Şimdi Ara

Yabancıların Gözünde Türkiye’de Araç Fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O kadar cok sey yazdim ki.. Dayanamayip sildim sonunda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Trol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

    Bitmedi gitti su asgari ucret acitasyonu.

    Batiya o kadar ozenenler hangi arabaya biniyorlar da nerede kaliyorlar acaba? Turkiyede kiralar ucuz, avrupada pahalidir. Avrupa araba uretir, ABD de oyle, o yuzden ucuzdur bu kadar basit. Siz alamadiniz diye pahali olmuyor. Calisan gayet de aliyor, burada gormedigim kadar luks arac goruyorum orada. Bu yalanlari soylerken biraz destekli atin...

    Sahsi arac LUKSTUR kardes kim ne derse desin. Sanki 90 larda cok araba varmis gibi... Suna bak herkes araba pahali diyor ama sifir araba birakmiyorlar. Bu ne demek? Vergiler daha da yukselsin, trafik sorunu buyuk bir sorun bence. Her geldigim zaman kopruden gecerken sabir cekiyorum. Paran yoksa binme, otobus var dolmus var. O kadar yatirim yapilacagina sadece kopru yapilsin o zaman?





    Lukse bak arkadas... Delirmemek elde degil. Cok degil 80 lerde ekmek almak icin karne tutuyordunuz be! Simdi sifir arac yok diye ortalik ayaga kalkiyor... Ne guzel memleket... Ekmek kuyrugundan luks arac kuyruguna... Ancak yine de isyan bitmiyor. Insanoglu doyumsuzdur.







    Bu yazdıklarının ironi olduğunu varsayıyorum. Oradaki tarihe bak trol hangi 80'lerden zırvalıyorsun, 1946 2. dünya savaşı sonunda nerede yiyecek vardı da bizde olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 19 Haziran 2020; 9:19:28 >




  • Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Kadıköy - Ankara tabelasından devam et istanbul dışına çık gez gör Anadoluyu halk ne halde 5.343 km² istanbula 30 milyon insanı sıkıştırmışlar gözlüklerini çıkar, Türkiye 81 il herşey istanbul değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oup59

    Verdiğiniz haberin tarihi 19 Temmuz 2019. Benim söylediğim rakamlar güncel ve 2020'de uygulanmakta olan asgari ücret saat ücretleri Hala birçok eyalette 7.25 USD/saat.
    Department of Labor resmi sitesinden eyalet bazında bakabilirsiniz. Mesela Wyoming ve Georgia'da 5.15 USD/saat ancak "Fair Labor Standards Act"e tabi işverenler 7.25 USD
    ödemek durumunda. Çünkü federal olarak alt limit o.
    https://www.dol.gov/agencies/whd/minimum-wage/state
    Doğru, öte yandan amerika' da genel olarak gerçekten "çalışanlar" ayda 2000 dolar üstünü, 2500-3000 doları rahatça bulur, üniversite mezunu olsun olmasın. çoğu basit işte 15-20 ay deneyim , biraz yetkinlik rahatça bu seviyelere getirir.

    Eğitim + uzmanlığı olanı için de zaten 5-6 bin dolar kazanmak işten değil. Üstü de açık, mesleğine, piyasaya göre. Belki ilk bir iki sene zorlanır, gittikçe gelirini güzel yükseltir, enflasyona da hiç ezilmez mesleği, eğitimi olan kişi orada. fark budur. bizde de var ama orada beş varsa bizde bir kişi var hakettiğini kazanabilen. ülke gerçekleri.

    Otomobile bizdeki gibi servet asla ödemezler. En üst kesim hariç bir otomobile üç haneli rakam ödendiğini duymak için baya bir aramak lazım, azdır.
    40-50 aylık gelirini bir otomobile bağlayacaksın derseniz gülerler tabi. O çılgınlık bir tek bizde var.

    İkinci el piyasasında bazı dinamikler olmaz ya bir gün değişirse, bizde de kalmaz emin olun. Distribütörler piyasa dinamikleri gereği kolay para kazanıyor, onu bile becerip de hakkıyla yönetemiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 19 Haziran 2020; 14:35:14 >




  • Yabancıların Gözünde Türkiye’de Araç Fiyatları

    Yabancıların Gözünde Türkiye’de Araç Fiyatları




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.