Şimdi Ara

Yağmur yağdı , parlaklık öldü iphone 3gs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yağmur yağınca telefon suyuun altında kalmış bende aldım hersey normal düzgün calısıyordu sildim, daha sonra telefona baktıgımda ekran parlaklıgı tamamen kayboldu hatta kameranın olduug kısım sudan komple beyaz oldugunu gordum hemen pirinc kavanozunun icinde 3 gün beklettim

sonuc olarak telefonu sessize bile alamıyordum tepki vermiyordu telefon pirinç kavanozundan sonra sessiz tuşu düzeldi ama ekran parlaklıgı hala gidik

ne yapmak lazım masraf ne kadar olur

• biraz daha beklet 10 gün kadar beklet gölgede ama güneş rüzgarlarını alabilecek bir yere koy telefonu kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRanger
    yağmur yağınca telefon suyuun altında kalmış bende aldım hersey normal düzgün calısıyordu sildim, daha sonra telefona baktıgımda ekran parlaklıgı tamamen kayboldu hatta kameranın olduug kısım sudan komple beyaz oldugunu gordum hemen pirinc kavanozunun icinde 3 gün beklettim

sonuc olarak telefonu sessize bile alamıyordum tepki vermiyordu telefon pirinç kavanozundan sonra sessiz tuşu düzeldi ama ekran parlaklıgı hala gidik

ne yapmak lazım masraf ne kadar olur

iPhone tamirleri ne yazikki çok pahalı en basit seylere 200-300 lira tamir parası istiyebiliyorlar cihazın garantisi varmi bi ihtimal onlar yapabilirler tabi suda kaldığını söylerseniz bu ihtimalde tamamen ortadan kalkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.