Şimdi Ara

XZENON FAR YASAKMI????????????? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
26.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar merhaba 2011 model hyundai i30 um var arac mercekli ama xenon yok ben buna xenon taktirmak istiyorum ama yok muayeneden gecmedi yok karsi tarafin gozunu aldi gibi sorunlar yasamak istemiyorum, taktirmam yasalmi degilmi? sonucta mercek var aracta ama fabrika cikisi xenon yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

arkadaslar merhaba 2011 model hyundai i30 um var arac mercekli ama xenon yok ben buna xenon taktirmak istiyorum ama yok muayeneden gecmedi yok karsi tarafin gozunu aldi gibi sorunlar yasamak istemiyorum, taktirmam yasalmi degilmi? sonucta mercek var aracta ama fabrika cikisi xenon yok

Ben yasal diye biliyorum hatta bizim opel astra J nin fabrika çıkışı xenonlu bir sorun olmaz tahminimce
  • quote:

arkadaslar merhaba 2011 model hyundai i30 um var arac mercekli ama xenon yok ben buna xenon taktirmak istiyorum ama yok muayeneden gecmedi yok karsi tarafin gozunu aldi gibi sorunlar yasamak istemiyorum, taktirmam yasalmi degilmi? sonucta mercek var aracta ama fabrika cikisi xenon yok

mercek varsa 6000 ve daha düşük kelvin değerine sahip xenon'lar çok sorun olmaz, sis farlarında falan olmasın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

mercek varsa 6000 ve daha düşük kelvin değerine sahip xenon'lar çok sorun olmaz, sis farlarında falan olmasın yeter

peki tesekkur ederim birsey daha sormak istiyorum bmw ve mercedesin farlari kac kelvin 4300mu 6000mi

• quote:

quote:

quote:

peki tesekkur ederim birsey daha sormak istiyorum bmw ve mercedesin farlari kac kelvin 4300mu 6000mi

bildiğim kadarıyla orjinaller 4300 oluyor ama emin değilim, saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla orjinaller 4300 oluyor ama emin değilim, saygılarımla

cok tesekkur ederim iyi forumlar

• Bende 10k var h10 markası galiba.Akşamları muhtemelen çok parlıyordur.Ben indiğimde görüyorum bazen ay ışığı gibi,demek cok küfür yiyorum. Bilseydim daha az alırdım ,ama uzun yolda iyi gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Bende 10k var h10 markası galiba.Akşamları muhtemelen çok parlıyordur.Ben indiğimde görüyorum bazen ay ışığı gibi,demek cok küfür yiyorum. Bilseydim daha az alırdım ,ama uzun yolda iyi gösteriyor.

Siz onları bir de yağmurda görün...
    Ne kadar etkisiz kaldığını göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Bende 10k var h10 markası galiba.Akşamları muhtemelen çok parlıyordur.Ben indiğimde görüyorum bazen ay ışığı gibi,demek cok küfür yiyorum. Bilseydim daha az alırdım ,ama uzun yolda iyi gösteriyor.

10k ile siz önünüzü görebiliyor musunuz? o ışık mor olur yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: daschund

aynen fabrika çıkışı dışında olan ve xenon far takanlara acaip kulaklarını çınlatıyorum..
    sanki yol babasının gibi yakıyor xenonu geçiyor arkaya aynadan insanrı rahatsız ediyor...

çözümü çok basit bir pick-up tarzı aracı alıyorsun üstüne offroad tipi halejen sis farı alıp takıyorsunuz(msiliyle yaptığı hatayı gösteriyorsunuz) ...
    arkada rahatsız eden xenon takılı sürücüye arkasında yakıyorsun sonra zat-ı muhterem bir daha insanları rahatsız etmemeyi öğreniyor...
    haa yaptığımız bu geri dönüşüm doğru mu? derseniz..
    tabii doğru değil bu tarz sürücünün hakkında böyle gelinir...
    araçlarımıza orjinal siteminin dışında ve diğer sürücüleri rahatsız edecek sekilde işlemler yapanları kınıyorum..
    biz nasıl off-road farlarını normal trafikte yakmıyorsak sizde xenonlar kimseyi rahatsız etmeyin...

