Şimdi Ara

xYAZZYx sun +9 glavie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZHxU7aaO8oY&mode=related&search=

abi bu adam hangi serverde ya dağıttı ortalığı 2-3 fark etmiyo adam dalıyo çıkıyo aralarına int str glavie blade onlarda fark etmiyo süper char yapmış

sun spearıda çok iyi moon da olabilir emin diilim

edit2 sanırım farklı lvl lerde çekilmiş video +7 glavie ve sos spear kullanıyor tam anlamadım ama baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 13 Temmuz 2007; 9:18:09 >

• Fark ettin mi bilmem ama vurduklarının çoğu ezik lvl belki bir iki tane lvl inde var. Çünkü glavieciye 15k vuruyo yatıyo direk adam.Nukerler zaten 6k da bitiyo ama ben o adamların lvl lerinin düşük olduğu kanaatindeyim.
  • düşükte varda benim gördüğüm en yüksek damage 12k crit falandı. nekadar ezikte olsa abi bowman 6-7k falan çakıyo sağdan soldan çakanlar var aynı değerde adam yatmıyor yine. glavie hasta kaldım ben ama dier charlar ezik olabilir sun swordu falanda yatırdı diye gördüm bi iki sefer
  • greece sanırsam herif resmen hayvan
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

düşükte varda benim gördüğüm en yüksek damage 12k crit falandı. nekadar ezikte olsa abi bowman 6-7k falan çakıyo sağdan soldan çakanlar var aynı değerde adam yatmıyor yine. glavie hasta kaldım ben ama dier charlar ezik olabilir sun swordu falanda yatırdı diye gördüm bi iki sefer

Ne kadarda öyle olsa sun sworta bile bir iki tane vuruyo sonra tek critte yatıyo adam zaten crit en az 7k çakıyo sun glaviere 7k 8k çakıyo adam yatıyo 15k canı mı var bu glavierin. :D
  • Yaw adam azmış Sunlı heriflere 12k crit vuruyor Harbiden çok sağlam, greece'de oynayan eldorado'dan tanıştığım 1 arkadaşım vardı Angelique.. Onu bile almış altına Læ ben de gap 70'ken Sos +5'Le guild war'da birine 9k vurmuştum hatırlarım Glavierlık bir başka be abi Hele yine elindeki silah rare'yse

• mukemmel bi video adam charın hakkını veriyo valla
  • server grecee de o adam you tube bir videosu daha var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.