Şimdi Ara

Yabancı Dizi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla bölüme ulaşmamış. şöyle 1 2 haftada yeni bölümlerine yetişebilceğim güzel bi dizi önerisi olan var mı ? Fantastik dışında herşey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: incedayiumit

Fazla bölüme ulaşmamış. şöyle 1 2 haftada yeni bölümlerine yetişebilceğim güzel bi dizi önerisi olan var mı ? Fantastik dışında herşey olabilir

Sherlock,senede 3 bölüm.Yakalarsın elbet bizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu takip edersen böyle çok konu açılıyor ordan da fikir edinebilirsin.

Vikings'e başlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

Forumu takip edersen böyle çok konu açılıyor ordan da fikir edinebilirsin.

Vikings'e başlayabilirsin

açılan 3 konudan 1isi dizi önerisi
  • Seviyeli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşey de yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

Yapacak birşey de yok gibi

1 tane ana konu açılsın herkes oraya yazsın.
    ama ona da fayda olmaz , dizimag kapandı ana konusu var fakat yine de her gün bir sürü konu açılıyor ve de adminler hiçbir şey yapmıyor.
    sıktı artık dizimag ve dizi tavsiyesi konuları
  • Seviyeli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Ben 1 tane açmıştım bugün öyle birşey konu silinmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arrow izleyebilirsin daha 2. sezon hem de çok güzel bir dizi..
  • Under the domme, vikings , ray donovan

Bu diziler şuan ilk sezon bitti, 2. sezon ne zaman başlar bilinmez. 3üde mükemmel diziler.
  • revolution
  • Blue mountain state
  • Black sails
  • Arkadaşlar selamlar,ben yeni konu acmak istemediğim için burdan yazmak istedim.Ben şuan homeland 3.sezonunu bitireceğim ve daha da bölümü yok yani çekilmiyor martta başlayacak.Bu yüzden yeni bölüm gelene kadar dizi önerir misinz ? Cold case düşünyorum 1.sezonu izlemiştim fakat daha sonra izleyemedim iş güçten dolayı.Sizce başlayayım mı ? Cold case final yaptı mı ? Cevaplarsanız duruma göre izliyeyim.Bide böyle cinayet büro,dram ve aksiyon tarzı dizi önerilerinizi yazar mısınız ? Gece 12'ye kadar yazarsanız cok iyi olur arkadaşlar,bu ay bitmeden su kotayı doldurmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Arkadaşlar selamlar,ben yeni konu acmak istemediğim için burdan yazmak istedim.Ben şuan homeland 3.sezonunu bitireceğim ve daha da bölümü yok yani çekilmiyor martta başlayacak.Bu yüzden yeni bölüm gelene kadar dizi önerir misinz ? Cold case düşünyorum 1.sezonu izlemiştim fakat daha sonra izleyemedim iş güçten dolayı.Sizce başlayayım mı ? Cold case final yaptı mı ? Cevaplarsanız duruma göre izliyeyim.Bide böyle cinayet büro,dram ve aksiyon tarzı dizi önerilerinizi yazar mısınız ? Gece 12'ye kadar yazarsanız cok iyi olur arkadaşlar,bu ay bitmeden su kotayı doldurmam lazım.

24 olabilir, daha çok aksiyon ağırlıklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: -bLack

Black sails

black sails i duymustum korsan dizisi ama nasıl izlettiriyo mu bi fikrim yok açıkçası. Kaçıncı bölümde su an
  • izlemek istersen doctor who var bende yeni başladım izlemeye 1. sezonu 1 günde bitirdim o kadar sarıyor sen düşün
  • walking dead bitti yenisi cıkınca izliyorum ... ama 3 sezonda sanırım prodğktörleri değişti dizi kötüleşti

homeland 2 sezon iyiydi onda da yazarlar değişti brody öldü cia de calısan deli kadın hala yaşıyor uyuz oluyordum o kadına hala hayatta cok saptırdılar diziyi son sezonda

bre.bad izliyorum 5. sezondayım ondada agır agır gidiyor her şey sıkıcı olabiliyor bazen

ne yazıkki lost ve prison break ten sonra dizilerde aynı tadı alamıyorum onlar çıtayı cok yükseltmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: incedayiumit

Fazla bölüme ulaşmamış. şöyle 1 2 haftada yeni bölümlerine yetişebilceğim güzel bi dizi önerisi olan var mı ? Fantastik dışında herşey olabilir

öncelikle bence süper olan 24,chuck,breaking bad'i tavsiye ederim
    fazla bölüme ulaşmamış 1-2 haftada yeni bölüme yetişeceğin dizi olarak Game of Thrones var her sezon 10'ar bölüm 30 bölümü var 4.sezona yetişirsin ayrıca Boardwalk Empire her sezonu 12 bölüm 48 bölüm yayınlandı 5.sezona yetişebilirsin ama bir-iki hafta demişsin fazla olabilir bölüm sayısı kaç bölüm istediğini yazsaydın yada 1-2 haftada kaç bölüm izlebileceğini vb. ona göre yazabilirdik
  • 40 bölümlük dizi öneren var

Sherlock, daha 9 bölümü var, 3. sezonda. Ama herbiri 1.5 saat bölümlerin..
    Orphan Black 10 bölümü var.
    Graceland 12 bölümü mü ne var.
    Utopia 6 bölümü var.
    Helix 7 bölümü var.
    Ground Floor sanırım 10 bölümü var.

Koyu renkliler bitirdiklerim, ve tavsiye ettiklerim. Diğerlerinin bazıları bitmedi, ama bi başla derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.