MERHABALAR MEXC AJANS REFERANSIMA ÖZEL 12 Ağustos 00:00 - 26 Ağustos 19:00 Tarihleri Arasında TOPLAM ÇEKİLEBİLİR ÖDÜLÜNÜZ YAKLAŞIK 58 DOLAR OLACAKTIR. 📌 Üye olup KYC yaptığınızda hesabınıza otomatik 10 USDT Vadeli Bonus gelecek. 📌 Piyasa emri kullanarak 1000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız çekilebilir 7.5 MX ve 166 DXGM Token kazanacaksınız. 📌 Piyasa emri kullanarak 2000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız BU ETKİNLİKTEN çekilebilir 7.5 MX daha kazanacaksınız. 📌 Piyasa emri kullanarak 3000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız ek olarak 20 USDT Vadeli Bonus kazanacaksınız. 3000$ ve Üzeri Spot Hacmi yaptığınız Taktirde, ⚠️ 30 USDT Vadeli Bonus ve 166 DXGM 1 Gün sonra dağıtılacaktır. ⚠️ 1000 Spot Hacmi etkinliğindeki MX ödülleri ayın 10. 20. ve 30. günlerinde dağıtılacak. ⚠️2000 Spot Hacmi etkinliğindeki MX ödülleri etkinlik bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde dağıtılacak. Tüm bunlara ek olarak 10 Dolar ile bir kere 125x BTC açıp kapatırsanız görseldeki görevden 5 USDT Vadeli İşlem Bonusu daha kazanacaksınız Uygulama kullanıyorsanız ana sayfadaki 1000$ yazan yerden ulaşabilirsiniz. Referans linki https://m.mexc.com/auth/signup?inviteCode=1GyKy Refsiz link Benim çevrem var çok üye getirebilirim diyen varsa bana gelen kişi vaşı 5 mx tokenin yarısını da sizlere veriyorum. ( Toplu üyelerde) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim