Şimdi Ara

ya beyler yine içime sıkıntılar düştü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geleceğini düşünmeye başladım,içim karardı. işten ayrılalı 1 ay oldu iş bulamadım 1 aydır evdeyim cepte para yok.

Askere gitmeyi düşündüm sonra 12 ay nasıl geçer dedim,ülkenin malum hali ortada suriyeliler üniversiteye sınavsız giriyor biz giremiyoruz.

Ben ilkokul-ortaokulda yaptığım hataların cezasını çekıyorum,hiç ders çalışmadım temel yok,bir şey yok. bu yüzden ders çalışmaya korkuyorum, kendime inanmıyorum kişisel yüzlerce problemim var zaten. kendını beğenmeme başta,tip olarak değil,fizik olarak.

Millet güzel güzel giyinirken amele gibi giyinmek zorundayım,ailemle tanıştıracak kız arkadaşım olacak,gay olmamdan şüphelenecekler diye korkmuyor değilim bazen.

• Senin CSS'de klanın var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

Senin CSS'de klanın var mıydı?

o ney?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

Senin CSS'de klanın var mıydı?

o ney?

Counter Strike Source. Pentagram çok tanıdık geldi büyük ihtimal arkadaş listemde de varsındır.

• Mr. Hyde kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Vücut geliştirmeye gidebilirsin

Çok ihtiyacım var ona lakin gidecek para yok ve psikolojim uygun değil. Para kazanmam lazım
  • quote:

Yok hocam oynamadım.

Ya seninle bir online oyunda çok zaman geçirmiştik ama şimdi tam olarak aklıma gelmiyor. Hey gidi günler hey.

Kanka paradan yana sıkıntın varsa da askere git. Evvel uzmanlık sınavına gir. Sonra askeriyede kal. Hem vücut yaparsın, hem de paşalar gibi alırsın maaşını. 7 sene sonra belki bir üniversite de okursan kurumlar arası geçiş filan yapabiliyorsun direkt devlete atanırsın. Araştır bu dediklerimi.

Sana günlük işler de önerirdim ama onlarla ancak günü kurtarırsın. Boşver o yüzden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende sana tavsiye vermiştim önceki bir konunda ama hala aynısın çözüm yolları belli rehberlik yaparız ama sana el uzatamıyoruz kalkman lazım ayağa bi gayret...

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Bende sana tavsiye vermiştim önceki bir konunda ama hala aynısın çözüm yolları belli rehberlik yaparız ama sana el uzatamıyoruz kalkman lazım ayağa bi gayret...

sorunlarım bitmiyor kendıme vakit ayıramıyorum.ailem çok sorunlu. maddi manevi.
  • quote:

Geleceğini düşünmeye başladım,içim karardı. işten ayrılalı 1 ay oldu iş bulamadım 1 aydır evdeyim cepte para yok.

Askere gitmeyi düşündüm sonra 12 ay nasıl geçer dedim,ülkenin malum hali ortada suriyeliler üniversiteye sınavsız giriyor biz giremiyoruz.

Ben ilkokul-ortaokulda yaptığım hataların cezasını çekıyorum,hiç ders çalışmadım temel yok,bir şey yok. bu yüzden ders çalışmaya korkuyorum, kendime inanmıyorum kişisel yüzlerce problemim var zaten. kendını beğenmeme başta,tip olarak değil,fizik olarak.

Millet güzel güzel giyinirken amele gibi giyinmek zorundayım,ailemle tanıştıracak kız arkadaşım olacak,gay olmamdan şüphelenecekler diye korkmuyor değilim bazen.

Ayni bensin. Benim tipimle alakali sikintim yok fizigimle falan ama gelecek endiselerim var. Cebimde pek para yok 95 dogumluyum.

Ben mercedeslere range roverlara binmek isteyen birisiyim. Hayallerim cok buyuk anlayacagin. Yazilim dilleri biliyorum. Iki kafadar bir sirket mi kursak bir birmizi cok iyi tamamlariz.

Gunumuzde doktorlar muhendisler 4000-6000 arasi alir en fazla. Ama bizim gibi sirket kuranlar o muhendislerin patronudur ve ayda 50 bin alirlar mercedeslere binerler.

