Şimdi Ara

Mexc KYC Yap 10 Dolar Bonus | 3000 Dolar Spot Hacmi Yap 15 MX ve 166 DXGM ve 20$ BONUS Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

12 Ağustos 00:00 - 26 Ağustos 19:00 Tarihleri Arasında

TOPLAM ÇEKİLEBİLİR ÖDÜLÜNÜZ YAKLAŞIK 58 DOLAR OLACAKTIR.

📌 Üye olup KYC yaptığınızda hesabınıza otomatik 10 USDT Vadeli Bonus gelecek.

📌 Piyasa emri kullanarak 1000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız çekilebilir 7.5 MX ve 166 DXGM Token kazanacaksınız.

📌 Piyasa emri kullanarak 2000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız BU ETKİNLİKTEN çekilebilir 7.5 MX daha kazanacaksınız.

📌 Piyasa emri kullanarak 3000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız ek olarak 20 USDT Vadeli Bonus kazanacaksınız.

3000$ ve Üzeri Spot Hacmi yaptığınız Taktirde,

⚠️ 30 USDT Vadeli Bonus ve 166 DXGM 1 Gün sonra dağıtılacaktır.

⚠️ 1000 Spot Hacmi etkinliğindeki MX ödülleri ayın 10. 20. ve 30. günlerinde dağıtılacak.

⚠️2000 Spot Hacmi etkinliğindeki MX ödülleri etkinlik bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde dağıtılacak.

Tüm bunlara ek olarak 10 Dolar ile bir kere 125x BTC açıp kapatırsanız görseldeki görevden 5 USDT Vadeli İşlem Bonusu daha kazanacaksınız

Mexc  KYC Yap 10 Dolar Bonus | 3000 Dolar Spot Hacmi Yap 15 MX ve 166 DXGM ve 20$ BONUS Kazan

Uygulama kullanıyorsanız ana sayfadaki 1000$ yazan yerden ulaşabilirsiniz.

Referans linki

https://m.mexc.com/auth/signup?inviteCode=1GyKy

Refsiz link

https://m.mexc.com/

Benim çevrem var çok üye getirebilirim diyen varsa bana gelen kişi vaşı 5 mx tokenin yarısını da sizlere veriyorum. ( Toplu üyelerde)

Mexc  KYC Yap 10 Dolar Bonus | 3000 Dolar Spot Hacmi Yap 15 MX ve 166 DXGM ve 20$ BONUS Kazan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.