Şimdi Ara

Yağmur Kaydırıcı Rezaleti!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
51.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoLaN

3.sınıf oto bakım ürünleri almayın aldırmayın.özellikle büyük marketlerde satılanlara aldanmayın.ucuz olduğunu düşündüğünüz ürünler hepsi para israfı.ben glass guard kullanıyorum mükemmel sonuç veriyor.biraz araştırma ile her ürünün iyisini daha iyi rakamlara bulabilirsiniz.

camı temizlemek için de ipa kullanın.

ipa?
  • İzopropil alkol.

Carpex'in yağmur kaydırıcısından ben de oldukça memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonax diyorum turtlewax diyorum
  • Yagmurlu havadan ve yagmurlu havada araba kullanmaktan nefret ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sileceklerin calismasindan rahatsiz olan insanlar var. Ben seviyorum. Mazosistce bir his :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Gereksiz bir ürün. Yüksek hızlar haricinde işe yaramıyor ve çıkarması da ayrı bir dert .

Hiçte gereksiz birşey değil. Kaliteli ürünler düşük hızlarda bile suyun cam yüzeyine yayılmasını engelliyor ve boncuklar halinde akıp gitmesini sağlıyor.Hem silecek ömrünü uzatıyor hem görüşü iyileştiriyor.

haklsınız ben de kullandım ve çok memnun kaldım

mesele üç kuruş fazla verip kalitelisini almakta

başlığı açan arkadaşa da teşekkürler autokit markasını

şimdiden kara listeye yazdım

• Kullandığımız S80'de 5 cam lamine (arka hariç) ve, ön cam, ön sağ ve sol camlar, yağmur kaydırıcı özellikdeydi..

İnce ama hoş detaylar bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

sonax diyorum turtlewax diyorum

2. sınıf markalar.
  • utku iron-cut nerden bulacağız?kimse satmıyor.
  • quote:

utku iron-cut nerden bulacağız?kimse satmıyor.

Ben bir arkadaşa danışacağım. Foruma takılmıyor. Elinde fazla vardır diye düşünüyorum.

Ona bir soracağım yarın. O koku da çekilmez ama biz manyağız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

utku iron-cut nerden bulacağız?kimse satmıyor.

Ben bir arkadaşa danışacağım. Foruma takılmıyor. Elinde fazla vardır diye düşünüyorum.

Ona bir soracağım yarın. O koku da çekilmez ama biz manyağız sanırım.

geçen hafta sabah aç karnına kutudan kutuya aktarıyordum yapmaz olaydım midem bulandı akşama kadar:)

• Ben ilk kokladığımda bayılıyordum.
  • Turtle waxin su iticisini deneyin iki ay kadar gidiyor ve ilk bir ay hic silecek calistirma ihtiyaci olmuyor ozellikle geceleri daha net gorunuyor.

• daha önce ben de farklı bir marka kullandım ve gayet memnun kalmıştım...
    karadenizin yağmurlarında silecek bile yetmiyor bazen, yağmur kaydırıcı çok yardımcı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombar_dıman

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Gereksiz bir ürün. Yüksek hızlar haricinde işe yaramıyor ve çıkarması da ayrı bir dert .

Hiçte gereksiz birşey değil. Kaliteli ürünler düşük hızlarda bile suyun cam yüzeyine yayılmasını engelliyor ve boncuklar halinde akıp gitmesini sağlıyor.Hem silecek ömrünü uzatıyor hem görüşü iyileştiriyor.

haklsınız ben de kullandım ve çok memnun kaldım

mesele üç kuruş fazla verip kalitelisini almakta

başlığı açan arkadaşa da teşekkürler autokit markasını

şimdiden kara listeye yazdım

bende surekli kullaniyorum, bulundugum bolge yamur bolgesi yaz kis haftanin birkac gunu yamurlu oluyor, cok memnunum dusuk hizlarda bile sonuc videodaki gibi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Carpex'in yağmur kaydırıcısına mükemmel diyenler Glass Guard denese ne diyecek kim bilir.

Utkucum bu işlerin piri sensin.

Sen ne diyorsan o. Benim gibi aracını haftasonundan haftasonuna kullanan adama bu ürün çok bile zira arabaya bindiğim zamanların yüzde beşinde bile yağmur yağmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Carpexin yağmur kaydırıcısını kullanırım her kış. Her kış iki kez uygulama yaparım mutlaka.

Tek kelime ile müthiş bir ürün. Temiz cama yoğun bir şekilde püskürtülüp temiz bir cam bezi ile iyice durulanır. Başka hiçbir işleme gerek yok, sonuç muhteşem. 30 km/h hızla bile su damlacıkları top halinde kayıyorlar.

Yağmurun yağmasını dört gözle bekler, camda kendine kendine kayan su damlacıklarına bakıp keyfe dalarım.

Uygulamasındamı bir hata yaptım diyeceğim ama nasıl bir hata yapabilirimki, temiz bir bezle camı sildikten sonra, bol bol sıktım süngerle cama yaydım, ardından kuru bir bezle silip suyla yıkadım. Sonuç tam bir facia oldu, sanki cam değilde güneşin altında kalıp saydamlığını yitirmiş şeffak plastik gibi oldu. Sirke ile zor çıkardım valla hatta yan camlarda kaldı yine.

Hocam ben cama sıkıp bezle sildikten sonra suyla yıkamıyorum kesinlikle, kendi kendine kurumasını bekliyorum. Belki ondan olmuştur diyeceğim ama emin değilim.

• Ben başka bir markanın yağmur kaydırıcısı kullanıyorum.Çok memnunum.Uygulamasını yanlış yapmış olmayasınız.Camı yıkıyorsunuz, 1. ürünü uyguluyorsunuz silip 2 . ürünü uyguluyorsunuz.
  • yağmur kaydırıcı ve buğu çözücü konusunda şikayet yaşamadım ama bu tür ürünlerde sağlam markaları tercih etmekte fayda var. sonuçta böyle durumlarda sürüş güvenliği tehlikeye düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.