Şimdi Ara

Yağmurlu Havalarda Kullanım için Sırt çantası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar havalar maglum Istanbul da yaşıyorum bi iyi bi kotu cantamda telefonum cuzdanim sarj cihazim falan bulunuyor islanmamasi lazim. Balık malzemeleri islanmasa da farketmez de digerleri problem. Cantam su gecirmeyen cinsten değil. Simdi bu bu konuda bilgisi veya fikri olan arkadaşlardan yardim istiyorum. Yeni bir sırt çantası önerisi veya çantamı yagmurdan koruyacak bir aparat lazım.

NOT:Baliga cikarken kullaniyorum cantayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 17 Şubat 2015; 14:29:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucuz yollu istiyorsan çanta üzerini kaplamak için poşet tarzı ürünler satılıyor dağcılık malzemesi satan yerlerde olabilir, decahtlonda vardı galiba.

Su geçirmez çanta arıyorsan dalış için üretilen salvimar,mares,omer gibi markalardan çanta önerebilirim ama kafadan 150 lira isterler.

• Cok tesekkurler ucuz yollu olmasi isimi gorur sonuçta hobi olarak yapiyorum bu isi eminonu ne gideyim bakalım bi tekrar Teşekkürler

• Şu tarz bir şey ;http://www.hepsiburada.com/liste/ferrino-canta-yagmurlugu-cover-0-sari/productDetails.aspx?productId=outbah72006&categoryId=1301350

Bir yerde 10 liraya görmüştüm ama unuttum neresi diye belki decathlonda vardı.
    Yapmaya kalktı mı sen bile yaparsın kalın büyük poşetle.

• Haklisiniz belkide ugrassa insan yapar kendi basina bile fakat fiyati uygunmus gayet kullanisli birkac sene goturur cinsten birsey ugrasmaya degmez gibi bu kadar ucuzken. Baharda bol yagmurlu gunlerde gayet is gorur bu linkteki yagmurluk. Belki dediginiz fiyatta eminonunde bulabilirim en azindan ucuzunu bulamasam bile artik ne aradigimi biliyorum tekrar cok tesekkurlwr.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.