Şimdi Ara

Yadigar Ejder (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi bir karakter oyuncusuydu ölümü üzüntü verici
    Allah Rahmet eylesin..
  • vay be. Duygulandım doğrusu adamın oynadığı filmler aklıma geldi.
  • çok severim bu oyuncuyu ya ben de duygulandım
  • Mezarı Kulaksız Mezarlığında.Görseniz sanki 50yıldır kimse uğramıyor..Oyunculuk işte nankör meslek
  • Maalesef ülkemizin gerçek oyunculara verdiği değer ortada.Gerçek sanatçıları birer birer harcıyoruz.Allah rahmet eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Maalesef ülkemizin gerçek oyunculara verdiği değer ortada.Gerçek sanatçıları birer birer harcıyoruz.Allah rahmet eylesin.

Amin
  • Önemli olan iyi gün değil, kötü gün dostu olmak ...

İyi günümde, sağlığımda, gençliğimde herkes yanımda lay lay lom ... Oh ne ala, gezecek tozacak eğlenecek adamdan bol ne var ...
    Peki kötü günümde, dara düştüğümde, hastanede, bakıma muhtaç bir durumda falan kimse yanıma uğruyor mu acaba?
  • söyleyecek çok şey var aslında ama ne gidenleri getirir nede var olanları teselli eder biz değişmeyiz, biz hep böyleyiz insan olana insanca değer vermek yok artık, böyle şeyler çok çok eskidenmiş.Sokak köşesinde kirli pasaklı birini görsek tinerci-kapkaççı der yolumuzu değiştiririz.Acaba bu insan böyle olmaktan ne zevk alıyor? Acaba kendimi istedi?Eğer bende böyle olsaydım? diye kendi kendimize hiç düşünmeyiz.Geçenlerdede bi emektar sinema oyuncumuz ismini hatırlayamadım,borçlarını ödemek için böbreğini satıyordu.Her şey bi yana insan nasıl bi çaresizlik içindedirki vücudundan bi parçayı satışa çıkarıyor.Allah sonumuzu hayır,Gidenlerin mekanınıda cennet eylesin.

EneRGy. hocam çok yerinde bi konu açmışsın ama gece gece keyfim kaçtı cidden gerçekler böyle acı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 4 Aralık 2009; 0:25:04 >

• gerçek sanatçı iyi oyuncuydu ve emekciydi sinema emekcisi....
  • Erol Taş da malesef acı bir şekilde vefat etmişti..
  • Allah rahmet eylesin.
  • arkadaşlar bu adam sivaslı topram benim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

Güzel bir yazı olmuş ekşiden birkaç ekleme yapım

asıl adı adnan enbiyaoğlu olan sivaslı oyuncu. yeşilçamdan kader arkadaşı cem erman onu şöyle anlatmış :"yadigarla bir gün parasızlıktan taksim parkında oturuyoruz. karnımız aç. bir ekmek ve biraz kaşar peyniri alacak para çıktı ikimizden; ucundan ucundan yedik. hiç unutmam çok sıkıntıdaydık. yadigar çok sevdiğim bir arkadaştı fakat çok garip öldü. kebapçı mehmet vardır parmakkapı'da. yadigar tuvalete giriyor. çıkmayınca merak edip kapıyı kırıyorlar. tansiyon yükselmesiyle tuvalete düşmüş. yüksek tansiyondan beyin kanaması, zaten ayaklarından da hastaydı. şakacı, hoş, çocuk ruhlu bir arkadaştı. öyle bir adam türk sinemasına kolay kolay gelmez. çok efendiydi, çok utangaçtı. herkesin yardımına koşan altın kalpli bir zavallıydı. nasıl bir yılmaz güney, bir ayhan ışık gelmeyecekse, bir yadigar ejder de gelmez."

bir röportajında "en çok cüneyt arkın'dan dayak yedim. kendisi çoğu zaman gerçekten vururdu" dediğini hatırladığım türk sinemasının merhum emektarı.

(bkz: cüneyt arkin) ve (bkz: kemal sunal) filmlerinde sürekli dayak yiyen iriyarı adam. kemal sunal'la yaptigi bir tartismadan sonra kimse ona işvermez olmuş ve taksim parkinda açlıktan ölmüş halde bulunmuş.

bankta mı tuvalette mi yahu?

• Allah Rahmet eylesin
  • Türk sinemasının ara figuranları, yıldızları yıldız yapan oyuncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

Türk sinemasının ara figuranları, yıldızları yıldız yapan oyuncular.

Aynen hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

Türk sinemasının ara figuranları, yıldızları yıldız yapan oyuncular.

+1
  • +1
  • Çok güzel bir yazı. Akşam akşam duygulandım. Kemal Sunal ile tartyışmasından dolayı bu hale düşme durumu daha da üzücü. Şaban'ın hatırasını lekeleyen bir haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelmessos -- 15 Ağustos 2013; 17:59:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.