Şimdi Ara

YA SINAV SIRASINDA SİLERKEN KİTAPÇIK YIRTILIRSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir şey başına gelen var mı? sınav geçersiz mi olur? saçma sapan şeyler düşünmeye başladım optiğin üstüne su döküldüğünü falan hayal ediyorum.sanırım tertemiz delirdim

• evet geçersiz olur.
  • Aklima direk bu tweet geldi
    YA SINAV SIRASINDA SİLERKEN KİTAPÇIK YIRTILIRSA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum yanlıs anlama ama iyimisiniz ya siz . Ya yokda giderken ekskavator üzerine dusse arabanın ve olsen . Ozaman nolucak lan . Veya ya binaya girerken kafana beton dusse . Veya sınıfa cıkarken merdıvenler ıslak olsa ve dussen .

• Yenisi veriyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben nadiren yırtıyorum lan 345 çok dayanıksız cart diye gidyor.ben hiç bozuntuya vermem sanki milyon kiabçığa yırtık mı değil mi diye kontrom mü edecekler?
  • ösymnin verdiği kitapçığı yırtmak için cidden çabalaman gerekiyor tahta gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ösym kitapçıklarınin kağıtları sağlam oluyor kuruntu yapmana gerek yok hocam

• sınavdan atılmak zorunda kalırsın
  • Sınavın geçersiz sayılır ama yırtmak icin ekstra caba sarf etmen lazım kitapçıklar dandik değil

• .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F2B55405 -- 15 Nisan 2021; 10:48:32 >
  • Yenisini veriyorlar diyen biri olmus yok oyle bir sey sakın deneme. Kitapçikta ozellikle hic yirtık istemiyorlar. İptal oluyor sınavın izah ediyor sınav cikisi gozetmen durumu sana. Ama sirf bunun icin zaten saglam kagıt ve hafif silgi veriyorlar.

• BLACKFACT B kullanıcısına yanıt
    hocam ablam demişti ÖSYM sınavdan sonra bize kitapçıkları vermiyormuş çünkü bazılarını inceliyolarmış öğrenci nerede takılmış neyin altını çizmiş hangi konuda zorlanmış kafası karışmış diye eleyici soruları o yöntemle seçiyorlarmış kaynağını sormadım zira ablam araştırır bi şeyi doğru kabul etmeden ondan güvendim direkt

• mat hocam gözetmenken başına böyle bir şey gelmiş geçersiz sayılmamış

• derece.butnotreally kullanıcısına yanıt
    belki eskiden öyleymiştir hocam şimdi dijital olduğu için hangi soruda ne kadar kişi doğru yapmış yanlış yapmış anında öğreniliyor optikten.
  • BLACKFACT B kullanıcısına yanıt
    hocam ablam da 2012 devresi çok eski zaman değil ama kendim bi araştırma yapmadığımdan doğruluğunda ya da yanlışlığında ısrar edemem bilemiyorum

• derece.butnotreally kullanıcısına yanıt
    ablana güvenmene gerek yok gözetmen her şeyi açıklıyor sınavdan sonra kitapçıklara ne olduğu, kontrol edilip edilmediği vesaire
  • yanlış hatırlamıyorsam benim kitapçık hafiften mat kısmında bir sayfası yırtılmıştı hiç düşünmedim nolur diye devam etmiştim
    sınav sonucum geldi hiç bir sıkıntı olmadı

eğer ki sıkıntı olacak bir durum olursa mahkemeye taşırsın . Kasıtlı bir şekilde yırtmadığın için okumak zorunda kalırlar. Dert etme hocam
  • 2017 YGS'de kar yağıyordu. Naylon bir montum vardı. eriyen kar tanesi montun üstünden kaymak suretiyle gidip optikte tc kimlik no bölümüne şıp diye damladı. O an heyecandan bayılacak gibi oldum ama gözetmene de haber vermedim. 2 dk üfledim, şansıma kodlayacağım bir alana denk gelmemişti zaten damla. Neyse üfledim kurudu işte. Bir sıkıntı da olmadı.

• Merak etme hocam ÖSYM nin kağıdı Bayaa sert

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.