Şimdi Ara

💵💸🤑XT COM BORSASI 30 DOLAR DAĞITIYOR! REFIM OL KYC + 100 DOLAR YATIR ÇEK 100₺ KAZAN💸

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 💵💸🤑XT COM BORSASI 30 DOLAR DAĞITIYOR! REFIM OL KYC + 100 DOLAR YATIR ÇEK 100₺ KAZAN💸

💵💸🤑XT COM BORSASI 30 DOLAR DAĞITIYOR! REFIM OL KYC + 100 DOLAR YATIR ÇEK 100₺ KAZAN💸

📌Xt comda Kycli ref getirene 30 dolar ödül veriliyor

İlk gün 1 ref 30 dolardı

♦️2. gün 3 kycli Ref 30 dolar oldu Havuz bitti ve malesef Kyclerin Manuele düşmesi sonucu yetişemedik Taktiği bulmamıza rağmen.

♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

♦️ KAYIT VE KYC İŞLEMLERİNİZİ SADECE TÜRKİYE SAATİ İLE 11:01'DEN İTİBAREN GERÇEKLEŞTİRİN!

♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

🔵🔵🔵🔵Güncellemeler Günlük🔵🔵🔵🔵🔵

Bugünkü görevler

İlk 3 referansım İçin Özel Kyc yapıp 100 dolar yatır Çek yapan ilk 3 Refime kişi başı 100 er tl yolluyorum

📌 Ref Linkimle Kyc Yapıp Ödülü Almama Yardım eden her Başarılı referansım için Görevde İstenilen Referans Sayısı Misal 5 ise

15 / 5 ; Kişi Başı 3 Dolar

3 Kişi İse

15/3 ; Kişi Başı 5 dolar Şeklinde ödülleri verilecektir.

📌 ÖDÜL HAVUZUNDAN PAY ALDIGIM TAKDIRDE GEREKLİ REFE ULAŞTIGIMIZDAKİ ANDAN İTİBAREN SON REFERANSLARIM KYCLERİNİ YAPMISLAR İSE MAIL ILETEREK 100 TL ÖDÜLÜNÜ BENDEN TALEP EDEBİLİRLER !

Mail Adreslerinize Partnerlerim/Ortaklarım kısmından görebiliyorum Saat ve Dakikasıyla Kayıt olan kişiler İlgili Mailden Bana mail atabilirler

🗨️ Forum Dışı Arkadaşlar için MAIL;

🗨️ cobaltt1@hotmail.com

🗨️ Burdan bana mail atabilirsiniz Anlık Dönüyorum

📌 Görevler Hergün Yenileniyor ilk Gün 1 kyc li refe 30 dolar verdi Bugün 3 kyc li ref istedi.

📌Dün 30 dolar çekmiştim bugünün Görevleri saat 11 de belli olacak Hergün yeniliyor

📌 Günlük Ödül Havuzu 60 bin dolar 10 gün sürecek 19 Kasım Son gün olarak belirtilmiş

📌 Türkiye kycleri Manuel onaya düşebiliyor Geç kalmamak için Kyc Onaylatma taktiğini uyguluyoruz

📌 Günlük Ödül havuzu bittiğinde Gerekli ref kastıysanız kycli Havuzda Para kalmamışsa Malesef ödül Alamıyorsunuz

Bunun için Hızlı olmakta fayda var

📌ÖNEMLİ NOT📌

◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️

Refli Linkten kayıt olun Chrome dan.

Sonra Xt com uygulamasını indirin

Ardından Hesabınıza Xt Com uygulamasından girin

Uygulamadan Kyc işleminizi Tamamlayın

♦️ ◼️ KYC ONAY TAKTİĞİ; ◼️ ♦️

Kyc bekliyorsanız canlı desteğe bağlanıp Real Customer Service yazın. Account Issue işaretleyip gönderin. Çince yazı çıkarsa direkt göndere basın. Ardından tekrar Real Customer yazın. Sonra hemen Are you there yazın. Gerçek kişi gelip yazıyor.

Ona da Check my kyc please yazın sonra Waiting to receive awards yazın Kısa sürede Kyc onayınız geliyor.

📌Gönder Seçeneği çıktıgı An basın📌

📌Bu kısımda Bekliyorsunuz Gerçek Müşteri temsilcisi bağlanıyor

📌 Ardından Check my Kyc yazın Ve kyc nizi onaylatın

🔲Görevler;

📌Ayrıca Çarktanda çeşitli ödüller çıkabiliyor

✅Refli Link;👇

https://www.xt.com/activity/2022-world-cup-prediction-pre-event?ref=8WGGXPD&activityCode=CR27

😑refsiz; 👉 https://www.xt.com

Ödeme kanıtları;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanyilmazx -- 12 Kasım 2022; 11:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.