Şimdi Ara

YA ADAM AKILLI OYUN YOK !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOUBLE SPLINTER AGENT OYNADIM 8-9 BÖLUM tat tuz yok
    rain bow vegas oynuyoruz 2-3 bölum oynadim mevzular hep ayni sen saga sen sola ates dan dan dan SIKICI

Adam akilli söle zevk veren bi OYUN yok mu ya ?

• valla eğer prince of persia serisinden birini oynamadıysan kesinlikle oyna özellikle warıor wıthın veya two hands bu aralar birde resident evil 4 ü tavsiye ediyolar ama oynamadım daha
  • bende iki üc aydır oyun oynamıyorum doğru dürüst.ekran kartım biraz geri kaldı shader3 desteklemiyovarsa yoksa cod2 online
  • resident evil 4 oyna gercekten harika oyun
  • Artık oyun yapımcıları eğlenceden atmosferden çok oyunun teknik yönüyle ilgilenmeye başlayınca bizde adam akıllı oyunlar oynayamıyoz. Ahh Ahh nerde o Half Life'lar Red Alert'lar nerde.....
  • ya yok aga gittik x1650xt ekran karti aldik en kral oyunu oynariz..Oynarizda yokki adam akilli oyun elinde silah dan dan ates et...5 yasindaki cocuk bile oynuyo artik... ?
  • dan dan ateş etmeyip biraz ciddiyet ve gerçekçilik isyiyorsanız armed assault'u tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12415259/mpage_2/key_//tm.htm#12974293

NİNJA KAĞLUMBAĞLARIN OYUNU ÇIKIOR HAFTAYA ONU ALABİLİRSİNİZ.GRAFİKLERİ GAYET GÜZEL.BENCE DE GAYET GÜZEL OLUCAK.

AMA DEDİĞİNİZ GİBİ DÜZGÜN OYUN YOK.

HERKEZ DİABLO 3 BEKLİOR
  • Haklısın valla piyasa da adam akıllı oyun yok
  • size bir yeni nesil konsol lazım arkadaşlar.
  • Bende düzgün bir oyun bulamıyorum.
  • ya yok harbiden diyorum..Varsa adam akilli OYUN OYNAYAN CIKSIN SÖLESIN TARTISALIM AMA YOK !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

ya yok harbiden diyorum..Varsa adam akilli OYUN OYNAYAN CIKSIN SÖLESIN TARTISALIM AMA YOK !!!!

dostum armed assult'u gerçekten tavsiye ederim... az önce online'dan çıktım, çok güzelde. black hawk down oynadık. 15 kişilik bir spetnaz grubuyuz, kilometrelerce alanda düşen amerikan helikopterindeki 3 subayı aradık arazi de, devriye attık... vs. ama sadece 1 tanesini bulabildik... çok iyi simule edilmiş bir askeri deneyimden söz ediyorum burada...
  • quote:

ya yok harbiden diyorum..Varsa adam akilli OYUN OYNAYAN CIKSIN SÖLESIN TARTISALIM AMA YOK !!!!

kardeş gel sen cod2 online server larına takıl çok zevkli
  • evet doğru yok zaten piyasadaki oyunlarında çoğu fps yani sizin deyişinizle dan dan ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

quote:

dostum armed assult'u gerçekten tavsiye ederim... az önce online'dan çıktım, çok güzelde. black hawk down oynadık. 15 kişilik bir spetnaz grubuyuz, kilometrelerce alanda düşen amerikan helikopterindeki 3 subayı aradık arazi de, devriye attık... vs. ama sadece 1 tanesini bulabildik... çok iyi simule edilmiş bir askeri deneyimden söz ediyorum burada...

hocam nasıl oynanıyor şu armed assult'u ben acayip askeri tarzda oyunları sewerim yardımcı olurmusun
    cd ya da dvd almak gerekiyormu yani oyun online dedin ya ondan sordum yoksa ogame gibi birşeymi...????

• quote:

Orjinalden alıntı: microph

resident evil 4 oyna gercekten harika oyun

evet harika bir oyun tabi oynanışını saymazsak. One öle ya robot gibi yürüse ateş edemiyorsun ateş etsen hareket edemiyorsun sabırsızlıkla beklediğim bir oyundu ama acayip hayal kırıklığına uğradım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

quote:

hocam nasıl oynanıyor şu armed assult'u ben acayip askeri tarzda oyunları sewerim yardımcı olurmusun
    cd ya da dvd almak gerekiyormu yani oyun online dedin ya ondan sordum yoksa ogame gibi birşeymi...????

yok dostum ne ogame'i... Bohemia tarafından yapılan tek askeri simulasyon, 1 dvd olarak bulabilirsin oyunu, gerçekçilik arıyorsan fazlasıyla var. en fazla 1 bilemedin 2 mermi yediğin zaman hayata gözlerini yumuyorsun, kilometrelerce kare açık arazi de cabası...

• Brothers In Arms'ı deneyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

size bir yeni nesil konsol lazım arkadaşlar.

Valla doğru diyon aslında benim için oynıcak oyun doluda Hdd'te yer yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.