Şimdi Ara

YAĞ YAKICI DİYET TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, daha önceden 1 yıla yakın fitness çalışmam oldu. az çok biraz kas yaptım. lakin yağ oranım hala istediğim düzeyde değil. internette de bir türlü doğru diyeti bulamadım. sadece yağ yakma amaçlı güzel bir diyet bileniniz var mı ? paylaşırsanız çok sevinirim.

• dostum yağ yakmanın püg noktası şudur.

kendini zorlamayacaksın. 10 dk. hızlı koşu yaparsan protein yakarsın, 2 saat terlemeden hafif tempo yürürsen yağ yakarsın. ağırlık için de aynı şekilde, 10 kglik dambılı 10 kere kaldıracağına yarım kiloluk dambılı 100 kere indir kaldır. kilo vermede fitnessten çok jimnastik ve temel hareketler daha etkili diye biliyorum.
  • byob kullanıcısına yanıt
    antreman kısmı öyle hocam da bana hani gün gün yemek listesi tarzı diyet lazım teşekkür ederim yorumunuz için
  • ben kilolu olmadığım için bu konuları çok araştırmadım, fakat eski bir oda arkadaşım 3 ayda 20 kilo vermeyi başardı. günde 3 saat yürüyüş yapıyordu.(okul 1 saat mesafedeydi yani oraya yürüyerek gidiyordu)

öğlen çorba+form+kraker tarzı şeyler
    akşam ise çorba+3 çeşit salata yiyordu.
    kahvaltıda ne yapıyordu bilmiyorum onu
  • Bence beslenme olarak bir uzman ve ya diyetisyen iyi olur lakin her diyet her vücuda bünyeye olmuyor .
  • ciddi anlamda kilo vermiş biri olarak sağlıklı ve ciddi bir hızlı şekilde kilo vermesi .ok zor değil aşşağıda bıracağım linke göz atmanızı tavsiye ediyorum izlediğim birçok vidonun birleşimi gibi bir şey bence bir göz atın derim

glfed51.blogspot.com
    Hızlı ve Sağlıklı Kilo Verme
    https://glfed51.blogspot.com/2021/03/hzl-ve-saglkl-kilo-verme.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ yakıcı Clenbuterol
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.