Şimdi Ara

Ya kız beni terkedecek yada ben kızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gündür sevgiliyiz kızda bi afra bi tafra çözemedim dün akşam arıycaktım sözleştik akşam oldu midem ağrıyor sen uyu konuşmayalım dedi neden soğuksun dedim iyi uykular dedi ne yapayım ben beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bunca zamanlık ilişkiyi hemen kesip atma bekle o kadar yaşanmışlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yxhn

Bence bunca zamanlık ilişkiyi hemen kesip atma bekle o kadar yaşanmışlık var.

• adet günüdür söyleyememiştir aslında senin bilmen lazım genelde agresif sinirli olurlar..bence böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 6 Eylül 2013; 11:11:07 >
  • bir derdin mi var de yok derse 2-3 tekrarla yok derse ayrıl
  • İlgi gösterme

• 4s kuralını uygula

kendini piret pitt gibi onuda güllü fatma gibi gör

ve senle işim olmaz de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

adet günüdür söyleyememiştir aslında senin bilmen lazım genelde agresif sinirli olurlar..bence böyle.

Midem ağrıyor diyor zaten

ne yapayım ayrılayım mı ama belki adet günü geçince düzelir

• büyüyünce geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli ice tea

quote:

adet günüdür söyleyememiştir aslında senin bilmen lazım genelde agresif sinirli olurlar..bence böyle.

kibarca adet günü midem veya karnım ağırıyor derler.
    sakın duyguları karışıyor kızların, 3 gün genelinde idare et, ağrı sancı oluyor acı içinde yazı yazamaz genelde erken uyur ve agresifdir, hatta bundan sonra sor özel günlerini ki ona göre davran derim ben hemen anlarım her zamanki tavırı değişir

• quote:

quote:

quote:

kibarca adet günü midem veya karnım ağırıyor derler.
    sakın duyguları karışıyor kızların, 3 gün genelinde idare et, ağrı sancı oluyor acı içinde yazı yazamaz genelde erken uyur ve agresifdir, hatta bundan sonra sor özel günlerini ki ona göre davran derim ben hemen anlarım her zamanki tavırı değişir

Şimdi ne yapayım ayrılayım mı midem bulanıyor bu adet olayından

• bence ayrılın böyle uzun süreli ilişkilerde ara vermek iyi olur sizde kim bilir kaç anıya sahipsiniz bi ara verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

bence ayrılın böyle uzun süreli ilişkilerde ara vermek iyi olur sizde kim bilir kaç anıya sahipsiniz bi ara verin

• sen bilirsin, birde onu düşün acı ağrı kan felan o yüzden agresif olurlar 3 gün sürer normalde, öyle direk söyleyemezler zaten karın ağrısı derler felan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

bence ayrılın böyle uzun süreli ilişkilerde ara vermek iyi olur sizde kim bilir kaç anıya sahipsiniz bi ara verin

direk linki verseydin imageleri kopyalamamak için çok uğraştım

• quote:

sen bilirsin, birde onu düşün acı ağrı kan felan o yüzden agresif olurlar 3 gün sürer normalde, öyle direk söyleyemezler zaten karın ağrısı derler felan

Bugün biraz konuşurum sonra baktım yine ters sorarım açık açık terslerse bitiririm

• iyide tüm kızlar böyle birdaha sevgilin olunca oda böyle davranacak salla trslerse terslsin takıl 2-3 gün kafanı dinle ben öyle yapıyorum arada

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

5 gündür sevgiliyiz kızda bi afra bi tafra çözemedim dün akşam arıycaktım sözleştik akşam oldu midem ağrıyor sen uyu konuşmayalım dedi neden soğuksun dedim iyi uykular dedi ne yapayım ben beyler

5 gün biz ilk 5 gün 1 kavga bile etmemiştik. 2.haftanın başından itibaren öyle büyük kavgalar ettik ki, hergün 2-3 kez kapışıyoduk abartmıyorum. Ama halen birbirimize aşığız bırakmadık. Bence sen yol yakınken vazgeç acı çekiceksin şimdiden söyleyim

Doğru bugün yapıcam dediğini joe

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 gündür sevgiliyiz kızda bi afra bi tafra çözemedim dün akşam arıycaktım sözleştik akşam oldu midem ağrıyor sen uyu konuşmayalım dedi neden soğuksun dedim iyi uykular dedi ne yapayım ben beyler

5 gün biz ilk 5 gün 1 kavga bile etmemiştik. 2.haftanın başından itibaren öyle büyük kavgalar ettik ki, hergün 2-3 kez kapışıyoduk abartmıyorum. Ama halen birbirimize aşığız bırakmadık. Bence sen yol yakınken vazgeç acı çekiceksin şimdiden söyleyim

Doğru bugün yapıcam dediğini joe

yapamıcaksın joe

Mesaj atarım bitirince

• quote:

Orijinalden alıntı: Yxhn

Bence bunca zamanlık ilişkiyi hemen kesip atma bekle o kadar yaşanmışlık var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.