBaba

oct@yahoo.com'umu değiştirmek istiyorsun yoksa
    first name surname kısmınımı eğer xxxxx@yahoo.com değiştirmek istiyorsan bu mümkün değil yeni bi acc. alman lazım dostum.

bende arkadaşa katılıyorum.bunun için yeniden bir adres açmanız gerekecektir.yalnız diğer kullanıcı bilgilerinle mail alamayacağından bazı değişikler yapmak sorunda kalırsın accounttunda bilgine.
  • oct@yahoo'yu değiştirmek istemiyorum. Sadece, aktif kullanıcı listesinde gözüken ismi değiştirmek istiyorum. Peki bu mümkün mü?
  • Konuyu hortlatmış olabilirim sanırım benimde başıma büyük bela oldu bu iş aradım hiç cevap yok,

Özetle xyz@yahoo.com u değil gelen mailde "from" kısımdaki adı değiştirmek isteyende benim gibi bulmayan varsa onların işine yarar umarım.

yahoo mailinizi actıktan sonra en üst solda "sing out" un yanında "mail options" var onu tıklıyorunuz açılan sayfada sol da ortaya dogru "mail accounts"var onu tıklayıp çıkan yerdeki "sending names" i silip yeni istediğiniz ismi yazıyorsunuz.

benim maili hackleyen gavur, bi karı ismi yazmış neyse düzeldi sonunda.

Kolay gelsin
  • bende bi arkadaşıma mail attığımda arkadaşım gönderen kişinin isminin yazması gereken yerde yani from kısmında farklı bi isim yazdığını söyledi. ben de değiştirmek istiyorum ama bi türlü yapamadım . en son arkadaşın anlattığını da yapmaya çalıştım ama olmadı lütfen yardım çok rica ediyorum arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google kişiler isim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsemrgrn

arkadaşlar buldum buyrun bakın anlamayan olursa yazın ayrıntılı anlatayım.. http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&langpair=en%7Ctr&rurl=translate.google.com.tr&u=http://answers.yahoo.com/question/index%3Fqid%3D20090302183257AAWit5k&usg=ALkJrhjtrZBEwhRBC3LdxCDVs2bRfkcCGQ

teşekürler yaptım sonunda. Üstelik Türkçe yahoo kullanıyordum,gönderen adı değiştirmek gerçekten zor Yahoo da, gereksiz o kadar çok uygulama var ki

• Posta seçenekleri >> Hesaplar >> sonra sayfanın ortasındaki hesaplar yazısının altında küçücük yahoo mail yazıyor ona tıklayınca açılıyor. bu şeyi oraya sokan yahoo yazılımcılarına selam ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.