BEN EKRAN KARTI ALCAM...AMA IKISINDE KARARSIZ KALIYORUM...SIZCE HANGISI DAHA AVANTAJLI...BUNU HER ACIDAN DEGERLENDIREREK YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...ARALARINDAA BAYADA BI FIYAT OYNUYO..DEGER Mİ YANI O FIYAT FARKINI VERMEYE...SIZIN GORUSLERINIZ ONEMLI...ONA GORE KENDIMI YONLENDIREREK ALMAYI DUSUNUYORUM...EKRAN KARTINI...SIZCE HANGISI...????????...BILGILERINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER.........HEPINIZE SELAMLAR........
2900 pro al derim xt ye hem yakın hemde fiyat olarak daha uygun. ülkemize teşrif ederlerse bende almayı düşünüyorum.belki raflara düşmeden online satışlarda biter ülkmize düşen pay bilinmez :)
dostum sağol bunun farkındayım.yalnız ben eskişehirdeyim onun için bu kartı almam için internetten sipariş vermem lazım.ve sizden bir öneri bekliyorum online alışveriş ne kadar güvenilir bu kartı almaya kararlıyım böyle giderse sınırlı olan bu kart elimize geçmiyecek.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
dostum sağol bunun farkındayım.yalnız ben eskişehirdeyim onun için bu kartı almam için internetten sipariş vermem lazım.ve sizden bir öneri bekliyorum online alışveriş ne kadar güvenilir bu kartı almaya kararlıyım böyle giderse sınırlı olan bu kart elimize geçmiyecek.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
Ürünün eve gelişinde sorun yaşayanlar var, ama bunu da firmaya mail/telefon gibi yöntemlerle ulaşarak çözebiliyorsun ki bazı firmaların kapıda ödeme opsiyonu da var.. Onlar büyük siteler, paranı alıp kaçma gibi durumları yok..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme