Şimdi Ara

Yabancı Şarkı ve şarkıcı tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu dışına yaklaşık 4 tane konu açmam ve konu dışından 15 gün uzaklaştırılmamın üstünden 3 ay geçti ve ben müzik diye bölümümüz olduğunu anladım

Arkadaşlar ben şarkıyı anlamak ve mırıldanmak için dinliyorum. Hani bak öyle mi olmuş filan... Yoksa kafa sallamak filan bana göre değil...

Elektrogitardan nefret ederim... Sakin şarkı olacak bana. Kardeşim ritmimi değil sözleri duyacağım...

Şu sıralar The Last time , taylor şwifte sardım. Önceki şarkılarını da dinlerim. Ayrıca eğlenceli şarkılar da olabilir ama arkada ağır enstrüman olmayacak 22, we are newer getting back togather(bildiğin ayrılık şarkısı ama oynayalım geliyor)

Sonra kelly clarkson dinlerim... Because of you yılların eskitemediği şarkı... Bazen Stronger

Adele dinlerim bazen... Kendimi daha yaşlı ve ağır hissettiriyor

SONUÇ OLARAK Sakin, söz ağırlıklı hafif enstrümanlı şarkı be şarkıcılar arıyorum... The last time ve because of you güzel örnekler :) Çok teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• florence the machine

lily allen bunları bir dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: jubaxx

florence the machine

lily allen bunları bir dene istersen

florence and the machinenin never let me go su bir numara bence
    Lily alleninde not fair
    edit:benim sana müzik önerim
    Birdy-skinny love
    Alex band only one
    lifehouse it is what it is
    jason walker down
    ben harper amen omen
    Hepsi genelde sakin ve sözleri ve sakin kulağa hoş gelen ritimleri olan müzikler. Ben harper favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 13 Aralık 2013; 20:28:02 >
  • Bilgisayara geceyim bakacagim arkadaslar tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygusal şarkı önerisi olan
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sara bareilles ide dinle
  • http://www.youtube.com/watch?v=8NzHxvQU3Fo benım icin degerli birinin sevdigi sanatcı Alex Band Only One ...
  • http://www.youtube.com/watch?v=8NzHxvQU3Fo benım icin degerli birinin sevdigi sanatcı Alex Band Only One ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.