eve gidince bu söylediğini denemeye çalışıcam,çalışırsa amma sevinirim herhal,iki aydır duruyor pink floyd. Sağol bilgi için.
Metallica dts albüm var bunu nero ile nasıl yaptıysam " image.nrg " olarak kaydettim.Bunu nasıl halledebilirim arkadaşlar bir dinleyemedim gitti dts leri
madem nrg yaptin onu artik sanal cd okuyan programlardan biri ile (clone cd , daemon vs) o nrg dosyasini ac, sonra da windvd veya Powerdvd ile audio cd acar gibi bu sanal surucuyu calistir.
arkadaşlar! Şaşkınlık herhalde benimkisi, bir türlü şu indirdiğim metallica DTS uzantılı parçaları cd'ye yazdıramadım. Nero 8 triali indirdim (tam sürüm gün kısıtlamalı) Acil yardımlarınızı bekliyorum.
arkdasim neronun bir paketi var onu indirip kurman lazim yoksa sadece nero ile yazamassin
quote:
Orjinalden alıntı: syildiz4242
arkadaşlar! Şaşkınlık herhalde benimkisi, bir türlü şu indirdiğim metallica DTS uzantılı parçaları cd'ye yazdıramadım. Nero 8 triali indirdim (tam sürüm gün kısıtlamalı) Acil yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaslar metallicayı indirdim nero ile audio cd olarak yazdım dvd playera tektıgımda stero olarak görüyo dvd deki DTS lambası yanmıyo neden ACABA YARDIM
hocam benim sistem 7.1 Sony komple yazdım DTS sinyali geldi ama 2.1.Nero ile DVD oluşturduğumdada 2.1 Dolby geliyo bir türlü 5.1 yada 7.1 yapamadım şunu nasıl 5.1 veya 7.1 sinyal alabilirim?(Nero 8 kullanıyorum)
arkadaşlar ben de bi kaç dts albüm indirdim ama içlerinden .nrg ve .cue dosyaları çıkıyo...bunları cd ye yazdırma k için ne yapmam gerekiyor..kullanacağım programları ve adımlarını kısaca yazarsanız sevinirim...dvd playerda dinliyorum yazdırdığım cd leri ama bunları halledemedim bi türlü...
aslında çok kolay uzantısı herne olursa olsun deamen toolsa nerodan oluşturduğunuz kalıbı mount image yapıp power dvd ile açıyorsunuz hepsi bu...
disklerim uçtu. bazı imajlarım da mafiş acaba dts albümlerin linkini tekrar buraya yazar mısınız
Arkadaşlar image dosyalarını yazdırmak için Neroyla falan uğraşmayın aşağıdaki programı kullanıyorum çok basit, fonksiyonel, tüm image formatlarını tanıyor ve vista ile de sorunsuz bedava bir program.
Yamaha v463 alma arefesindeyim... En buyuk kullanim amacim kaliteli muzik dinlemek...
Bu topicte paylasilan DTS muzikleri, sadece DVD'e yazip dinleyebiliyoruz anladigim kadariyla... Fakat ben ekstra bir DVD-player almak niyetinde degilim.
Benim sorum su: Internetten DTS muzikler (mp3 formatinda?) indirip, dosyalar halinde USB key'e koyup, Yamaha v463gibi bir receiver'a direkt USB girisinden takarsam, DTS ses alabilir miyim? yoksa bu tip receiver'larin hepsi sadece HDMI ve/veya optik kaynaktan gelen sesleri mi cozebiliyorr?
Yardimlariniz icin tesekkurler... cK
arkadasim 463 de USB girisi yok gordugum kadari ile bir yanlislik olmasin mp3 formatinda DTS olmaz bu senin bahsettigin sey ferrari gorunumlu sahin demek gibi birsey
en buyuk kullanım amacınız kaliteli muzik dinlemek icin AVR almayin bir stero anfi alın birde cd player o kadar sinema anfisinden kaliteli muzik zor biraz xok para harcamanız lazım
quote:
Orjinalden alıntı: cK2oo7
Arkadaslar,
Yamaha v463 alma arefesindeyim... En buyuk kullanim amacim kaliteli muzik dinlemek...
Bu topicte paylasilan DTS muzikleri, sadece DVD'e yazip dinleyebiliyoruz anladigim kadariyla... Fakat ben ekstra bir DVD-player almak niyetinde degilim.
