Ya bazen çok pis kavga edesim geliyor.

-
-
Öyle birine denk gelirsin ki seni bir güzel benzetir sonra neden böyle birşey istediğini düşünüp durursun.
-
Zamanında bir kez 2 yumruk yedim kafama oturdum.
Geçmişte kimseyle adam akıllı kavga edemediğim için böyle bir durumum olabilir belkide.
-
Olabilir hocam.
-
Yıkanıp da et, pis pis etme.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerÖyle birine denk gelirsin ki seni bir güzel benzetir sonra neden böyle birşey istediğini düşünüp durursun.
Yakışıklı birine benzetirse olur o zaman bak.
-
Ehliyetin varsa şu sıralar trafiğe çıkma o zaman başın çok ciddi derde girebilir hatta hayatını bile kaydırabilirler yanlış kişiye denk gelirsen..
Ama öfkenin farkında olman iyi bir şey takdir ettim. Eve kum torbası al derim, seni kim sinirlendiridiyse onun yüz fotoğrafını as ve dal az biraz öfkeni törpüler diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi fikir hocam
Hocam aslında öfkeliyim diyemem belki de, nasıl diyeyim öfkelenmeye ihtiyaç duyuyor gibiyim böyle öfkeli bir şekilde hınçla birisine vurmak istiyorum. Ona küfretmek içimdeki her şeyi sarjör gibi boşaltmak istiyorum. Yoksa biriyle tartışsam kendimi tutmakta zorlanmam heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 15 Mayıs 2021; 0:33:57 > -
Hocam yakın zamanda fight club diye bir film izlediniz mi :)
Dediklerinize benzer bir şeyi 3 4 sene evvel kardeşimde de yaşamıştık, kavga edesi geliyordu bana sarıyordu
sonra bu filmi izlediğini söylemişti gerçi geçti gitti, geçici psikolojik bir durum olabilir.
Reçete olarak biraz deniz havası ve bir parça çikolata yazıyorum size , etkili olmazsa kum torbasıni ciddi düşünüp seans sayısını arttırırsınız ama başınızı belaya sokmayın :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFEHocam yakın zamanda fight club diye bir film izlediniz mi :)
Dediklerinize benzer bir şeyi 3 4 sene evvel kardeşimde de yaşamıştık, kavga edesi geliyordu bana sarıyordu
sonra bu filmi izlediğini söylemişti gerçi geçti gitti, geçici psikolojik bir durum olabilir.
Reçete olarak biraz deniz havası ve bir parça çikolata yazıyorum size , etkili olmazsa kum torbasıni ciddi düşünüp seans sayısını arttırırsınız ama başınızı belaya sokmayın :)
Sıkıcı geldiği için izlemedim hocam
Teşekkürler tavsiyeler için
-
Onlardan intikam vakti o zamanquote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Zamanında bir kez 2 yumruk yedim kafama oturdum.
Geçmişte kimseyle adam akıllı kavga edemediğim için böyle bir durumum olabilir belkide.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 15 Mayıs 2021; 1:7:42 >
-
Kadıköy'e gel bi güzel döveyim seni :D
-
Dövüşelim
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Seni 8k 500 fps 0 ping ile döverim
-
Benimle dövüşebilecke güce ve beceriye sahip olabilmen için ruhunda var olan inanç taşını çin seddinin baş ucundaki miravana tepesine yerleştirmen lazım. Gerçek ruhsallığa sahip olduğun zaman destansı bir mücadeleye girebiliriz ve insanlara gerçek bir kavganın gücünü ve enfesliğini tattırabiliriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Benimle dövüşebilecke güce ve beceriye sahip olabilmen için ruhunda var olan inanç taşını çin seddinin baş ucundaki miravana tepesine yerleştirmen lazım. Gerçek ruhsallığa sahip olduğun zaman destansı bir mücadeleye girebiliriz ve insanlara gerçek bir kavganın gücünü ve enfesliğini tattırabiliriz.
Üflerim seni
-
Birader bu içindeki öfkeyi anlıyorum, bazen banada benzer duygular geliyor, birine dövüş teklif etsem mi diye kendi kendime soruyorum. Bak ben 43 yaşındayım, muhtemelen sen benden çok daha gençsindir. Daha genç olsaydım ve şu an yaşadığım öfkeyi genç olduğum dönemde de hissetseydim sana düello teklif ederdim ama bu koşullarda ne diyeceğimi bilemedim. Bu arada kendimle ilgili detay vereyim. 176 boy, 72 kilo, biraz göbeğim var öyle pek dövüşme şansım olmadı bu hayatta ama arkadaşlarım elimin ağır olduğunu söylerler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X