Şimdi Ara

Ya bu kızlar rahat giyinemiyormuş çıldırıcam. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skbdyı

sende herseye atlama be ne soruna gitti kezbanusmusun nesin anlamadim ki
    Kezbanus değilim,insanım.Sizi bu sığ düşüncelerden kurtarmaya çalışıyorum.Bana hakaret ediyorsunuz ama yarın obürgün sevgilinizin arkasından da böyle şeyler derlerse zorunuza gitmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sende herseye atlama be ne soruna gitti kezbanusmusun nesin anlamadim ki
    Kaç yaşındasın sen ? Hoşlandığın kız sana yüz vermiyorsa söyle çözümünü buluruz. Bunlar dert değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C6397E6E

Konu sahibi baya sıkıntılı bir kardeşimiz 😂 Kötü bir insanın kadını erkeği yoktur diyorum. Kadınları sevmiyorum sana mı soracağım onlar kötü diyor 😂

Alıntıları Göster
    Aynısını benim son açtığım konuda da yazıyorlar.Senin dediğin şeyi söylüyorum anlamamakta ısrar ediyorlar.Neymiş efendim kızları yüceltiyormuşuz,erkekleri eziyormuşuz.Lan kızları da savunuyorum erkekleri de.İki tarafında problemleri var diyorum ama anlatamıyorum.Sadece kendi görmek istediklerini görüyorlar.

• her ikisinide savunuyormus hasoptur ordan allahin yalakasi yada kezbanusu. nasil zoruna gitmjs baksana :DD

• quote:

her ikisinide savunuyormus hasoptur ordan allahin yalakasi yada kezbanusu. nasil zoruna gitmjs baksana :DD
    Normal argümanlar bulamayıp hakaret eden sensin kimin zoruna gittiğini tartışmayalım istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: aznareps ingo etaicsal

Kızları burda gömen tipler alfasınız herhalde gerçek hayatta Sabah akşam pubg oynayıp 31 çeken ergenler burada Haydar Dümen kılığına giriyor ya çıldırıyorum.Bir kızla yapabildiğiniz en büyük iletişim kadın kasiyerden para üstü almak çok ahkam kesmeyin loserlar

Günde en az 2 posta atıyorum. Yine de senin gibi kızların hayatı üzerine tez yazacak ve yaşam amacını 250 grama guardlık yapmaya adayacak bi loser değilim be birader.

Meriçlik iletişimden sayılmıyor koçum :) Sen kızın sana muhtaç olduğunu zannedersin triplere girersin kız seni paspas olarak görür.
    sabah akşam en az 2 posta atıyorumdan sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Aynısını benim son açtığım konuda da yazıyorlar.Senin dediğin şeyi söylüyorum anlamamakta ısrar ediyorlar.Neymiş efendim kızları yüceltiyormuşuz,erkekleri eziyormuşuz.Lan kızları da savunuyorum erkekleri de.İki tarafında problemleri var diyorum ama anlatamıyorum.Sadece kendi görmek istediklerini görüyorlar.

Alıntıları Göster
    İnsanı savunmamız gerektiğini anlamıyorlar. Ama bir yandanda haklılar. Kız erkek arkadaş grupları konserlerde sahillerde barlarda eğlenirken bu arkadaşlar evde oturup kalınca böyle kendilerini rahatlatıyor. Kadınlar iğrenç hepsi iğrenç ben süperim böyle çok iyiyim triplere giriyorlar 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C6397E6E

İnsanı savunmamız gerektiğini anlamıyorlar. Ama bir yandanda haklılar. Kız erkek arkadaş grupları konserlerde sahillerde barlarda eğlenirken bu arkadaşlar evde oturup kalınca böyle kendilerini rahatlatıyor. Kadınlar iğrenç hepsi iğrenç ben süperim böyle çok iyiyim triplere giriyorlar 😂

Alıntıları Göster
    Aynen öyle.Bütün gün loldeler işte asosyaller ne beklersin.Kızlardan intikam aldıklarını sanıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 18 Haziran 2018; 12:34:35 >

• quote:

İki ihtimal var körsün yada meriçsin

Alıntıları Göster
    he he,
    gel seni gezdirem 2 gün bana 1 tane mini etekli kız göster ne istersen ısmarlıcam,
    nusrette spagetti lokum pick like buy yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 18 Haziran 2018; 13:26:35 >
  • Şu kız mevzusunu çok uzatıyorsunuz. Kıza basma ihtimaliniz varsa erkekliğinizi çok yere almadan yüz verin basma ihtimaliniz yoksa siktiri basın. Basmasız kız kız değildir.

• haqueim H kullanıcısına yanıt
    Bolivya,Küba,Venezuala vs herkes açık giyinor sürünüyorlar.200 yıl geriden geliyoruz tartıştığımız konuya bak açık giyinmekle gelişmişliği doğru orantılı zanneden malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baryum01

Bolivya,Küba,Venezuala vs herkes açık giyinor sürünüyorlar.200 yıl geriden geliyoruz tartıştığımız konuya bak açık giyinmekle gelişmişliği doğru orantılı zanneden malum
    bahsettiğim şeyin özgürlük olduğunu anlamayacak kadar kafan basmıyormu.o dediğin yerlerde de farklı baskılar var, oralarda komünizm baskısı altında.ama yinede sizin gibi yobaz baskısından iyidir.siz iyi olan herşeye düşmansınız, nefret dolu adamlarsınız
    Anlıyorum kolay gelsin sana
    AHAHAHAHA Özgür düşünce öylemi?

