yağmur yağınca telefon suyuun altında kalmış bende aldım hersey normal düzgün calısıyordu sildim, daha sonra telefona baktıgımda ekran parlaklıgı tamamen kayboldu hatta kameranın olduug kısım sudan komple beyaz oldugunu gordum hemen pirinc kavanozunun icinde 3 gün beklettim
sonuc olarak telefonu sessize bile alamıyordum tepki vermiyordu telefon pirinç kavanozundan sonra sessiz tuşu düzeldi ama ekran parlaklıgı hala gidik
ne yapmak lazım masraf ne kadar olur
biraz daha beklet 10 gün kadar beklet gölgede ama güneş rüzgarlarını alabilecek bir yere koy telefonu kapat
quote:
Orijinalden alıntı: DreamRanger yağmur yağınca telefon suyuun altında kalmış bende aldım hersey normal düzgün calısıyordu sildim, daha sonra telefona baktıgımda ekran parlaklıgı tamamen kayboldu hatta kameranın olduug kısım sudan komple beyaz oldugunu gordum hemen pirinc kavanozunun icinde 3 gün beklettim
sonuc olarak telefonu sessize bile alamıyordum tepki vermiyordu telefon pirinç kavanozundan sonra sessiz tuşu düzeldi ama ekran parlaklıgı hala gidik
ne yapmak lazım masraf ne kadar olur
iPhone tamirleri ne yazikki çok pahalı en basit seylere 200-300 lira tamir parası istiyebiliyorlar cihazın garantisi varmi bi ihtimal onlar yapabilirler tabi suda kaldığını söylerseniz bu ihtimalde tamamen ortadan kalkar