Şimdi Ara

Yabancı Ülkeye Gittiniz Ama Ne Dil Biliyorsunuz Ne Yordam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önceki Japonya konusunda aklıma takıldı.Diyelim gittiniz Japonya'ya 3-4 gün kalacaksınız.Tek başınızasınız , Japonca bilmiyorsunuz.İnsan oralarda kaybolur yav.He belki elde harita ile dolaşılır o mantıklıda.Koskoca Japonya be usta.Otelde kalmak falan dert.

Neler yapılır arkadaşlar?Tecrübesi olanlar veya şöyle yapılır diye fikir üretenler yazsın.Gerçekten merak ettiğim ve kafama takılan bir konu.

• Hicbisey olmaz, kimse dil bilmedigi icin ne ac nede yataksiz kalir.

Money talks

Tabii odun gibi arastirmasizda gidecegim yerlere gitmedim, su ana kadarda yurtdisinda hic kaybolmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 23 Nisan 2011; 1:40:28 >
  • İngilizce bilen bir Japon bulunur.
    Otellerde zaten vardır 1-2 tane öyle adam.
  • Ya hocam tamam para konuşur diyorsunda.Yer yurt bilmedikten sonra ne yapılabilirki.
    Gidiş-geliş biletleri tamam ayarlanmış ücretleri verilmiş.Cebinde 1000-2000 doların var veya kredi kartın her neyse.Adama binbir türlü zorlukla soracaksın 3 gece otelde kalıcam ne kadar?

Çat adam sana 1000 yen diyecek.(1000 yen çok fazla bir fiyat değil salladım) şimdi düşün bakalım 1000 yen kaç dolar.
  • O kadar donanimsiz gidiyorsan koyunden cikma bi zahmet.

Ayrica otellerde dolar gecer, dil bilmezsen kaziklanirsin ama ac ve yataksiz kalmazsin.
  • Paranoyaklık var bende hocam her ihtimali düşünüyorum.
    İleride Japonya'ya gitmeyi düşünüyorum , ama bu ihtimaller aklımdan çıkmıyor
  • Paniklersen kaybedersin, sogukkanli ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç dil biliyorsunuz?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı.
  • ingilizcen olsun yeterde artar.
  •  Yabancı Ülkeye Gittiniz Ama Ne Dil Biliyorsunuz Ne Yordam
    Bundan alırsın en azından temel ihtiyaçlarını anlatabilirsin Türkçe'sini bulup Japonca kısmını konuştuğun kişiye gösterirsin.
  • Japonca bilmek sart mi?

Ingilizce biliyorsan hic sorun olmaz cunki Japonlarda ingilizce bilen sayisi bizim milletten fazla ...
  • Korkumu biraz olsada yendim sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.