Şimdi Ara

Yabancı Uo Serveri Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Türk serverların kaliteleri ve süreleri hepimiz biliyorsuz bunların yanında seviyesinide biliyoruzdur.Bu sebepten ötürü yabancı bi serverda oynamayı düsünüyorum yabancı kaliteli,rpg tabanlı player sayısı cok olan serverlar biliyorsanız ya da bana aramakta yardım ederseniz cok sevinirim.Yardımlarınız bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim

• u-s de acılmıs eski bir konu ama server hala acık ve cok garip bakınca anlarsın world map kulanmıslar italyan serverıhttp://www.ultima-strike.com/forumlar-m-mesajlar-q-10259-d-0.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

u-s de acılmıs eski bir konu ama server hala acık ve cok garip bakınca anlarsın world map kulanmıslar italyan serverıhttp://www.ultima-strike.com/forumlar-m-mesajlar-q-10259-d-0.html

Saol güzel bi server benziyor inceledim yanlız büyük ihtimal ya bakımda ya da kapanmış

Anladım kadarı ile herkezin bi acc ve içinde bitane karakteri olabiliyormuş buda cok güzel

Mod Uoları sevmem ama genede oynanır belli Kudüs ile questler dolu oyunda

Tek sorun onlara italyanca mail atmak lazım öyle cilent indirmene ve acc almana izin veriyolar

Arayışlara devam ben bulamadım daha ...

• hayır maili ingilizce atacaksın ben attım ama kabul etmedi yada siteden indirebilirsin gibisinden birşey soyledi urasmadım
  • abi sitenin mapı cok züper yaw türklerdende böyle seyler bekliyorum bizim neyimiz eksik
  • uraşmıyorlar aslında ben bir ara urasmaya çalıstım gerçektende zor mapı yapılsa bile içini kendin dizayn ediceksin yani cok zor
  • eet ama yapıncada süper oluyo valla türkiye felan tam süper olmus

fakat bu serverde bir ırkcılık söz konusu istanbula constantinapolis demisler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Server Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • girebildinmi sharda valla girmedim oynamadım neden cünkü yabancı serverı playerlar ile iletisim kurmak lazım uoda o yüzden girmedim ama ilgimi cok cekmişti.Aslında dh da uo oynuyanlar olarak bi girsek tr guıldi vs vs
  • giremeyiz ki oyuna oyuna girmek icin 12. yüzyıla ait bi hikaye yazıcaz kendi karekterimize ondan sora begenirlerse acc vercekler :)

ben map die bi secenek vardi ordan gördüm
  • basit birşey yazılabilir.Ama map ozellikle cok güzel bende calıcaktım o mapı ama insanlar serverı kotülemek için herşeyi yapıyor son günlerde bende sosaria üstüne editleme yapıcam
  • ii olur bi serverde görmüstüm brit bankı kaldırıp yerine piramid dikmislerdi öyle bisey hos olur bence
  • Çok ilginç bir servermış . Türkler'den sylveria uo shardda cok değişik scriptler var vampirler , orclar , paladin , necromancer vs .. sphere shard.
  • www.wawuo.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elektran

Çok ilginç bir servermış . Türkler'den sylveria uo shardda cok değişik scriptler var vampirler , orclar , paladin , necromancer vs .. sphere shard.

Sylverida oynadım bende nickiniz neydi acaba
  • Suana kadar runuo olarak ve yabancı server olarak en iyi tabikide runuo'nun serverleri en az 800 player oluyor[Hybird,demise,defience]
    Alterna UO Burası da iyi player : 15 / 20

Pvp Olarak ise uzun bir süre dayandı ama hosterinin geçimsizliği yüzünden server kapandı
    Müthiş scriptleriyle herkesi büyüledi.
    Max player sayısı : 86 idi ama Uog yazmadı

ADINI ZEVKLE SUNARIM : BattleGrounds
  • www.uogateway.com

Indiriyorsun Abjourment To Agulity i Buluyorsun.

Giriyorsun. Oynuyorsun.

Iyi Oyunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Nicomediacik

www.uogateway.com

Indiriyorsun Abjourment To Agulity i Buluyorsun.

Giriyorsun. Oynuyorsun.

Iyi Oyunlar.

Boyle birşey sormamışlarki kime cevap verdin anlıyamadım
  • yanlıs yer
  • Yanlis foruma yazani gordukte hic yanlis topice yazan gormemistim
  • http://www.neverlandsuo.net/ arkadaşlar yeni açıldı server bende playerım sistemler gmler anti edit sistemleri değişik loglar bowlar çok hoş bir server ama player sayısı az zamanla toparlar diye ümit ediyorum yeni başlamayı düşünen arkadaşlar varsa eski sphere tadını 2012 de birlikte almak dileğiyle ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.