Şimdi Ara

Yağlı Cilt için Sabun Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
70.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok yağlanan sivilce çıkması muhtemel bir cilt için sabun önerisi istiyorum eskiden sabemed kullanırdım 12 ytl vermeye artık içim cız ediyor bir sabun için yılda 60 ytl sabunamı verilir..

önerisi tavsiyesi olan varmı ?

• neutrogena iyi ama o da pahalı
  • ne kadar ?

bide daha normal her yerde satılan bişey istiyorum yani yağlanmayı biraz azaltsın yeter şimdi gidip bişey alıcam dahada arttırcak içinde zeytinyağı olanlar ve ve nemlendirici olanlar galiba bunlar dahada arttırıyor yağlanmayı yanılıyomuyum.. ?
  • protex 2 lira

yıkama jel istiyosan exfoliac jel 30 lira ama baya gidiyo

aman diyim zeytinyaglı alma iyi geliyo diyolar ama yalan kükürtlü sabun derler onuda alma protex al dene ve bana dua et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 28 Ağustos 2007; 17:00:32 >
  • Bende sebamed kullanıom
  • Zinco Sabun: Cilt bakımında güvenle kullanacağınız bir üründür. Akne ve yağlanma sorunlarında önerilir.

• sana bi tavsiye
    sabah kalkınca ve akşam yatarken soda ile yıka yüzünü
    ya da pudra sür pudra cilttei yağı alır

bir de ciltteki yağ dengesini bozmayan ürünler kullan niveanın oil kontrol ürünleri var

şu var yağlı cilt normalde kötü görünse bile ''parlar sıcakta falan'' aslında en iyi cilt tipidir.
    cildi yağlı olanların cildi geç kırışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Düz saç için şampuan önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sebamed kullanıyom.
  • Yağlı Cilt: Yüzeyinde can sıkıcı gözeneklerin çok olduğu, parlak ve yağlı görünümlü, siyah nokta ve sivilceye en yatkın olan, canımızı en çok sıkan cilt tipi. Yine de üzülmeyin, ileride en az kırışık sorunu yaşayacak olanlarımız bu cilde sahip olanlar. Bakteri üretimini önleyecek ve gözenekleri sıkılaştıracak ürünlerle, mutlaka jel tipi temizleyici, alkollü tonik ve su içerikli nemlendirici kullanarak sorunlardan kurtulabilirsiniz. Ayrıca gün içinde elinizi mümkün mertebe yıkamadan yüzünüze değdirmemeye çalışmalısınız.

Yağlı cilt, kuru ciltler gibi hassas olmasa da en az onlar kadar bakım istiyor. Üstelik kuru ve normal cilde haftada birkaç kez bakım yeterli olurken yağlı cilt sahipleri ne kadar bakım yapsalar yine de az. Tabii ki yağlı ciltlere de bol bol önerimiz var. En basiti ama boyundan beklenmeyecek kadar etkilisini başa yazalım; taze ve saf balı ince bir tabaka halinde yüze sürüp 20 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkamak, gözenekleri sıkıştırmanın doğal yollarından biridir. Tabii yüzünüzü ılık suyla güzelce yıkayıp duruladıktan sonra yumuşak havluyla silmeyi unutmayın. Sert hareketler yağ salgısını artırır, uyguladığınız basınç da gözenekleri tıkar.

Yağlı cilde sahip olanlar, temizlik konusunda en kritik durumda olanlardır. Temizliği bir kez aksatırsanız sivilce sorunları uzun süre canınızı sıkabilir. Bir yumurtanın sarısı, bir yemek kaşığı susam yağı ve birkaç damla limon suyunu karıştırarak yapacağınız ve yüzünüzle boynunuza süreceğiniz krem, 10 dakika bekletilirse derinlemesine bir temizlik sağlayacak. Bakın yine bayık reklamlar gibi konuşmaya başladık.

