Şimdi Ara

Yaban Hayat (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdilik buralardayım . Sonrası Allah kerim
  • Ben genelde hakaret ediyorum kelebeklere.Fotoğraf çekerken çok çirkinleşiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kelebek çekimlerini yapan bir üstad bana şöyle demişti , sen yaklaşınca kaçtığı çiçeğin önünden ayrılma haraketsiz dur tekrar oraya gelir bunu geçen sene test ettim çoğu zaman geri geldiler bazıları bu kurala uymadı tabi ,sabır istiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 1 Haziran 2012; 0:16:30 >
  • O bazen oluyor.Genelde sarhoş gibi uçuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

Görmesi bile yeter :)

Hocam kuşları çekerken kullandığın özel bir ayar falan varmı , standart olmaz ama yani ..... ? ben genelde AF-C modunda 9 nokta ve seri çekimde çekmeye çalışıyorum ???

AF-C modunda tek nokta ile deneyin ve o nokta merkezde olsun. ölçümü de nokta ölçüm kullanıyorum genelde. Diyafram öncelikli moda alıp diyaframı en açık değere getiriyorum zaten makine otomatik olaarak ışık şartlarına uygun en yüksek perde hızını veriyor..
  • Belli bir tarzım olmadığı için buraya uygun resimlerim de var İlk partiyi fotoğraf sergisi gibi ekleyeceğim, idare edin Bundan sonra tek tük atarım

Yaban Hayat

Correction by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Psycho by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Butters Stotch by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Solo by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Bird by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Black Swan by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Butterfly effect by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Angry Birds by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Black bachelor by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Sneak by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

SAR by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Maya by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Melon by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Hornet by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Free Willy by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Last supper by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Island by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

Chopper by rbnsncrs, on Flickr

Yaban Hayat

The gang by rbnsncrs, on Flickr

• hocam nereden buldunuz bunları :)) harikalar elinize sağlık...
  • Başlığa hayırlı olsun Günlük fotoğraf çekmeye çalıştığım bir projem var. Özellikle aklımda bir fotoğraf olmadığı günler makineyi lensleri bir çantaya tıkıp kendimi doğaya vuruyorum Resimleri beğenmenize sevindim.
  • Özellikle 3. sıradaki kelebek fotoğrafı ayrı bir güzel olmuş
    Bir de, o kaplumbağa sokakta öyle dolaşıyor muydu
  • Beğeninize teşekkürler Aynen, o önde ben arkada bayağı bir dolaştık, o hızla katettikleri mesafeye inanamazsınız Yakın çekimler de var ama arkadaş utangaçtı biraz, yaklaşınca içeri kaçıyordu, favorim bu (çekerken daha güzel bir bokeh hayal etmiştim tabi ).
  • Çok ilginç geldi bana. Ülkemizde olsa dolaştırmazlardı
  • Burada da ben Türklüğümü gösterdim yeterince rahatsızlık verdim hayvana Yok öyle gavur memleketindeyim diye kafana göre takılmaca dedim Su kaplumbağası, arada gidip fotoğraflarını çekiyorum ama bulanık suyun içerisinde o kadar güzel çıkmıyor. O gün şansıma ortamı boş bulmuş keşfe çıkmış
    Bu arada Canon başlığına tıkılıp kalmıştım, bu ve diğer başlıkları keşfe çıktım ben de. İlk sayfalardan itibaren çok güzel fotoğraflar çekilmiş gerçekten, herkesin makinesine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Haziran 2012; 9:13:53 >

• @Robinson Crusoe tüm kareleri zevkle izledim oldukca verimli bir ortamınız var anladıgım kadarı ile kareleriniz rengarenk . Kelebek özellikle gelen ışık yönünden benim de favorim oldu . Tekrar elinize saglık.
  • @Robinson Crusoe

Güzel fotoğraflar.
  • Teşekkürler. Okulun arkasında yapay bir orman var, aklıma bir şey gelmediği günler imdadıma yetişiyor, sürekli çekecek bir şeyler buluyorum. Şu sıralar 2. sıradaki arkadaşın peşindeyim, uçarken güzel bir karesini yakalamayı planlıyorum. Gerçi geçen karşılaşmamızda o elinden geleni yaptı ama ben hazırlıksız yakalandım; makine ayarları doğru değildi... Ağaçların arasında çok hızlı manevra yapabiliyor gerçekten, pek ele gelir bir poz çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Teşekkürler. Okulun arkasında yapay bir orman var, aklıma bir şey gelmediği günler imdadıma yetişiyor, sürekli çekecek bir şeyler buluyorum. Şu sıralar 2. sıradaki arkadaşın peşindeyim, uçarken güzel bir karesini yakalamayı planlıyorum. Gerçi geçen karşılaşmamızda o elinden geleni yaptı ama ben hazırlıksız yakalandım; makine ayarları doğru değildi... Ağaçların arasında çok hızlı manevra yapabiliyor gerçekten, pek ele gelir bir poz çıkmadı

eline sağlık üstadım hepsi birbirinden güzel müthiş kareler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Teşekkürler. Okulun arkasında yapay bir orman var, aklıma bir şey gelmediği günler imdadıma yetişiyor, sürekli çekecek bir şeyler buluyorum. Şu sıralar 2. sıradaki arkadaşın peşindeyim, uçarken güzel bir karesini yakalamayı planlıyorum. Gerçi geçen karşılaşmamızda o elinden geleni yaptı ama ben hazırlıksız yakalandım; makine ayarları doğru değildi... Ağaçların arasında çok hızlı manevra yapabiliyor gerçekten, pek ele gelir bir poz çıkmadı

Tebrikler önce... Konular kadrajlar baya iyi ve alışılmadık enstantaneler yakalamışsınız ama gördüğüm kadarıyla görüntü kaliteleri çok iyi değil...Şöyle kendinize kaliteli bir iki lens alın yaf...

• yunuslar, Zommby teşekkürler.

Amazon'da 100-400'ü wishlist'ime ekleyip o listeyi facebook'ta paylaşayım diyorum Doğum günümü de birkaç gün sonraya değiştirirsem arkadaşlardan bir kıyak gelir belki

Başlıktaki fotoğrafları inceleyince bu fotoğraflar pek yakışmadı gibi geldi bana da ama sorun lens değil, kamerayı kullananda Elimde 550D gövde, 55-250, 15-85 gibi lensler var. Yetenekli ellerde çok daha iyi sonuçlar alınabilir bu ekipmanla

• Çok güzel fotoğraflar elinize sağlık
  •  Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.