LYS-3 Teki coğrafya hangi konudan itibaren YGS' deki konular dahil mi dünyanın şekli, basınç falan ?
Hepsi kardeşim hepsi.. Hiç ayırtmeye gerek yok. Belli ÖSYM çünkü yapıcağını bizlere yaptı. Bunu sınavda gördük. Ama rövanşıda var. LYS operasyon yapıcam. Günlerini çok iyi görücekler..
Hangi bölüm düşünüyorsun?
Hepsi var mı harbiden, nereden biliyorsun kardeş bir kaynak falan var mı ?
harbiden var. Neden çünkü herhangi bir belli bir konu olsaydı mantıken bir düşünsene ? öyle birşey olsa YGS sınavı hemen herkezin çok iyi geçerdi. Ama hepsinin kapsayacağını düşünürsek yani hepsine çalışmanda fayda var. Kaynak falan değil bu sadece mantıken yani düşün bir, yani öyle birşey olsa resmen millet boşuna ineklemezdi..
YGS DE CİKANLAR CİKMİCAK O KONULAR YOK
Valla kardeş hiçbirşeyin garantisi bu saatten sonra yoktur. Bence herkez her türlü tedbiri alsın. Belki aynı konudan farklı soru şekilde sorarlar.. Ben herşeyi beklerim abi bu saatten sonra ÖSYM'den..
arkadaşım 2 gündr bnd ebu soruyu soruorum 1-2 kişi cvp verdi valla şöle düzgün açıklıcak biri lazım şimdi benmm sormak istediğim ygs lys konu bilglndirme kitapçıklarında eacılara lysde coğrafya 1 yazılmış sözelciler coğrfya 2 (öncellikle bu nedir coğrfya 1 ygs mi yoksa lys coğrafyası kendi içinde 1-2 diye ayrılıyor mu) eacıların lysde yapıcağı coğrfaya ygs deki mi yoksa lysdeki coğrfya konularının tamam mı? lütfen 1 i bilglndirsin???
arkadaşım 2 gündr bnd ebu soruyu soruorum 1-2 kişi cvp verdi valla şöle düzgün açıklıcak biri lazım şimdi benmm sormak istediğim ygs lys konu bilglndirme kitapçıklarında eacılara lysde coğrafya 1 yazılmış sözelciler coğrfya 2 (öncellikle bu nedir coğrfya 1 ygs mi yoksa lys coğrafyası kendi içinde 1-2 diye ayrılıyor mu) eacıların lysde yapıcağı coğrfaya ygs deki mi yoksa lysdeki coğrfya konularının tamam mı? lütfen 1 i bilglndirsin???
Tamam buz kardeş sana en basit cevabım şu; Sen baktım ki Antalyada oturuyorsun. Herhangi gibi veya Birey dershanesini tercih ederek git rehberlik hocasıyla konuş. O sana anlatır. Bunu ama kağıda yaz. Çünkü ben bunu okuyunca kafam karışıyor gibi oldu. Bence bu sorunun çözümü Rehberlikte diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme