Şimdi Ara

Y-CHP'nin muma döndüğü esenyurtlu vatanseverler, terörist başına kin kustu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on X
    https://x.com/i/status/1851737558352281839

y chp şu anda esenyurt muhabbetine tüm parti delegelerini toplamış, hazır bekletiyor. Esenyurt belediyesi ve yaptığı vatanperver davranışları tekrar y-chp komple savunmaya geçmiş görünüyor. Tüm bunların ışığında esnyurtta bir konserde, görüntüye içi vatan ve bayrak sevgisi ile dolu genç vatandaşlar kameraya yansıyor.

Teröre lanet okuması ile ünlü şarkıcı ile ychpli esenyurt belediye başkanının aynı konsere ait diğer görüntüleri de gündeme geldi.
    x (formerly twitter)
    SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on X
    https://x.com/i/status/1851732033246208008

y-chp iktidar olmaya koşarak ilerliyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 31 Ekim 2024; 0:58:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yapılanlaaar demokrasinin işleyişine çok büyük bir engeldir. Bu karaaar antidemokratiktir. Asla kabul etmiyoruuuuz.

Bu minvaldeki sözleri Bahçeli'nin Öcalan çağrısına "el verdikten" sonra söyleyince seni kimse ciddiye almaz Özgür Özel. Hani 6 ay önce temiz kağıdı verildi, kumpas falan diyeceğine önce iktidarın koltuk değneği olamamayı dene.

Bir de bu adamın daha aday olduğu günden sorun yaşayacağı belliydi. Ben 35 yıllık hayatımda bu kadar savrulan bir pati görmedim. Fakat Türk solunun sorunu da bu ya. Kürt meselesini öyle bir sahipleniyorlar ki Kürtçü olup çıkıyorlar ama biraz Türk milliyetçisi olana "faşşist" diyorlar.

• Atatürk ve Türk bayrağı alıp elime gitsem burada öldürürler beni ortama bak.

Atam şu günleri görse chpyi kendi kapatırdı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

açık tenli olman bile yeterli. anında anlarlar kimliğini ve ardından garanti gasp + bıçaklanma bonusu ile geceyi tamamlarsın.

• Bu yapılanlaaar demokrasinin işleyişine çok büyük bir engeldir. Bu karaaar antidemokratiktir. Asla kabul etmiyoruuuuz.

Bu minvaldeki sözleri Bahçeli'nin Öcalan çağrısına "el verdikten" sonra söyleyince seni kimse ciddiye almaz Özgür Özel. Hani 6 ay önce temiz kağıdı verildi, kumpas falan diyeceğine önce iktidarın koltuk değneği olamamayı dene.

Bir de bu adamın daha aday olduğu günden sorun yaşayacağı belliydi. Ben 35 yıllık hayatımda bu kadar savrulan bir pati görmedim. Fakat Türk solunun sorunu da bu ya. Kürt meselesini öyle bir sahipleniyorlar ki Kürtçü olup çıkıyorlar ama biraz Türk milliyetçisi olana "faşşist" diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 31 Ekim 2024; 1:44:27 >
  • demciler olmadan chp bir hiçtir.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

çünkü dışarıdan yapılandırılma. tıpkı bizdeki dinci partiler gibi. Atatürk bu yüzden tek parti dönemi ile götürmek zorunda kaldı. bir tane yedek açtı! anında iki tarafın devlet ve millet düşmanları doluşuvermişti.

karşıdaki adamın devlet adına yarattığı birşey yoktu. yaptığı ettiği ingiliz mandasında olacak ama halkı din ile sömürecekti. tartışma metinlerinden durum belli. Atatürk'ün derdi yol köprü yapıp fabrika açmak. diğer parti toplanmış çarşaf vs tartışıyor.

bugünki sol da bu kafada.

• Y-CHP'nin muma döndüğü esenyurtlu vatanseverler, terörist başına kin kustu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.