Şimdi Ara

xsara yakıt tüketimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
21.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben xsara hdı ve ya benzinli almayı planlıyorum.

yakıt tüktemleri nasıl. 1.6 100 bg benzinli alsam şehir içi yakıt tüketimi nasıl olur ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• BENZİNLİ ALMA EN AZ Ş.İ 330 YKR YAKAR.BİDE DİZEL VARDI ACAYİP EKONOMİK UZUN YOLDA KLİMA AÇIK KORKUSUZCA BASARAK 5 LİTRE 100 KM DE MAZOT YAKARDI.ŞEHİR İÇİ BİR DEPOYLA 800-850 KM YOL GİDERDİ.DİZELDEN ŞAŞMA.
  • dostum bende xsara 1.6i 90 beygir 8 subap var...araç yeterince performanslı ve olabilecek maksimum ekonomide... yılda kaç km yaptığını bilmiorm ama en az 20.000km yapacaksın ki dizelin parası çıksın. ben 55 li'lik depoyla 800-850km yapıyorum. ankara trabzon 8 saatte aldım(iki molaya rağmen)...yaldır yaldır gidiyorum,yakıtı bence sınfının 1 numarası..
  • HOCAM DİZEL KAÇ PARA Kİ BENZİNLİ ALSIN? ZATEN XSARA NIN SIFIRI YOK.ARKADAŞ İKİNCİ EL ALMAK DURUMUNDA.BİZ SIFIR DİZEL XSARA YI 2004 DE 26.000 E ALDIK , BENZİNLİSİ 29.000 Dİ.ŞU AN 17.000 E ÇOK GÜZÜL DİZELLER VAR.ANKARALI ARKADAŞ Bİ DE ŞEHİR İÇİ TÜKETİMİNİ YAZSIN!
  • XSARA 2 1.6 16V BENZİNLİ FULL ARACA SAHİBİM..ŞU AN ARACIM NORMAL KULLANIMDA, 27-28 YKR YAKIYOR..SAKİN KULLANIRSAM BU RAKAM 26-27 ARASINA DÜŞÜYOR..33 KURUŞ DEMEK S.İÇİ 11 LT DEMEK Kİ BU ARABANIN TEST VERİSİ 9,2 Ş.İ DİR..2 LT SAPMA OLMAZ..UZUN YOLDA TÜKETİM 17-18 KURUŞA KADAR DÜŞMEKTE..AMA ORTALAMA 110-120 KM HIZLA..ARACIM 2003 MODEL 63500 KM DE BU ARADA..YANİ ARTIK TÜKETİMLERİ OTURMUŞ BİR ARAÇTIR..
  • şehiriçinde bi depoyla 600 km yol yapıyorum...ayrıca xsara'nın 1.6 100 beygir motor seçeneği hiç olmadı... ya 90 beygirdir yada 110 beygir...soruyu soran arkadaş bi kontrol etsin...
  • xsara 1 ler 1.6 101 beygir olarak lanse edilmişti. terim karmaşacasına kurban gitmişti aslıda 90 bg.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ---CRUZE YAKIT TÜKETİMİ---
    15 yıl önce açıldı
    Doblo yakıt tüketimi
    7 yıl önce açıldı
    vw bora yakıt tüketimi...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xara picasso 1.6 i sehır ıcı 330 ıle 350 kurus yakıyor cok kotu 1.6 için malesef
  • Xsara 1 1.6i 90 bg alırsan pişman olmazsın yakıt tuketimi çok iyi. bizdeki arac 7.5 yıllık 2 ay once Isparta mugla arası gidip geldik cıkmadan once depoyu fulledik. Geri dondugumuzde muglaya 630 km yapmıştık ve çeyreğin biraz ustundeydi. geri kalanınıda şehir içinde kullandık. 890 km oldu ışık yandı. ışık yandıktaan sonra bi 60-70 km daha gidebiliyorsunuz bu aracla. Depo 54 litre. kuruş hesabına girmiyorum cunku karmaşa oluyor. bugun verdigim kuruş değeri yarın benzine zam gelince aynı olmuyor. Diğer arkadaşlarında litre ve km cinsinden değerler vermesi 1 sene sonrada burdaki bilgileri geçerli kılar.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 9 Nisan 2021; 17:11:27 >
  • 2005 senesinde 90-120 km hızı geçmemek şartıyla istanbul-muğla arası bir depoyla 1050 km gittim.xsara 1,4 hdı (klima açık ama minimum seviyede) o zamanın eurodıesel fiyatlarına göre 0.100 ytl nin altındaydı.
  • 98 model 1.8 otomatik Xsara
    benzinde şehir için 35-40 Ykr
    lpg şehiriçi 20 ykrş, şehirdışı 15 Ykrş
  • 2004 model xsara 2 hdi var bende araç uzun yolda çok az yakıyorhele bi de 90 sabit hızla gidilirse oldukça cimri.. bayramda ankara şehir içi kullandım ve eskişehire gittim ortalama hızım 120 km yakıt 4,8 lt. Ankara şehir içi trafik yoğun olduğu zamanlar 5,3-5,5 lt yakıyor. Yazın Antalya da ise full klima açık araba yüklü iken en fazla 6 lt gördüm. araba gayet iyi performansıda iyi
  • isatnbul-ankara otobanında 1.4 hdı xsara ile tam hatırlamıyorum ama 170-180 falan yani tam gaz bi hesap yapmıştım 0.160 yakmıştı.(klima açık)
  • oluk gibi içiyor diyorlardı iksara için...bülmem ki doğrumudur?
    dizel şaşma diyorlar ama.dizelinde benzinden farkı kalmadı...zam gele gele 1 yıla kalmaz..benzinle eşit fiyat olur...
    nerdeyse...
    adamların mantalitesi belli...hangi si daha fazla kullanılıyorsa ona zam yapıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: attci

oluk gibi içiyor diyorlardı iksara için...bülmem ki doğrumudur?
    dizel şaşma diyorlar ama.dizelinde benzinden farkı kalmadı...zam gele gele 1 yıla kalmaz..benzinle eşit fiyat olur...
    nerdeyse...
    adamların mantalitesi belli...hangi si daha fazla kullanılıyorsa ona zam yapıyorlar...

Yanlış diyorlar. Xsara 1 için; yani 8valfli motoru için garanti veririm diğer 1.6 lara gore az yakıyor(o donemdeki araçlar içerisinde).
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

nerdeyse...

Yanlış diyorlar. Xsara 1 için; yani 8valfli motoru için garanti veririm diğer 1.6 lara gore az yakıyor(o donemdeki araçlar içerisinde).

bende 2004 model xsara2 hdi var onuda 8 valf olarak biliyorum yoksa 16 valf mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nqs

quote:

Orjinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

nerdeyse...

bende 2004 model xsara2 hdi var onuda 8 valf olarak biliyorum yoksa 16 valf mi?

Benzinli motorlar için konuşmuştum ben.

• 2003 xsara aldım benzinli.arda bır gaz kesiyor.1 haftadır sanayıdeyım tam bır tesiş koyamadık.son olarak ana beyın kaldı oda en pahalısı.başına gelen varmı.arac 1 ay oldu alalı.onun dışında araba bana göre sınıfında baya bı gözüme girdi
  • 2003 110hp benzınlı xsara yenı aldm.arada bı gaz kesme yapıyo sinir oldum.1 haftadır sanayıde sorun hallolmadı.gaz kelebegı dedıler olmadı gaz pedalı dedıler olmadı en son beyın kaldı oysa en pahalısı.basına gelen varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.