Şimdi Ara

Yağli Boya Manzara Resimlerimi Nerde Satabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tuval üzeri yaptiğim 20 ye yakin yağli boya çalişmam var bunlarin hepsi manzara çalişmasi.Ayni zamanda güzel yaptigimida söylüyorlar.Bende öğrenci olduğum için bunlari satmak istiyorum.Ama nerde satacağimi bilmiyorum.Gidipte yol kenarina tezgah kurup satmak değilde kapali bir alanda resimlerin sergilendiği(sadece benim resimlerim değil)ve beğenen kisilerin aldiği bir yer ariyorum varmi bilen.Yani doğrudan satmak istemiyorum bir yere vermek orda sergilenmesini sağlamak ve isteyen kisilere satmak istiyorum. İstanbulda olmasi gerekiyor.Ayni zamanda internet üzerinden de satmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonatacıadam -- 18 Aralık 2013; 17:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraflarını güzelce (kaliteyi belli et )çekip sanalpazar gittigidiyor n11 sahibinden gibi sitelerde satışını yapabilirsin.

Sanata sanatçıya saygı

edit: İnternet istemiyorum demişsin fakat bir sergide ücretsiz sergileyemeyebilirsin, e bu durumda cepten para çıkacak öğrenciysen zorlanabilirsin.

bana hediye de edebilirsin hayır demem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venduss -- 18 Aralık 2013; 17:12:17 >
  • yokmu bilen

• quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

Fotoğraflarını güzelce (kaliteyi belli et )çekip sanalpazar gittigidiyor n11 sahibinden gibi sitelerde satışını yapabilirsin.

Sanata sanatçıya saygı

edit: İnternet istemiyorum demişsin fakat bir sergide ücretsiz sergileyemeyebilirsin, e bu durumda cepten para çıkacak öğrenciysen zorlanabilirsin.

tmm teşekkür ederim .Bilmiyorum eğer bir sergi bulamazsam en son interneti kullanirim.Bildiğin sergi varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLemon

yokmu bilen

ss koyarmısın beğendiklerim olursa alabilirim.
    İstanbul-Pendik
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLemon

quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

Fotoğraflarını güzelce (kaliteyi belli et )çekip sanalpazar gittigidiyor n11 sahibinden gibi sitelerde satışını yapabilirsin.

Sanata sanatçıya saygı

tmm teşekkür ederim .Bilmiyorum eğer bir sergi bulamazsam en son interneti kullanirim.Bildiğin sergi varmi

valla hocam sanata saygım var ama müzik dışında pek bi ilgim yok :) bir tane biliyorum oda bir avm içinde eğer istanbuldaysan pm'den anlatabilirim

• pm ni bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ebay
  • Hocam benim bildiğim arthipo var yağlıboya tablolarını ordan sergileyebilirsin ,satışa sunabilirsin . baya işlevsel bi sanat sitesi ben arada blog kısmına bakıyorum güzel sanatsal yazılar falan oluyo .https://www.arthipo.com/ kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.