Şimdi Ara

Y510P (GT 755M SLİ) BATTLEFİELD 4 SLİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar battlefield 4 -RELOADED kurdum. Ancak böyle hareket ederken bir titreme oluyor yani herşey ultraa da fps 31-32 ancak görüntü böyle titremeli-takılmalı bir haide. sizde de böyle bir sıkıntı var mı?
    varsa çözümü nedir? ben internette araştırdım sli/crossfire sistemlerde oluyomuş bu sorun sonra dice games buna bi update getirmiş. Ancak bende oyun orjinal değil. update i manuel yükledim ama bi faydası olmadı. Ben sadece update 5 i yukledim. Acaba sırayla 1-2-3-4-5 şeklinde mi yüklemeliyim?

• Bende dün aldım cihazı 8.1 yükledim yeni sürücüleri kurdum oyunu orjinal almıştım indiriyorum 25gb olmuş oyun boyutu demekki baya patch gelmiş. oyun insin deneyeyim dönüş yapmaya çalışırım. Bir de eğer 8.1 kullanıyorsanız SLI çalışmıyor sitesinden VGA biosunu indirip güncelle.
  • bende windows 8.0 yani sli çalısıyor diger oyunlarda ama işte bunda bi sıkıntı var ultrada böyle tahtaya tebeşiri dik sürermiş gibi titriyor :) fps 32 ama titriyor çok acayip
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkandemir34

Arkadaşlar battlefield 4 -RELOADED kurdum. Ancak böyle hareket ederken bir titreme oluyor yani herşey ultraa da fps 31-32 ancak görüntü böyle titremeli-takılmalı bir haide. sizde de böyle bir sıkıntı var mı?
    varsa çözümü nedir? ben internette araştırdım sli/crossfire sistemlerde oluyomuş bu sorun sonra dice games buna bi update getirmiş. Ancak bende oyun orjinal değil. update i manuel yükledim ama bi faydası olmadı. Ben sadece update 5 i yukledim. Acaba sırayla 1-2-3-4-5 şeklinde mi yüklemeliyim?

Bu cihazda bf4 ultrada 30-35 zaten normal değeri titreme olayıyla ilgili bi bilgim yok ama orjinalinde bi sıkıntı görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrStolas -- 14 Mart 2014; 15:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkandemir34 F kullanıcısına yanıt
    kesin çözüm fps yi 30 - 35 gibi bi değere kitleyin sorun ortadan kalkıyor
  • Merhabalar bf4 ile bir sıkıntım var kaç gündür yapmadığım kalmadı yardımcı olurmusunuz sli devrede iken max10 dk sonra donuyor ve oyundan atıyor direcktx hatası veriyor. 8.1 kullanıyorum ver hersey güncel durumda oyunda orjinal

• atma sorunu bende de vardı bi şekilde bitrdim oyunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkandemir34

Arkadaşlar battlefield 4 -RELOADED kurdum. Ancak böyle hareket ederken bir titreme oluyor yani herşey ultraa da fps 31-32 ancak görüntü böyle titremeli-takılmalı bir haide. sizde de böyle bir sıkıntı var mı?

SLI olarak oyun oynarken bazı oyunlar micro-stuttering yapar, böyle anlık titreşim gibi gözükebilir. Bütün oyunlarda olmuyor tabi ama nette video incelemelerde y510pnin BF4 te micro stut. yaptığından bahsediliyordu. ( Ultrada en fazla 40-45 FPS alabilirsin bu cihazın donanımıyla zaten, Bf 4 çok sistem yoran bir oyun)

• Arkadaşlar bu y510p deki sliler sorunlumu anlamadım oyunlarda full ayarlarda açtığın zaman oyundan atıyor doğru düzgün oynanmıyor bunun bi çözümü yok mu? driver falan yok mu ? biri yardımcı olsun bize lütfen kafayı yemek üzereyim git bi laptoba 3000 bin tl para ver sliyi kullanamama tek kartla oyun aç ne anladım bu işten biri yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okn70

Merhabalar bf4 ile bir sıkıntım var kaç gündür yapmadığım kalmadı yardımcı olurmusunuz sli devrede iken max10 dk sonra donuyor ve oyundan atıyor direcktx hatası veriyor. 8.1 kullanıyorum ver hersey güncel durumda oyunda orjinal

Bu hatanin cozumu yok.bf4 u sli ile oynuyamiyorsun.tek karta dusmen gerek.bu seferde fps ve kalteddn odun veriyorsun.ben bu sorundan dolayi laptopu geri iade ettim.bu laptop sorunlu

• Bu hatanın çözümü var. Bu bilgisayarın SLI problemi olduğu doğru. Ancak çözümü mevcut. Bu adreste anlatılmış nasıl çözüme kavuşturulduğu. Ben şuan SLI ile tüm oyunları rahat rahat oynuyorum.

http://www.mikromot.com/bilgisayar/nvidia-gt-755m-ve-gt-750m-sli-sorununun-cozumu/
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakor

Bu hatanın çözümü var. Bu bilgisayarın SLI problemi olduğu doğru. Ancak çözümü mevcut. Bu adreste anlatılmış nasıl çözüme kavuşturulduğu. Ben şuan SLI ile tüm oyunları rahat rahat oynuyorum.

http://www.mikromot.com/bilgisayar/nvidia-gt-755m-ve-gt-750m-sli-sorununun-cozumu/

ohoooo ben o laptopu iade edeli 3 yıl oldu.hemde mahkeme karari ile.msi dragon kullanıyorum.artık hayatımda msi dan başka laptop almam.lenovo bildigin kabus gibi bişeydi.iğrenç bi laptopdu.şimdi gtx 890 ın keyfini cikartiyorum cift ssd ile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.