Cildinizi yumuşatacak bir kaşık bal, bal sayesinde aktive olacak yararlı maddeler barındıran bir kaşık limon suyu ve karışımı cıvıtmayacak kadar sütle hazırladığınız maske de faydalı olacaktır. 3 haftada 2 kere şeklinde uygulamanız gereken maske yüze sürülüyor ve kuruyana kadar bekleniyor, ödülünüz de yağ salgısı daha aklı başında bir cilt oluyor.

quote:

http://www.istegenc.com.tr/content/yasam/article.asp?lngarticleid=1785

• yakari yazı çok faydalı olmuş teşekkürler abi bu yağlı cilt kadar gıcık bişey yok sabah kalkarsın sanki yüzünden yağ damlıyor yıkarsın 1 saat sonra yine yağlanır elini sürersin sanki makine yağı dökülmüş gibi elin yağlanır klavye mousea dokunamassın git bi daha yıka

dediğin gibi artıları varmış kırışmazmış yaşlanınca doğru bide benimki parlar güneşte ayna gibi

yinede sinir bi durum belli bi yaşta azalıp geçeceği doğru ama ne zaman

yarın deniycem şu yüze bal sürme olayınıda..umarım işe yarar.
    şu zinco sabunuda deniycem ucuz satan bi yer biliyomusunuz ?

protexte işe yarıyormuş kurutuyomuş hemde fazlasıyla evet yrn hemen onuda alıcam sebamedim bitti çünkü 12 lirada veremem bi sabuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 30 Ağustos 2007; 1:48:49 >

• @hami10
    ciltteki yağ dengesini bozma kuru cilt daha kötüdür bırak parlasın
    yağı geçici olarak engelleyen şeyleri kullan
    sakın yağı tamamen ortadan kaldıran şeyleri kullanma
    ayrıca ben yüzümü sodayla yıkarım gün içinde
    yani maden suyu
    siyah noktam bile yok
    bi de ne yapıyorsan uzun süre devam et derim sık sık değiştirme kullandığın ürünleri
  • Seba-med veya Numis-med iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Zinco Sabun: Cilt bakımında güvenle kullanacağınız bir üründür. Akne ve yağlanma sorunlarında önerilir.

Bu sabunu eczane önermişti pek işime yaramadı benim
  • ben moos die bir markanın yosun özlü olan sabunu kullanıom . onun sabun şeklinde oaln ucuzda likit şekilde almaya kalkarsan oda 12 milyon ama ben çok memnunum. bebek gibi bir cilt oluo ve uzun süre gidio ben ilk almamın etkisiyle bol bol kullandım bür süre 1;5 ay oldu hala bitmedi..

buarada benmde cilt yaplı ve siviceden muzdaripim.
  • Protex var ucuz.Vakti zamanında doktor önerdiydi.Yalnız bu sabun bende feci şekilde yani kullanıp iyice duruladıktan saatler sonra bile göz yanması yapıyordu.Bir kaç kişiden aynı şeyi yine duymuştum.

Neutrogena nın varsa sabunu onu al bence.Kendini bayağaı kanıtlamış marka sonuçta.
  • neutrogena al 5-6 ytl. iyi geliyodu en son:) bana:) benim de aşırı yağlı.saçlarım da öyle:( :) ee temizlik için yılda o kadar parayı gözden çıkaracaksın artk.pis mi dolaşalım şekeri.m
  • doğru diyosun tatlım pis pis kokcak halimiz yok
    teşekkürler arakdaşlar yanıtlarınız için ..
  • yeşil sebamed..Clear olanı..

Protex in de işe yaradığını duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

doğru diyosun tatlım pis pis kokcak halimiz yok
    teşekkürler arakdaşlar yanıtlarınız için ..

bir sonuç alabildin mi?
    Yağlı ciltten muzdaribim..
    Allahtan sivilce çıkartmıyorum, yoksa bunalıma girerdim artık
  • Elma sirkesi sür gece yatmadan önce, cildi hem güzelleştiyor hemde yaglanmayı önlüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.