Şimdi Ara

Yağmurlu havada yayalara su sıçratan araç sürücüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip insanımsı yaratıklara hayvan diyeceğim ama hayvanlara hakaret olur bu.

Bugün Ankara'da hava yağışlı, yollar su göleti. durakta otobüs bekliyorum. Arabalar vızır vızır geçiyor. ben durağın iyice köşesine sindim üzerime su gelmesin diye. Geçen arabaların hepsi suyu sıçratıyor ama bana gelmiyor. Tam o esnada beyaz bir Subaru XV sürücüsü artık kaç km hızla geçtiyse baştan ayağa suyu boca etti üstüme. Ben de arkasından bağıra bağıra her türlü hakareti ettim. Hatta inşallah ömür boyu bir daha arabaya binemezsin diye de söylendim.

Ülkemiz insanlarının başkalarına olan müthiş saygısı! gözlerimi yaşartıyor. Arabanın direksiyonuna geçince kendilerini kral zanneden yaratıklar umarım ömür boyu araba kullanamazlar bir daha.

• Bir tık ilerisi otobüs duraklarının önündeki su birikintilerini gördüğü zaman affetmeyenidir.

Burada bir ibretlik durum var. İş bilmeyen insanlar hiç haketmedikleri yerlerde. Bir zahmet kalabalıklar da yolu adam gibi yapabilecek, drenajını adam gibi koyabilecek insanlara görev verecek kişileri tercih etsinler. Öyle birileri yoksa, öyle birilerini bulsun çıkarsınlar.
  • geçmiş olsun bugün de sabah ben işe giderken sağ da iki yaya yürüyordu, yanlarından yavaşça geçerken sol teker hizasında az bir çukur varmış ara sokaktayım hızım da fazla değil, su olunca farkedemedim, hız az da olsa yayanın dibinden geçerken su sıçradı, el kol yapıyordu durdum indim, kusura bakma dedim çukuru fark edemedim, gideceğiniz yere kadar ben bırakayım dedim baktım diklenmeye başladı görmüyor musun böyle araba mı kullanılır diye, o zaman yolda yürümeyeceksin, kaldırıma çıkacaksın dedim, bir şey diyemedi...

@MesutO
    öyleleri için büyük bir taş alıp durakta öyle beklemek gerek

Yağmurlu havada yayalara su sıçratan araç sürücüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 8 Mart 2014; 11:36:26 >

• Bir defasında taksi ile kovalayıp durdurmuştum su sıçratan yaratığı
    Yedi mahalle duyacak şekilde bağıra bağıra ana avrat düz gitmeme rağmen inmedi herüf arabadan, ben de kapısına tekme atıp ayrıldım
    14 lira taksi parası da cabası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam devenin boynunun eğri olma hikayesi gibi ülke olarak neremiz doğru ki yollarımız doğru olsun.

Her tarafı yamalı, çukur dolu başkent yollarında yaşamaya çalışıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Man -- 8 Mart 2014; 11:56:28 >
  • Herşeyin en iyisini hatta dünyadaki pek çok ülkeden daha iyi, çok daha ucuza malederek yapacak ehil insanımız çok şükür var ama bu insanların hiçbiri bu işlerin başında değil.
  • Siz bir de İstanbul'da yagmurlu havada metrobus duraginda bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam da bence suç ne sürücünün ne de yayanın.
    Belediyenin sen o kaldırımı belli bir genişlikte yapıcaksın.
    Çukur olunca kapadıcaksın.
    Durakları cep şeklinde yapıcaksın ya da kaldırımın en uç noktasına geçmeyi engellemeyecek şekilde yapıcaksın.
    Bence tek suçlu belediyedir.
    Ama bu sürücüyüde hatasız yapmaz dikkatli şekilde geçmesi gerekir.
  • Yaş 20, Liseye giderken kaldırımda yürüyorum üstelik ve kaç kere ıslandım böyle.
    Yıllar geçti ne zaman yagmurlu havada su birikintisi görsem yavaşlarım, yaya insanlara dilkat ederim.
    Yani her kurala uyarım, yoldakilere dikkat eder herşeyi yapıyorum. Gel gelelim bizim türk milletine, hiçbirşeye dikkat etmez. Herkes kafasına göre.
    Eğitimsizligin dibe vurdugu yer = Türkiye

