Bu konuyu bu foruma açmak istedim.Çünkü bu konuyu en yakından izleyen Galatasaray taraftarı , onlarla tartışalım istedim.
Bir yandan iyi bir yandan kötü. Bana göre yabancı sınırlaması cavcav gibi oyuncu satarak para kasa doldurmak isteyen adamların, menejerlerin işine gelen bir uygulama.. Düşünsenize Alper'in fiyatını , o kadar edecek bir oyuncu mu? (Türkiye şartlarında)
Artık inanılmaz bir duruma geldi. Almanya basınında dün Fenerbahçe konuşuldu. Fenerbahçenin aldığı oyuncunun fiyatı 2.1 miş? Oysa alaba bile 1.3 alıyormuş. Çok saçma..
Biryandan da iyi oluyormuş gibi beyler. Yoksa taraftar profili çok değişiyor. Bakın daha 1,2 gün önce Beşiktaş'ta seçim oldu. Serdal adalı öyle şeylerle başkan olmaya kalktı ki aklınız şaşar. Adam gelmeden Etoyu , Fabregası paket yaptı. Şimdi 6+0+4 olmasaydı hehe :) Bu adam 22 tane yabancıyı getirir.. Yani demek istediğim popülerist başkanları bu yasa engellemiyor mu? Bir üstte dediğim gibi bu başkanları engellerken Türk Futbolcu simsarlarının ekmeğinede yağ sürüyor. Çok geçmeyecek 2,3 yıla Ekrem Dağ 5milyondan başlayacak :)
Bir sol bek alalım dedik Gökhan süzenin gişesi 5milyondan açıldı. Bugün ise 21 yaşında geleceğin stoperleri arasına girecek bir futbolcuyu yarı fiyatına bağladık. Bana göre bu misyon ve vizyonlada alakalı.. Sen sadece transfer yapmak için yaparsan. Fiyatta patlarsın?
Beyler bakın Beşiktaş'ın şu durumun övülecek bir tarafı yok doğrudur. Çok geç kalınmış bir yöntem ama .. Önder Özen gibi adamların klüplerde çalışmaları gerekiyor.. Adam gelir gelmez bakın daha gelir gelmez transfer haberi dışarıya çıkıyordu , anında kesti. Şimdi ne haber alıyoruz ne birşey aslında iyi birşey .. O değilde nerden nereye geldik içimi dökmek istiyorum..
Gökhanda yerli oyuncu Önder özen ; gökhan eğer medyaya düşmemiş olsaydı yani. Beşiktaş çok istiyor denilmeseydi para vermeden alacaktık, kira işini diyor.. Şimdi 300bin'e patladı? Küçük bir rakam mı?
Bu kısıtlamalar , bu yönetici kitlesi acilen değişmeli. Bizim vizyonlu ve ne yaptığını bilen adamlara ihtiyacımız var.
Fikret Orman ve Ünal aysal farklı yapılarda olsalarda (Pahalı transferler ve verim ,diğeri ise makul ücret ve başarı) gibi.. Ama birbiriyleriyle aynılar. Çıkıpta birilerine laf atmıyorlar , dikdatörlük yapmıyorlar. Anında bırabilecek çıt kırıldım adamlar ama içlerinde takım aşkı var tabi birde kendi reklamlarını yapıyorlar onuda yapacaklar.
Teşekürler fikirlerinizi bekliyorum.
Sistem gerçekten birilerinin kölesi olduğu için tamamen karşıyım bu yönetimin yaptıgı HER işe,çünkü bunlar bence karaktersiz insanlar...
Ne Fenerbahçe Taraftarına bir lafım var ne başkasına,benim tüm sözlerim yöneticilere..
semblance
kullanıcısına yanıt
hocam sen bu konuyu beşiktaş bölümü'ne açsan daha çok galatasaraylı gelirdi
dediklerinin çoğunda haklısın tabi, ben de özellikle önder özen'in getireceği adamları izlemek için sabırsızlanıyorum. işine müthiş saygılı bir adam, böyle profesyoneller her takıma lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: semblance
Bu konuyu bu foruma açmak istedim.Çünkü bu konuyu en yakından izleyen Galatasaray taraftarı , onlarla tartışalım istedim.
Bir yandan iyi bir yandan kötü. Bana göre yabancı sınırlaması cavcav gibi oyuncu satarak para kasa doldurmak isteyen adamların, menejerlerin işine gelen bir uygulama.. Düşünsenize Alper'in fiyatını , o kadar edecek bir oyuncu mu? (Türkiye şartlarında)
cavcav daha yeni açıklama yapmış, karşıymış oda, hatta halil ünalda karşı
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock Domates
quote:
Orijinalden alıntı: semblance
cavcav daha yeni açıklama yapmış, karşıymış oda, hatta halil ünalda karşı
Cavcav için farketmez ki. Bırakın Türkiye'yi Dünya'da İlhan Cavcav kadar Afrika futbol pazarında ilişkileri olan adam çok azdır. Böyle adamlar için yabancı sınırı var yok farketmez ama yabancı oyunculardan elde ettikleri kâr daha yüksek olur. Türk futbolcuyu 1 milyon €'ya alıp 5'e satıyorken Afrikadan 50.000 €'ya adamı alıp yine 5 milyon €'ya satabilir.
Yabancı sınırının ülke futboluna zarar verdiğini artık iyice kavramalıyız. Ünal Aysal'ın dediği gibi Avrupa maçlarında tek kolla dövüşen boksör gibiyiz. Haksız rekabet var. Avrupa'da finaller oynamak sadece şansımıza kalmış. Dualarla ve şanslı kuralarla tur atlıyoruz. Bizde Avrupa'da ses getiren takımlar kurup onlarla başa baş mücadele etmek istiyorsak aynı imkanların bize de sağlanması lazım.
Tek bi iyi yanı var. Fmde yabancı yedek forvetim sakatlandığında 3.yerli 20- forvetimi yedeğe alırdım ve oyuna alırsam gol atınca çok sevinirdim. Böyle bi yıldız çıkabilir belki.