abi çocuğa bak nasıl çalışıyor ya oturduğunda güneş var apaydınlık ortalık biterken gece oluyor 7 saat nefessiz ders helal olsun hepsi belki de hayatında kitap yüzü açmamış cahil cühela insanları kurtarmak için benim çalışmam çalışma değilmiş bunu anladım kulaklık takılı bir de nasıl beyni patlamıyor yavw |
YABANCI DOKTORLARA SAYGI DUYDUM

-
-
Çok çalışmayı da geçtim, çok düzenli çalışan, hayatında her şeyi düzenli yapmaya çalışan biri. Ve insan görünce keşke ben de böyle olabilsem diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boş işler bunlar,milanın efso kadrosunu sayabilir mi?
-
bu online dönemde 7 saat hiçbir şey ki ben 13-14 saat çalıştığımı biliyorum
9-10 saatin ltında bazı günler hariç düştüğümü bilmem
hareketsizlikten pıhtı atacak diye korkuyorum arada evin içinde boş boş dolaşıp tekrar masaya oturup çalışıyorum
-
2005li yıllarda iyidi hele ki 2008de falan avrupa kupasında falan iyi performansta baya tutkuluydum ama sonrasında pek de başarı olmadı takımların kötüleşmesi beni futboldan falan çok soğuttu
bir ara türk basketbolda bayay iyidik 2-3 yıl öncesine (şimdi de iyiyiz de o anki duyguyu yaşatmıyor artık)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 19 Kasım 2020; 1:55:20 > -
Hocam cidden o kadar çalışıyor mu tipcilarquote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıbu online dönemde 7 saat hiçbir şey ki ben 13-14 saat çalıştığımı biliyorum
9-10 saatin ltında bazı günler hariç düştüğümü bilmem
hareketsizlikten pıhtı atacak diye korkuyorum arada evin içinde boş boş dolaşıp tekrar masaya oturup çalışıyorum
Çünkü cok bos salak adamlarin tip okudugunu doktor olduğunu gördüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
içi boşaltılmamış bir beyine sahip temiz birisi hayallerinin ırzına geçecek bir sosyo kültürel tipoloji üzerine karabasan gibi çökmediği için o aşamaya gelmeden kendi benliğini hakimiyet altına alabildiğini düşünüyorum
tabi bu 7 saatlik videoyu oturup izleyen var mıdır just asking
-
İzlemek derken şöylequote:
Orijinalden alıntı: Guest-8E2986D96içi boşaltılmamış bir beyine sahip temiz birisi hayallerinin ırzına geçecek bir sosyo kültürel tipoloji üzerine karabasan gibi çökmediği için o aşamaya gelmeden kendi benliğini hakimiyet altına alabildiğini düşünüyorum
tabi bu 7 saatlik videoyu oturup izleyen var mıdır just asking
Adam ders calisirken aciyor bunu yaninda arkada ufak bi ses oluyor sanki yaninda biri varmis gibi
Kütüphanelerin taklaya geldigi bu donemde iyi bence
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'un ardından YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç da milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Komisyonda HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, "Türkiye'de üniversite sınavlarında 700 bin, 800 bininci olup yurt dışında tıp fakültesi, diş hekimliği gibi bölümlere kayıt yaptıranların pandemi gerekçesiyle Türkiye'de özel okullara kayıt yaptırdığını" söyledi. İddiayı doğrulayan Saraç, "700-800 bininci" ifadesinin "iyimser" bir rakam olduğunu belirterek daha alt sıralarda olup da yurt dışından yatay geçiş yapan öğrenciler olduğu, ancak mahkeme kararlarının "kazanılmış hak" kararları nedeniyle bir şey yapamadıklarını anlattı: "O nasıl kaynaklandı? Pandemi döneminde yurt dışında okuyan öğrencilerimiz ilk binde ise onların doğrudan geçişiyle ilgili bir karar almıştık. Bütün bu düzenlemeler, kanunlar ve mevzuatlar zaten dürüstlük esasında yapılır. Fakat fark ettik ki çok hızlı bir şekilde oraya kayıt yaptırıp yatay geçişle tekrar Türkiye'ye dönme yoluna giriyorlar. "Dolayısıyla üniversitelere verdiğimiz o yetkide bir kısıtlamaya yeniden gitme durumumuz söz konusu oldu, uyarı yazdık ettik ama üniversitelerin yürüttüğü bir işlem. Gelenlere ne yapacaksınız? Gelenlerle ilgili, mevzuata aykırı olanların kaydının silinmesi ile ilgili üniversitelere yazdık ama şöyle bir şey oluyor: Kayıt olduktan sonra ... Devamını bulursun :)
Edit : kayıtları silinmedi. 10 yıl sonra bir şeyi yedik.
Artık neşteri içinizde unutur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 19 Kasım 2020; 6:47:5 >
-
7 saat ne ya? Tıp okurken komite dönemleri 15 gün aralıksız min 12 saat çalışırdım. Siz kendi doktorlarınızın kıymetini bilin önce.
