Şimdi Ara

XXX---LOGİTECH G9X HAKKINDA YARDIM---XXX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ... Dün yaşadığım şehire yeni bir VATAN BİLGİSAYAR şubesi açıldı ...Öyle ne var ne yok diye gezmeye gittik...G9X i görünce dayanamadım ve bir tane alma gafletinde bulundum. logitech g5 ile oynarken hiç bir sıkıntım problem yoktu ...Fakat bu yeni mouse umda şöyle bir sıkıntım var...Mouse u kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Logitech G5 te oynadığım oyunun klavyedeki komutları mesela 1 ( silah değiştirmek ) 2 ( Bıçak almak ) 3 (Bomba atmak ) gibi klavye komutlarını mouse dakı tuşlara atadım ve oyun içerisinde büyük kolaylığı vardı bana...

Neyse dün akşam evde kurdum yeni setpoint 5.2 A sürümünü profiller var birisi normal kullanım ıkıncısı oyun ucuncusu ıse kendı ayarlarınızı saklayabılecegınız... Ben bu mouse u sadece oyun oynarken kullanacağım için gaming ayarlarını bir önceki mouse umda yaptığım klavye komutlarını atadım... G5 te sıkıntı yok onda ıstedıgım gıbı kullanırken bu yenı mouse umda mouse un altındakı profıllerden normal e getırıyorum yok tuşlar çalışmıyor gamıng profılıne alıyorum oyunda atadıgım tuslar yıne calısmıyor... Yani ne diye dünya kadar dil koyarlarken şu kullanım yada kurulum klavuzuna türkçe açıklamalar koymazlar...Dün gece 3 4 saate yakın uğraştım ama bir türlü oyunda atadığım tuşları kullanamıyorum... DPI ayarları mesela 3 kademeli DPI ayarı yaptım onda sıkıntı yok oyun ıcınde ayarladıgım DPI lar arasında geçiş yapıyorum fakat klavye komutları atadıgım tuşları kullanamadım bir türlü ...

Birşeylermi atlıyorum yoksa bi yerde yanlışmı yapıyorum setpoint ayarlarında lütfen şu mouse u combat arms oyununda oynayan birisi bana setpoınt ının bir screanshot unu koysun surayada ayarlarını bende ona gore yapayım bı yardımcı olursanız cok sevınırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH Z 313 HAKKINDA 1 SORU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.