< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 31 Ekim 2024; 0:58:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Y-CHP'nin muma döndüğü esenyurtlu vatanseverler, terörist başına kin kustu!

-
-
Atatürk ve Türk bayrağı alıp elime gitsem burada öldürürler beni ortama bak.
Atam şu günleri görse chpyi kendi kapatırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
açık tenli olman bile yeterli. anında anlarlar kimliğini ve ardından garanti gasp + bıçaklanma bonusu ile geceyi tamamlarsın.
-
Bu yapılanlaaar demokrasinin işleyişine çok büyük bir engeldir. Bu karaaar antidemokratiktir. Asla kabul etmiyoruuuuz.
Bu minvaldeki sözleri Bahçeli'nin Öcalan çağrısına "el verdikten" sonra söyleyince seni kimse ciddiye almaz Özgür Özel. Hani 6 ay önce temiz kağıdı verildi, kumpas falan diyeceğine önce iktidarın koltuk değneği olamamayı dene.
Bir de bu adamın daha aday olduğu günden sorun yaşayacağı belliydi. Ben 35 yıllık hayatımda bu kadar savrulan bir pati görmedim. Fakat Türk solunun sorunu da bu ya. Kürt meselesini öyle bir sahipleniyorlar ki Kürtçü olup çıkıyorlar ama biraz Türk milliyetçisi olana "faşşist" diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 31 Ekim 2024; 1:44:27 > -
demciler olmadan chp bir hiçtir.
-
çünkü dışarıdan yapılandırılma. tıpkı bizdeki dinci partiler gibi. Atatürk bu yüzden tek parti dönemi ile götürmek zorunda kaldı. bir tane yedek açtı! anında iki tarafın devlet ve millet düşmanları doluşuvermişti.
karşıdaki adamın devlet adına yarattığı birşey yoktu. yaptığı ettiği ingiliz mandasında olacak ama halkı din ile sömürecekti. tartışma metinlerinden durum belli. Atatürk'ün derdi yol köprü yapıp fabrika açmak. diğer parti toplanmış çarşaf vs tartışıyor.
bugünki sol da bu kafada.
-
En Beğenilen Yanıtlar

Atatürk ve Türk bayrağı alıp elime gitsem burada öldürürler beni ortama bak.
Atam şu günleri görse chpyi kendi kapatırdı. |
açık tenli olman bile yeterli. anında anlarlar kimliğini ve ardından garanti gasp + bıçaklanma bonusu ile geceyi tamamlarsın. |
Bu yapılanlaaar demokrasinin işleyişine çok büyük bir engeldir. Bu karaaar antidemokratiktir. Asla kabul etmiyoruuuuz. Bu minvaldeki sözleri Bahçeli'nin Öcalan çağrısına "el verdikten" sonra söyleyince seni kimse ciddiye almaz Özgür Özel. Hani 6 ay önce temiz kağıdı verildi, kumpas falan diyeceğine önce iktidarın koltuk değneği olamamayı dene. Bir de bu adamın daha aday olduğu günden sorun yaşayacağı belliydi. Ben 35 yıllık hayatımda bu kadar savrulan bir pati görmedim. Fakat Türk solunun sorunu da bu ya. Kürt meselesini öyle bir sahipleniyorlar ki Kürtçü olup çıkıyorlar ama biraz Türk milliyetçisi olana "faşşist" diyorlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X