-
bu yıl bile tıp fakülteleri 492 puanla kapattı össde, yani zaten bu fakültelere en son giren öğrenci bile derece yaparak giriyorlar
kendi okulumun komiteleri için söylemek gerekirse(diğer okulları fazla bilmiyorum sadece oradaki söylentilere istinaden benzer olduklarını söyleyebilirim)
şu an 4 haftada bir sınav oluyoruz bizde eski notlar vardır notlar da text ve ses kaydı temelli 1 sayfanın full yazılı olduğunu düşünün, şu an sadece düşük renk kaliteli 1100 sayfalık notlara 150 tl ödedim ve 28 gün vardı ben notları aldığımda yani her gün 40 sayfa okumam gerek (öyle 1-2 gün dinlenirsem günde çalışmam gereken sayfa yükü artıyor sayfalar da full bilgi dolu)
ama onlar da yetmiyor bir ders 14-15 sayfa sonra onun çıkmışlarına bakayım dedim yarısından azı çözülüyor hepsi için bilgi yok hoca kaynak veriyor textten sayfa olarak sadece o ders için 30-40 sayfa da text var onu okudum öyle yapılıyor sorular yani günde 100 sayfaya yakın çalışmak gerek
--------------
sınavlar online oluyor öyle diyebilirsin kolay yoldan yüksek alabilirsin ama (bunda diğer okullar bir şekilde bunu çözdüler ama biizm hocalar online sorularda ne gibi önlemlerin alacaklarını nasıl soracaklarını bildikleri için ) yüz yüze olduğumuz sınavlara göre daha düşük ortalamalar çıkıyor gerisini siz düşünün hatta sınav sonrası yüz yüze olmak için hocalara nerdeyse yalvardılar ama hocalar olmaz dediler
o derece de sınavlara giriliyor
yani tıpta sınıfı geçmek çok büyük başarı özellikle ankara tıp için zaten normalde de her yıl 320 kişiden 100den fazla kalma olan nadir okullardan adamlar ilk 2-3bine girmelerine rağmen(yaklaşık bu yıl 530 puanla kapattı tavan puan 550 össde ) çoğu okullarında derece olmasına rağmen insanlar sınıfı geçemiyoralr
-
Hocam okul birincisi misiniz? Ben de tıp okuyorum, derslerim de iyi ama abartı geldi söyledikleriniz.
Gunde kac saat calisiyorsun sen hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-6FD0717C0Hocam okul birincisi misiniz? Ben de tıp okuyorum, derslerim de iyi ama abartı geldi söyledikleriniz.
okuldan okula farkı var hocam
ama derecedeyim tüm dersanlereden tam burs aldım diyebilirim biz de ilk 20-25e tam burs veriliyor bu ara da (bazı yerlerde 1 ya da ilk3 e veriliyor o sıralama derece gibi düşünmeyin:):))
-
Her günüm birbirine benziyor zaten. Bugünden örnek verirsem daha yeni uyandım zaten müzik dinliyorum şu an boş oturuyorum. Birazdan 1-2 saat çalışırım. Sonra yemek filan yerim, dizi izlerim muhtemelen. Sonra da akşam yemeğine kadar 2 saat filan. Yemekten sonra da 2-3 saat olur düzgün çalışırsam. Ve yeterli olduğunu düşünüyorum eğer odaklanıp çalışabilirsem. Ki arkadaşlarım da genelde nasıl çalıştığımı sorar yani derslerim kötü değil. Burada 10 saat yazanlar muhtemelen odaklanmadan çalışıp çalıştım sananlar. Ama üst sınıflarda da durum değişir, ben 2. Sınıfım daha.
Kaçıncı olup aldınız hocam burs? Hangi dershaneye kaydoldunuz? Okulum Türkiye'deki en ağır diye geçen okullardan biri bu arada. Zorluğu fark ediyor insan zaten ama yine de düzgün çalışınca abartılı saatlere gerek kalmıyor bence. Sizi de sürekli forumda görüyorum bu arada. Muhtemelen siz de o belirttiğiniz saatlerde kesintisiz çalışmıyorsunuz.
şimdi kahvaltı yapıyorum burdayım
13teydim ilk sene %100 aldım datadan
sanırım ilk 25 e kadar tam burs veriyorlar data ile tusem (ama onlar her yıl kendi içinde bakıyorlar)
time da her komiteyi ayrı ayrı değerlendirip ilk 20ye tam veriyorlar (yani 1 komite de dereceye girmen yeterli)(eskiden farklıymış üstteki gibi diyorlardı şimdi farklı)
işleyi bu şekilde
-
Bölümünüz ingilzce mi? Bir de ilk 13e geçen dönem ilk yapılan sınavlarda mı girdiniz yoksa online dahil mi? Bizim okula burs verirken onlinelari değerlendirmeye almadılar. O yüzden muhtemelen bu yıl da burs verilmez, verilse bile doğru bulmuyorum. Herkes kopyayla 90dan yüksek alıyor bizim okulda.
bizim nüfusumuz baya az 20kişi falanız biz türkçe ile birleştirilerek değerlendiriyorlar
yeni online sınavlı olanları bilmiyorum ama sanırım geçen sene data falan onlineları da aldılar diye biliyorum ama fazla etkilemedi finalden 80 üzeri alan çok azdı fazla katkısı olmadı diğer sınavlara yönelik
diğer dersanelerin de nasıl belirlediklerini bilmiyorum açıkçası ama agno notunu alıyorlar diye biliyorum online sınavların da buna etkilediğini biliyorum yanlış bilmiyorsam
-
20 kişiyiz derken Ankara tıpta ingilizce bölüm 20 kişilik mi? Normalde dersleri nasıl görüyorsunuz, 20 kişi ayrı mı görüyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- makat kılları nasıl alınır
- yulaf gaz yapar mı
- gece uykudan uyanıp halüsinasyon görmek
- ... ne anlama gelir
- 18 yaşından sonra boy uzar mı
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X