Merhaba arkadaşlar Türk serverların kaliteleri ve süreleri hepimiz biliyorsuz bunların yanında seviyesinide biliyoruzdur.Bu sebepten ötürü yabancı bi serverda oynamayı düsünüyorum yabancı kaliteli,rpg tabanlı player sayısı cok olan serverlar biliyorsanız ya da bana aramakta yardım ederseniz cok sevinirim.Yardımlarınız bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim
girebildinmi sharda valla girmedim oynamadım neden cünkü yabancı serverı playerlar ile iletisim kurmak lazım uoda o yüzden girmedim ama ilgimi cok cekmişti.Aslında dh da uo oynuyanlar olarak bi girsek tr guıldi vs vs
giremeyiz ki oyuna oyuna girmek icin 12. yüzyıla ait bi hikaye yazıcaz kendi karekterimize ondan sora begenirlerse acc vercekler :)
ben map die bi secenek vardi ordan gördüm
basit birşey yazılabilir.Ama map ozellikle cok güzel bende calıcaktım o mapı ama insanlar serverı kotülemek için herşeyi yapıyor son günlerde bende sosaria üstüne editleme yapıcam
ii olur bi serverde görmüstüm brit bankı kaldırıp yerine piramid dikmislerdi öyle bisey hos olur bence
Çok ilginç bir servermış . Türkler'den sylveria uo shardda cok değişik scriptler var vampirler , orclar , paladin , necromancer vs .. sphere shard.
www.wawuo.com
quote:
Orjinalden alıntı: Elektran
Çok ilginç bir servermış . Türkler'den sylveria uo shardda cok değişik scriptler var vampirler , orclar , paladin , necromancer vs .. sphere shard.
Sylverida oynadım bende nickiniz neydi acaba
Suana kadar runuo olarak ve yabancı server olarak en iyi tabikide runuo'nun serverleri en az 800 player oluyor[Hybird,demise,defience] Alterna UO Burası da iyi player : 15 / 20
Pvp Olarak ise uzun bir süre dayandı ama hosterinin geçimsizliği yüzünden server kapandı Müthiş scriptleriyle herkesi büyüledi. Max player sayısı : 86 idi ama Uog yazmadı
Boyle birşey sormamışlarki kime cevap verdin anlıyamadım
yanlıs yer
Yanlis foruma yazani gordukte hic yanlis topice yazan gormemistim
http://www.neverlandsuo.net/ arkadaşlar yeni açıldı server bende playerım sistemler gmler anti edit sistemleri değişik loglar bowlar çok hoş bir server ama player sayısı az zamanla toparlar diye ümit ediyorum yeni başlamayı düşünen arkadaşlar varsa eski sphere tadını 2012 de birlikte almak dileğiyle ;)