• Dikkatsizlikten yapanlara bir diyeceğim yok ama bile bile yapanlara ne yapsan az. Bide burda belediye ne iş yapıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

Yaş 20, Liseye giderken kaldırımda yürüyorum üstelik ve kaç kere ıslandım böyle.
    Yıllar geçti ne zaman yagmurlu havada su birikintisi görsem yavaşlarım, yaya insanlara dilkat ederim.
    Yani her kurala uyarım, yoldakilere dikkat eder herşeyi yapıyorum. Gel gelelim bizim türk milletine, hiçbirşeye dikkat etmez. Herkes kafasına göre.

20 yaşında lise mi 21 yaşında ön lisans bitrdim
  • bir gün dershaneden çıktım yürüyorum araba sırılsıklam ıslattı beni ana avrat sövdüm adam indi aha dedim beni ikiye ayıracak ama bende geri vites de yok ''Gardaşım özür dilerim ya görmedim birikintiyi istersen bırakayım evine dedi'' o laftan ve samimiyetinden sonra kızacak bir durum kalmadı.
  • Her yagmur yagdîgı zaman illa ki biri ıslatıyor yada bilmeyerek ıslatıyorum. O kadar yavas gitmeme ragmen kucuk bir cukura teker düsünce ister istemez sıcratıyor. Bizim insanımız da kaldırım özürlüsü oldugu icin haliyle ıslanıyorlar.

• Zaten adam akıllı asfalt dökmüyorlar her yer su birikintisi sürücüler de biraz duyarlı olsa hiç te fena olmaz o suyu yedikten sonra günü alt üst oluyor insanın

• Kesinlikle yavaşlarım kendime olmasını istemediğim birşeyi baskasına yapmam ;)
  • Manisa da o kadar terbiyesiz haysiyetsiz şerrrefsiz insan görünümlü yaratık varki adam görüp duruyor karşıdan seni inadına hızlanıyor zevk alıyor pişmiş kelle gibi sırıtıyor mahsus su attırmak için kenara yaklaşıp gaza basıyor kaç defa şahidim kendim neyse çarşıda orda burda sürücüler ile kavga eden bir sürü yaşlı amca teyze erkek kadın yayaya ...

• Evet bu tür havalarda sürücüler daha dikkatli olmalı haklısınız da o yolu yapan davarların hiç mi suçu yok? Sürücü olarak ne kadar dikkat ederseniz edin kimi durumlarda siz farkında bile olmadan yoldaki çukurda kendinizi buluyorsunuz. Çukurun içinin su dolu olduğunu son anda fark edip çaresiz kalıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilitlimaşa

quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

Yaş 20, Liseye giderken kaldırımda yürüyorum üstelik ve kaç kere ıslandım böyle.

20 yaşında lise mi 21 yaşında ön lisans bitrdim

20 yaşındayım, 18 yaşında bitirdim liseyi. Yıllar geçti diyorum aradan.

• Memleketimde dersaneye giderken ıslandığım zamanlarda, Angarada uni okurken sokaklarda yürürken taksidini ödeyemediğim montun kirlendiğini görürken derdim hep ' ulen bir gün ben o arabanın içinde olacağım'

Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama gerçekten trafik akıyor sıkışık oluyor bazen. Kıpırdayacak yerin yok çukura düşeceksin mecbur korna çalıp uyarıyorsun el kol yapıyor hanım kızımız anlamayınca yapacak birşey kalmıyor 'caaavvvv'
  • insan psikolojisi olarak yağmurlu havalarda ıslanmamak için hızlı hareket ediliyor. araba da ıslanmasın, acele edelim mantığıyla yapılan hız sonucunda yayaları ıslatmak çok sık karşılaşılan bir durum.

aşağıdaki tip bir terapiyle 90 dakikada bu iş çözülüyor. psikoteknik olarak ıslatan şahıslara bu eğitim verilmeli.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.