Kafayi calistirmak lazim ben bir girisim yaptim bile. Bir ucundan tutmak istersen PM at.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Bende sana tavsiye vermiştim önceki bir konunda ama hala aynısın çözüm yolları belli rehberlik yaparız ama sana el uzatamıyoruz kalkman lazım ayağa bi gayret...

sorunlarım bitmiyor kendıme vakit ayıramıyorum.ailem çok sorunlu. maddi manevi.

Annem kanserdi abim üniversitede savurgandı, babam 1000 km uzakta gurbette çalışıyordu. Kardeşim lisede idi. Bende unideydim anneme bakıyordum çalışıp kira ödeyip abim ve kardeşime para yolluyordum. Duygu sömürüsü bir yana benden çok daha kotu durumda olanları da biliyorum. Her zaman bir çıkış yolu olur Allah devasız dert vermesin bu şekilde takılarak hiçbir şeyi çözemezsin

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    domatesadam kullanıcısına yanıt
    Bir ortak yönümüz daha var bende Khaleesi hastasıyım aşkım ya. dokunmaya kıyamam.

ben bilgisayar web mezunuyum hiç bir şey bilmiyorum yani uğraşmadım.

edit : domatesadam hocam şuan benım peder işsiz. ben gidip adam gibi çalışıp eve bakamıyorum o derece acizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 16 Mayıs 2015; 0:13:14 >
  • quote:

Bir ortak yönümüz daha var bende Khaleesi hastasıyım aşkım ya. dokunmaya kıyamam.

edit : domatesadam hocam şuan benım peder işsiz. ben gidip adam gibi çalışıp eve bakamıyorum o derece acizim

Ben de bilgisayar programciligi okuyorum 2. Yilim

Ben kendim ogrendim ileri duzey biliyorum reklam olmadan baya para kazandim reklamini yaparsak sirketimizi kurariz ben kendime hem destek hem ortak ariyorum.

• bu tip sıkıntılar yaşayanlar için askerlik bence tatil yeri.tabi askerliği kafanda nasıl tasarladığına bağlı.benim için zevkliydi en azından sivil hayatı sıfırlamıştım kafamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Ben kendim ogrendim ileri duzey biliyorum reklam olmadan baya para kazandim reklamini yaparsak sirketimizi kurariz ben kendime hem destek hem ortak ariyorum.

Yalan söylüyor steaptezlo denilen üye 98'lidir ve endüstri meslek lisesinde okumaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: S-Works

quote:

quote:

Yalan söylüyor steaptezlo denilen üye 98'lidir ve endüstri meslek lisesinde okumaktadır

Kafan mi iyi birader facebook mu atayim illa ki sen kimsin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

bu tip sıkıntılar yaşayanlar için askerlik bence tatil yeri.tabi askerliği kafanda nasıl tasarladığına bağlı.benim için zevkliydi en azından sivil hayatı sıfırlamıştım kafamda.

hani beklememin bir anlamı yok 31 Aralık 2016 ya kadar tecilim var bu sene üniversite gelmedi gelecek senede gelmeyecek çünkü çalışmıyorum,çalışamıyorum
  • Baş kardeşim bu zamana kadar bi mok yememişsin ama götü kaldırıp hayatı bir yerden inşa etmeye başlaman gerek.İnstagrama gir güzel hatunların profillerine bak los angelesta orada burada sporda alemlere akarkenki resimlerine fln neden benimde olmasın diye düşün ve bir yerden başla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S-Works

quote:

quote:

Kafan mi iyi birader facebook mu atayim illa ki sen kimsin ki

Kes ya 98li

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Baş kardeşim bu zamana kadar bi mok yememişsin ama götü kaldırıp hayatı bir yerden inşa etmeye başlaman gerek.İnstagrama gir güzel hatunların profillerine bak los angelesta orada burada sporda alemlere akarkenki resimlerine fln neden benimde olmasın diye düşün ve bir yerden başla

haklısın da o kızların profilne bakarsak daha beter oluruz çünkü elde edemeyeceğiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.