NOT:değerli dostlar yollrda herkes birbirine ufakta olsa bir saygı gösterirse bunlar hiç yaşanmaz ayrıca cezayı yazan poliside kutlamak gerekir görevinin bilincide bir polis memuru....

bende aynı sistemi aracın arkasına yapmayı düşünüyorum. 2 tane delici far alıp aracın arkasına takacağım. içeriye de bir düğme ve sıkıysa yanaşsın arkama çakma zenon farlarıyla.

• orjinalde olsa çakmada olsa fabrika çıkışıda olsa XZENON FAR'ı icad edenin ALlah belasını versin.lanet birşey. arkadanda gelse öndende gelse hemen frene basıp yavaşlıyorum. sırf zenon far korkusundan gece takılan sarı gözlükten aldım tavana mavi florasan taktırdım. baktım zenon farlı geliyor yolda sakin ise basıyorum uzun farları açıyorum tavan lambasını oda yakıyor uzun farları ama sökmüyor...80...922 plakalı araç polise plakamı verip beni şikayet etmiş az önce uzun farlarını kasıtlı yakıp yoldan çıkmama sebep oldu diye. 4 km sonra beni yakaladılar. bende kendisinin aracınında gelmesini istedim. yarım saat sonra oda geldi bana ekelik yaparak artislik yaparak.polise onun aracındaki farları kontrol etmesini ve uzunlarını yakıp karşısına gecmesini söyledim. Allah vekil poliste hemen yaptı. aman Allahım polis çıldırdı resmen. aynı işlemi banada yaptı tamam kardeşim sen gidebilirsin dedi.tabi olay gece saat 11' de oluyor. gardaşımın arabayı bağlamışlar hatırı sayılır birde ceza. film camlara, 4'lü manifolda, havalı kornaya, perdelere, zenon farlara, yüksek sesli anfi müzik sistemine bile giydirmişler. üzüldüm inanın çok üzüldüm hatta üzüntümü ankaralı namık dinleyerek giderdim üstünede haydırılililililill haydi lilililii lililii yar dinledim ancak geçti...
    arabanın motoru kaç beygir olursa olsun direksiyondaki eşşek olduktan sonra neye yararki..
    vicdan azabı çekmek istemiyorsanız herkesin canını kendi canını kadar aziz bilin....

• quote:

Orijinalden alıntı: meymendi

orjinalde olsa çakmada olsa fabrika çıkışıda olsa XZENON FAR'ı icad edenin ALlah belasını versin.lanet birşey. arkadanda gelse öndende gelse hemen frene basıp yavaşlıyorum. sırf zenon far korkusundan gece takılan sarı gözlükten aldım tavana mavi florasan taktırdım. baktım zenon farlı geliyor yolda sakin ise basıyorum uzun farları açıyorum tavan lambasını oda yakıyor uzun farları ama sökmüyor...80...922 plakalı araç polise plakamı verip beni şikayet etmiş az önce uzun farlarını kasıtlı yakıp yoldan çıkmama sebep oldu diye. 4 km sonra beni yakaladılar. bende kendisinin aracınında gelmesini istedim. yarım saat sonra oda geldi bana ekelik yaparak artislik yaparak.polise onun aracındaki farları kontrol etmesini ve uzunlarını yakıp karşısına gecmesini söyledim. Allah vekil poliste hemen yaptı. aman Allahım polis çıldırdı resmen. aynı işlemi banada yaptı tamam kardeşim sen gidebilirsin dedi.tabi olay gece saat 11' de oluyor. gardaşımın arabayı bağlamışlar hatırı sayılır birde ceza. film camlara, 4'lü manifolda, havalı kornaya, perdelere, zenon farlara, yüksek sesli anfi müzik sistemine bile giydirmişler. üzüldüm inanın çok üzüldüm hatta üzüntümü ankaralı namık dinleyerek giderdim üstünede haydırılililililill haydi lilililii lililii yar dinledim ancak geçti...
    arabanın motoru kaç beygir olursa olsun direksiyondaki eşşek olduktan sonra neye yararki..
    vicdan azabı çekmek istemiyorsanız herkesin canını kendi canını kadar aziz bilin....

Aynen,
    Türkiye de İnsanlara ve Öküzlere ehliyet veriliyor ancak aynı yolda gitmelerine engel olunmuyor. insanlara ayrı yol öküzlere ayrı yol yapılması gerekli. yada öküzlere ehliyet vermeyeceksin sonuçta onlar hayvan araç kullanmaya ehil değiller.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.