Bildirim
YA İMAGE KOD TEK TIKTA GELİYO AMA OYUNA ALMIY
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bende 1 saatir deniom ama olmuyoo gayyyy maaaaaax -
gaymaxın işleri bu napalım sabır -
hakkaten yaa bndede ole oluo bikaç dk önce alıyordu oyuna ama şimdi.......... -
2 dk bekle o zaman kesin giriyo denemelerimin hepsi başarılı oldu -
Bnde 2 dakka fln diil tek te alıo premıum falan da yok.Ama esikden bn en 1.5 saat deniyerek giriodum !SİMDİ tek deneyis -
bende yeni server acılaana kadar ara verıom inş adam akıllı olur ozmna kadar
pacifc 55 farmlı blade fire var dı
gaymaxa -
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
bende yeni server acılaana kadar ara verıom inş adam akıllı olur ozmna kadar
pacifc 55 farmlı blade fire var dı
gaymaxa
pm den charın ss lerini atarmısın para durumu ve itemleri güzelse takas düşünebilirmblader a hastayımdırda
-
şunun yöntemini bizede sölesene
quote:
Orjinalden alıntı: mart friedman
Bnde 2 dakka fln diil tek te alıo premıum falan da yok.Ama esikden bn en 1.5 saat deniyerek giriodum !SİMDİ tek deneyis
-
Ya abi bırakın gidin Allah'ın aşkına 1 saat miş hangi insanoğlu durmadan 1 saat dener 10-20 dk arasında giriyorum.Serverlar şuan gayet rahat az deneyin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ertürk -- 9 Mayıs 2007; 19:36:13 > -
Ben Az Once Girdim İlk Dc Verdi Sonra Aldı -
ßu patch geldikten sonra benim oyuna girme olasılıgım %70 arttı rahat giriyorum eskisi gibi diil -
gene aynı gene aynı ama bu sefer harler çıkıyo enter tusu fazla hasar görüyodu kurtuldu -
Artık image kodunun gelmesinde problem yok ta oyuna giriş zor oluyor.Ne yaptılarsa image kod tekte geliyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: 300üb500
Artık image kodunun gelmesinde problem yok ta oyuna giriş zor oluyor.Ne yaptılarsa image kod tekte geliyor.
Aynen.. -
Oyun giriş sistemi tamamen değişti şu sıralar kolay giriyoruz;
İmage Code her zaman direkt gelecektir, premium olan giricek olmayan beklicek server boşsa ne ala
İlk malumunuz bot programının yeni versiyonunu çıkarmaları zaman aldı tekte girdik,
Botun da yeni versiyonu çıktı tırmalıyoruz premium olmasada giriyoruz amaaa
Atlanılan bir nokta varrrŞu an crack botlar ve multi clien imkanı veren programlar çalışmıyor
Bu hafta sonu gibi bunların oyuna dahil olacağını varsayarsak;
Sonuçta serverin bir kapasitesi var ve premiumlu oyuncu sayısı da artıyor,
Serverler yine o aşırı full zamanlara döndüğünde server tam dolu iken premiumlu
bi oyuncu girmek istediğinde oyundaki parasız oyunculardan birisi rasgele dc yiyecektir,
Serverler şu son patch öncesi yoğunluğuna kavuştuğunda oyunun ne kadar oynanmaz hal alacağını
göreceksiniz, çok değil 1 2 hafta sonra premiumu olmayan kesinlikle giremeyecek girsede tez zamanda dc
yicek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X