Benim sorum su: Internetten DTS muzikler (mp3 formatinda?) indirip, dosyalar halinde USB key'e koyup, Yamaha v463gibi bir receiver'a direkt USB girisinden takarsam, DTS ses alabilir miyim? yoksa bu tip receiver'larin hepsi sadece HDMI ve/veya optik kaynaktan gelen sesleri mi cozebiliyorr?
Yardimlariniz icin tesekkurler... cK
USB girisi var, o noktada bir problem yok:
"USB port on front panel to connect a USB memory device or a USB portable audio player"
Sadece muzik dinleyecek olsaydim dedigin gibi stereo amp. alirdim ama devir "optimizasyon" devri, muzik agirlikli deneyim (muzik + DivX) icin Yamaha'da karar kildim... Fakat dedigim gibi ekstradan DVD-Player almadan(parasindan degil de, DVD yaz ugras derdi beni cezbetmiyor) bu USB-portunu kullanarak daha-kaliteli muzik deneyimi mumkun mudur arastirmasindayim... Hic olmaz diyorsaniz, laptop'u bir ses-karti ile optik olarak amp'e baglayacagim artik
tesekkuler cK
sen en iyisi laptopu bagla eger optik cikisin varsa laptoptan kısa ve ucuz bir cozum olur ugrasmassında
quote:
Orjinalden alıntı: cK2oo7
USB girisi var, o noktada bir problem yok:
"USB port on front panel to connect a USB memory device or a USB portable audio player"
Sadece muzik dinleyecek olsaydim dedigin gibi stereo amp. alirdim ama devir "optimizasyon" devri, muzik agirlikli deneyim (muzik + DivX) icin Yamaha'da karar kildim... Fakat dedigim gibi ekstradan DVD-Player almadan(parasindan degil de, DVD yaz ugras derdi beni cezbetmiyor) bu USB-portunu kullanarak daha-kaliteli muzik deneyimi mumkun mudur arastirmasindayim... Hic olmaz diyorsaniz, laptop'u bir ses-karti ile optik olarak amp'e baglayacagim artik
tesekkuler cK
HTPC
bende indireyim bakayım nasılmış optik bağlantıda
minik bir soru :) 1. PS3 bunları okur mu? (usb' den ya da cd' den) 2. DVD playerımın dts dekoderi yok ama ses sistemimin hdmi girişi var. (sony ht-ct100) dvd' im hdmi üzerinden dts sinyalini gönderebilir mi alete? (dene gör diyebilirsiniz :) deneyecek lüksüm yok, internet kotalı )
PS3 ten DTS müzikleri dinleyebilirsiniz. Sony HT-CT100 bu ürününüzün DTS decoderi mevcut sesi DVD nizden Bitstream olarak aktarabilirseniz DTS müzikleri dinleyebilirsiniz.
HDMI çıkışı olup ta DTS çözmeyen DVD playerı merak ettim doğrusu!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: space_frog
minik bir soru :) 1. PS3 bunları okur mu? (usb' den ya da cd' den) 2. DVD playerımın dts dekoderi yok ama ses sistemimin hdmi girişi var. (sony ht-ct100) dvd' im hdmi üzerinden dts sinyalini gönderebilir mi alete? (dene gör diyebilirsiniz :) deneyecek lüksüm yok, internet kotalı )
forumdaki dvd player tartışmalarına bakın isterseniz. hdmi çıkışı olup da dts decoderı olmayan birçok ürün var. özellikle de söylediğim son çıkanları da kapsıyor (mesela philips 5990 - ben sahip değilim ama forum başlığında bir sürü insan dts si olmadığını söylüyor. bende medion md81290 var, üzerindeki logolara bakılırsa dts dekoderi var fakat hdmi üzerinden sadece 2 kanal ses iletebiliyor ve anfinin ekranından 2.0 yazıyor sadece...) bu arada bence sanki o kadar ünlem koymanıza da gerek yok. yardım rica etmek için birkaç soru sordum sadece... arzu ederseniz geleyim bir de dövün beni olur mu?
DTS leri cd ye "audio cd" olarak yazdırıp ses alamayan arkadaşlar,
amfi ve dvd player birbirlerine koaxial kablo ile bağlıysa eğer bu problem oluşabiliyor bazı marka ve modeller uyumlu değiller nedense birbirleriyle... bende sony nin amfi ve dvd player ı war ancak koax ile cızırtıdan başka ses gelmio ne yazık ki...
ancak optic digital kablo ile bağlarsam, o zaman ŞÖLENE dönüo az önceki cızırtılar...