Tarihteki birşeyleri başaran medeniyete katkısı olan insanlar, cinsel düşüncelerini, içgüdülerini bastırmış , hayatının ve bilimin önüne almamış kişilerdir.Senin tabirinle asosyal insanlardır. Zeki insanlar asosyaldir sizin gibi sabahtan akşama kadar uçkurunu düşünmez.
    Bknz: Japonyadaki IQ seviyesine bağlı yapılan sosyal aktivite araştırmaları.

Ay bugün hangi rujumu sürsemde daha medeni özgür olsam, ayayayaya böyle birşey yok.Böyle düşünüyorsan sen popüler kültürün kölesi, istenilen ideal kişi olmuşsun haberin yok. Bunlar yüzünden kadın bilim insanı sayısı, tarih boyunca erkek sayısının yanında devede kulak kalmıştır.Asıl sorun, kadınlardaki tarih boyunca insanlığın başına bela olmuş olan, kurmacı düşünce yapısı ve güce tapan iç güdünün neden olduğu sorundur.
    Bizim toplumumuzdan asla bir avrupa çıkmaz, çünkü sizin gibi insanlar, yaşadığımız çevre şartlarından, coğrafi konumdan, yediğiniz içtiklerinizden ötürü daha fazla testesterona ve östrojene sahip olduğunuz için, yine en temel hayvani iç güdülerinize yenik düşüp, çoğalma eylemine sürükleniyorsunuz, cinsel yaşamı hayatınızın odak noktasına koyuyorsunuz.Bunun adınada medeniyet demeye çalışıyorsunuz, siz benim gözümde ilk çağlarda yüzüne boyalar sürüp eşlerine kur yapan ilkel halklar gibisiniz. Boşuna demagoji yapıpta olmayan düşüncelerinizle olanlara etki etmeye çalışmayın.Sizin gibi insanlardan ileri toplum yapısı oluşmaz. Mini etek giyerek muhasır medeniyetler seviyesine ulaşacağını zanneden şahıslar benim gözümde zavallıdan başka birşey değildir. Hoşlarına giden şeyleri görmek için, baskıcı tavırlar sergileyip, sağa sola gerici damgası yapıştıran, hayatını cinsellik üzerine odaklamış, en kötüsü bu durumu kendisine bile itiraf edemeyen bir zavallıdır.

Okumak istemeyenler için özet: Zeka ve İç güdülerin savaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilirKişi00 -- 18 Haziran 2018; 17:27:59 >

• Beğenmiyorsan arabistana gidip orada yaşayabilirsin.. Kadınları ezmeyin, kendi mabadınızdan uydurduğunuz tespitleri gerçek sanıp insanlara "meriç" vs yakıştırmaları yapmaya çalışmayın. Türkiye gibi islamın önde olduğu bir çukurda kadınlar asla özgür değil.

• Toriko kullanıcısına yanıt
    Benim de çevremde mini etek giyen arkadaşlarım yok. Fakat olursa da bir şey demem tamamen tercih meselesi kıyafet sonuçta. İlgi çekmek isteyebilir ve kimin ilgisini çekip çekmeyeceğini de kendi belirler. Birey olmuş.

Bakın ben spor yaparken (bisiklet mesela, bisiklette alt takım sağlığı için pedli tayt şart) tayt giyemiyorum. Her yerde bir giyim adabı vardır kabul. Fakat kişi giyim tercihinden dolayı tacize, söze maruz kalıyorsa -göz ile taciz de dahil- burada bir sorun vardır. Benim kız arkadaşım iğrenç mahalle kenarlarında nasıl giyinmeyeceğini bilecek bilinçte olmalıdır. Elin kekosuyla beni yüz göz etmeyecek bilince ermiş olmalıdır. Bunun başka yolu yok. Çünkü mahalle kenarlarımız iğrenç.
    Olması gereken ise şu anki modern dünyaya ayak uydurmamız. Bu çıplak gezmek anlamına gelmiyor. Tabi değerlerimizi korumalıyız ama bu değerlerde artık modernliğe ayak uyduranları kabul etmeli. Biri daha marjinal geziyorsa onu dışlamak, taciz etmek, giyimine karışmak kimsenin hakkı veya haddi değildir. Demek istediğim bu.
    Sarıklı gezen adama yolda sen niye sarıklısın lan terorist!?, Etekle gezen kadına sen niye eteklisin lan yollu!? Gece yürüyen insana bu saatte niye dışarıdasın lan,
    aranıyor musun!? dememeliyiz.
    Saygılı ve sevgili olmalıyız.

• Sana ne ulan ayı isteyen istediğini giyer.

• O kızların ben derdini... İnsanlar ölüyor bunlar nelerle uğraşıyorlar. İsteyen istediğini giyiyor bir kere hiç ağlamasınlar. Erkekler bakıyormuş Avrupa'da da bakarlar o kadar. Dünyanın her yerinde bakarlar. Güzele bakarlar arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 19 Haziran 2018; 3:5:32 >
  • Sözlüğe loser yazınca bu çıkıyor kimler gördü seni paspas olarak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.