Şimdi Ara

YA BİR AN GAVUR OLASIM GELDİ VALLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün zombide hızımı alamadım kasıyorum 2 kişi partysine çağırdı.Gittim ben de ks olmasın diye adamlar kendi aralarında muhabbete başladılar onlarda tanışmıyormuş muhabbetin sonundan onu anladım.Muhabbetleri o kadar koyulaştı ki bi ara jajajaj jejejeje demeye başladılar.Ya italyan ya da ispanyoldu adamlar si mi bi şeyler diyorlardı.İşin sonunda hiç birbirini tanımayan 2 kişi birbirlerine msn adreslerini verdiler.Şimdi olay şu bizim Türklerde ilk önce böyle güler yüzle geliyor sonra msnini alıyor hackleyip gidiyor.Adamlar birbirlerini tanımıyor olsalar bile birbirlerine güvenebiliyorlar çok hoşuma gitti bi an abi benide aranıza alın diyecektim.Ah ulean ah forumdakiler birbirini hackliyor koskaca gavurlar dostluk kuruyor.Türklerin kafası 3 kağıda çalışıyor hep zaten ondan kaybediyoruz valla ağlayasım geldi o an niye bizde bir güvensizlik var benden birisi msn adresi istediğinde 40 kere düşünüyorum ulan acaba bi kelek yapar mı bu bana diye ..OOOOf ulean of dertlendim valla

• Sivri zekalar çook
  • ee naparsın
  • Bizim de halimiz bu işte. Geceleyin yabancı partisine giriyorum adam yatıyo no problem diyip kalkıyo bizim türkler .. ( herkes anladı . )
  • Arkada$ıNı İyi $ecicek$in oZamn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barbarbaros

Bizim de halimiz bu işte. Geceleyin yabancı partisine giriyorum adam yatıyo no problem diyip kalkıyo bizim türkler .. ( herkes anladı . )

• kafana göre birini bulamadıysan o senin sorunun
    bu oyunu 1.5 yıldır oynuyorum çok güzel arkadaşlıklar edindim sende arkadaş bulmayı öğrenmelisin
    zaten ilk tanıştığın arkadaşınla msn alıcak değlsin heralde önce oyundan konuş 1 ay 2 ay sonra msn sini alırsın ona güvendiğin zman

not: sende son günlerde çok topiç açıyosun kendine gel birazz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlık bana çok degişik ve şaşıdıcı geldi GAVUR :S yabancı desen daha iyi olr.
  • quote:

Bizim de halimiz bu işte. Geceleyin yabancı partisine giriyorum adam yatıyo no problem diyip kalkıyo bizim türkler .. ( herkes anladı . )

+1097 ole valla
  • Valla ya her sonra kullanmıyorum diyom

Tabi verdiklerimde oluyor (istisna)
  • Konu açmak suç mu hakim bey?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BETO35

quote:

+1097 ole valla

+1903
  • bilmiyorum biraz kompleksli bir toplummuyuz bilmiyorum ama yabancıların hep temiz olduğunuzu kendinizi kirli görüyorsunuz.
    şuan oyundan tanışıp msnini aldığım kimler var.
  • gavurlarda sütten çıkmış ak kaşık değil onlarda dupe vs alasını yapıyorlar
  • Bizim Bilgisayar Başına Küçük Çocuklar Geçiyor Ondan Kaynaklanıyor Bence Hepsi İnt. Cafeden Vs. Duyduğu Lafları Yöntemleri Öreniyor Sonuç Bu İşte
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

bilmiyorum biraz kompleksli bir toplummuyuz bilmiyorum ama yabancıların hep temiz olduğunuzu kendinizi kirli görüyorsunuz.

zaten bundan kaybediyoruz gavur yapar diye bi mantık var Türkiye'de sen niye yapamayasın ne eksigin var ki?Tarhine bi bak kat kat medeni oldugunu gorceksin onlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

Konu açmak suç mu hakim bey?

ben konu açmak suç demedim
    adamı yanlış anlamasınlar die uyardım
    gereksiz topic olmasın
  • Gavur un anlamını bir öğrenin de gelin arkadaşlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

bilmiyorum biraz kompleksli bir toplummuyuz bilmiyorum ama yabancıların hep temiz olduğunuzu kendinizi kirli görüyorsunuz.

zaten bundan kaybediyoruz gavur yapar diye bi mantık var Türkiye'de sen niye yapamayasın ne eksigin var ki?Tarhine bi bak kat kat medeni oldugunu gorceksin onlardan

Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
    Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var,
    Ulusun,korkma nasıl böyle bir imanı boğar,
    "Medeniyet!" dediğin tek dişi kalmış canavar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 2 Temmuz 2007; 13:11:27 >

• yazık bi müslüman bunu söyleyebiliosa .....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.