Şimdi Ara

Yabanci sinirinin gercek amacı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bizden kim giderse gitsin her maç 4,5 yer içeride dışarıda. Para kazanacağım diye kepaze olmaya gerek yok. Gelir çok olunca gider de çok olur. Haydan gelen huya gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırı yıllardır varken bu sisteme uyarladınız ya gerçekten komik oldu.
    Yerli hiç oyuncumuz kalmadığında futbol sadece para için olacak.
    Galatasaray ligde şampiyon olurken kadrosunu bilen galatasaraylı sayısının yarısı olduğunu bile düşünmüyorum. Bu son 5 senede en az %80 idi.
    Yabancı sınırı olmasa büyük ihtimal takımda hongokroakilopis gibi isimlilerden 50 tane olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

    ya kardeş

    neyi anlamıyorsun.sen benim cevaplarımı UEFA'nın CL'nin kaldırılıp yerine tasarladığı 2024 organizasyonuna söylüyorum gibi cevaplıyorsun.

    ben Juventus mevcut CL'yi beğenmiyorsa CL devam ederken aklındaki Eurolig fikrini yapsın diyorum ne kadar sürdürebilir?

    UEFA,Juventus ve bir kaç takımın ayrılma tehdidine boyun eğmesiyle yeni 2024 organizasyonu yapması saçmalığın önde gideni neyse.

    demek istediğim şeyin anlaşılamayacak bir tarafı yok biraz beynini kullan insan gibi cevap vermeye çalış tabi o kabiliyetin varsa.

    Alıntıları Göster
    Aga ben senin dediğini anladım. Zaten şu an bile ne yazık ki bizim böyle takımlara kafa tutmamız zorken böyle bir lig kurulup bu takımların bu kadar para kazanması diğer takımlarla arasındaki farkın daha da fazla açılmasına sebep olur diyorsun. Boşver kendini anlatmayı :D




  • Eli yüzü düzgün oyun felsefesi olan standardı yüksek takımlar kurabilmemiz lazım.
    Ayrıca şampiyonlar ligine uefanın istediği bedelin altında yayın hakkı ödüyoruz. Bunu yukarı çekmemiz lazım. Ayrıca büyük Türk sponsor şart.
    Sadece takımınla değil paranlada ortada olacaksın.
    Her ikisinide yaparsan bir süre sonra başarı kendini ortaya koyacaktır.
    Çalışmak ve yatırım yapmak gerekli.
    Sürekli kaçak dövüşerek bu işler yürümez.
    Ligde başakşehir güzel bir hava yakaladı umarım bursaspor haline gelmez.
    Büyük takım sayısı arttıkça kalite artacaktır.
    Rakiplerin kadar güçlü olabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ne içiyorsanız bana da ondan verin. Ramazan Ramazan neyin kafası anlamadım. Gölgenizle savaşmaktan yorulmadınız mı? Hep bir düşman var, hep bir Hendek var, hep bir şey var var var.

    Söylentiler gerçek oldu ya da olacak ve şampiyonlar Ligi ya kökten ya da evrilerek farklı bir formata büründü. Ok. Türkiye’nin hal ve durumu ortada. Para yok, alt yapı yok. Hoca desen eh işte.

    Tam Türk şirketi modeli, akıllı hevesli biri şöyle bir planım var der patrona, onlar da der ki İCAT ÇIKARMA!!! Yabancı kısıtlamasını destekliyor muyum? Hayır! Rekabet edebilmen lazım madem uluslararası rekabettesin şartların eşitlenmesi gerek. Peki şartları eşitleyebilmek için sınır mı kalkmalı yoksa TFF deli gibi para toplarken, alt yapıdan milli takıma oyuncu yetiştiren klüplere para verse. Hangi takıma transfer olursa olsun milli takımda oynadığı sürece, maç başına ve başarı primi versin o takıma. Bak adını duymadığın takımlar hatta var olduğundan haberi olmadığın takımlar nasıl altyapıya yöneliyor. Sponsorluk bakış açısını ve algıyı değiştirir mi? Belki. Ama sahada oynamazsan olmaz.

    Ha gelelim desteklediğin takıma daha geçen senelerde şampiyon olmak için UEFA radarından çıkma için ön elemelerde yatan, sonra da inanılmaz transfer yapıp şampiyon olup aradan sıyrılanları örnek göstermeyin. Hata olur. Sonra şampiyonlar ilgine gidip para cebe koyma işi ticari anlamda her şey mübahtır gibi bir şey. Peki ya senin dediğin gibi kulüp kendine mi çalışsın yoksa ülkesine mi?

    Kusura bakma ama tuttuğun takım ülkenin en bencil takımıdır. Kendi menfaatleri neyi gerekmiyorsa lobisi ile ona bastırır alamazsa arıza çıkartır.

    Spor diyorsan amatör branşlardan milli takımlara ve olimpiyatlara kim ne kadar gönderiyor onu da bir araştır istersen. Her yerden gelen parayı futbol şubesine basarak bir yere gelebilirsin. Ama Türk sporuna katkı mantıklı ya da mantıksız bu toprakta yetişen genç yeteneklerin ( bak burada birbirimizden ayrılacağız) branşına bakmadan milli takım seviyelerine kadar gelişimlerini sağlayacak döngünün olmasıdır.

    Hala 30 yaş üstü profesyonellerin bir numaralı tercihi olan bir ülkede alt yapı için kurallar olması normal. Önce takımlar kendine çeki düzen verecek. Sonra siz zaten istediğiniz turnuvaya istediğiniz mevkiden girer hatta juventusun yaptığı gibi ya biz arkadaşlarla toplandık şu bu bile dersiniz.

    Farklı düşünmeyi deneyin, siz de rahatlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alakası yok sallamışsın
    ha gelecek sistemde 2024 den itibaren hiçbir türk takımı şl yüzü göremeyecek o ayrı
  • Basketbol ile futbol aynı şeyler değil. Eğer bu kararı alırlarsa aksine ben rağbet göreceğini sanmıyorum. Yerel liglerde 24 takım dışında kalacak çok iyi takımlar var ve sen adına ne dersen de bu onların prestijini düşürür. Eski köye yeni adet getirmek değil köyü yakmak olur bu. Umarım bu hatayı yapmazlar.
  • cl böyle olur ve diğer takımlar buraya gidemezse cl muadili bir lig kurulur zaten.

    o nedenle bunu yapacaklarını sanmıyorum.
  • Ali Koç kansızı çıkmış alt yapı diyor genç yetişmiyor diyor yaw ne kadar omurgasız tipler bunlar yaw ulan karpuz mu yetiştiriyon altyapı işe mi yaradı yaramadı 10 sene süre lazım gelmişsin fenerin tarihine kara leke gibi adını yazdırmışsın şimdi çıkmış alt yapı diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.