Şimdi Ara

Xsara genel sohbet ve Sorunları çözme alanı (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
862
Cevap
20
Favori
171.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dişli derken doğrumu anladım bilmiyorum ama evet çok yumuşak değil estafurullah el elden üstündür ama eski araçlarımda bütün ufak tefek şeyleri öğrendim bunda gerçi çok şükür torsiyon dışında sorun çıkarmadı ama kurcalaya kurcalaya öğrendim teyp çerçevesinde hoparlör yeri gibi biryer vardı orası sıvı plastikle doldurup zımparaladım ve üstüne 3m etiket yaptım komple gri oldu çok uğraştırdı komple paneli sökmesi ama değdi yarın resim eklerim istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

dişli derken doğrumu anladım bilmiyorum ama evet çok yumuşak değil estafurullah el elden üstündür ama eski araçlarımda bütün ufak tefek şeyleri öğrendim bunda gerçi çok şükür torsiyon dışında sorun çıkarmadı ama kurcalaya kurcalaya öğrendim teyp çerçevesinde hoparlör yeri gibi biryer vardı orası sıvı plastikle doldurup zımparaladım ve üstüne 3m etiket yaptım komple gri oldu çok uğraştırdı komple paneli sökmesi ama değdi yarın resim eklerim istersen

Torsiyon dddigin sey ney ve ne ise yariyor :) o teypib yaninda hoporlor gibi birsey var ama ne ise yariyor bilmiyorum acikcasi cunki oyle bir sorunla karsilasmadim bana aciklayabilirmisin :)resimde koyarsan fena olmaz hani
  • aman bilmiyosan umarrım öğrenmessin öğrenmesi birraz pahalıya maloluyor 600 tl gibi:)

öğlen gibi eklerim resim;)
  • quote:

aman bilmiyosan umarrım öğrenmessin öğrenmesi birraz pahalıya maloluyor 600 tl gibi:)

öğlen gibi eklerim resim;)

:))) internetten baktim anladim ne oldugunu torsiyon cubuklari sanirim arka akslarda olan uzuncana iki tane vida gibi birsey :) bozuldugunu nerden anliyoruz ne yapiyor sorun oldugunda..

bide bu teyp etrafindaki hoporlor gibi ufak birsey var dedinya onu niye siiviyla doldurdun onu anlamadim ve ordaki höporlör seklindeki kucuk sey ne ise yariyor biliyormusun ?? sanirim otomatik klimalar icin ortam sicakligini ölcmek icin yani bende sadece klima var demekki ölesine orda sanirim yani bi ise yaramiyor dekor :))
  • ilk ince sıcak hava tutup düzelttim daha sonra düz bir zemine koyup plastik eritip damlattım

pütürlü oldu tabiki önce kalın zımpara ve peşinden ince zımpara ile iyice düzelttim

ne işe yaradığı konusunda inan bende bilmiyorum torpidoyu sökerken özellikle araştırdım ama ne işe yaradığını bulamadım

torsiyon olayıda aracın arkası çökme yapıyor ve gıcır gıcır sesler çıkarıyor eğer bu sesi duyyarsan direkt tamircine git aksi halde benim gibi inat edip yada işlerini bahane edip gitmessen daha pahalıya maloluyor
  • resimleri direkt telefondan yükleyemedim kb olayından dolayı pc ye atıp yeniden çekip pikseini düşürdükten sonra tabii öyle yükledim bilginize...

Xsara genel sohbet ve Sorunları çözme alanı

Xsara genel sohbet ve Sorunları çözme alanı

• quote:

ilk ince sıcak hava tutup düzelttim daha sonra düz bir zemine koyup plastik eritip damlattım

pütürlü oldu tabiki önce kalın zımpara ve peşinden ince zımpara ile iyice düzelttim

ne işe yaradığı konusunda inan bende bilmiyorum torpidoyu sökerken özellikle araştırdım ama ne işe yaradığını bulamadım

torsiyon olayıda aracın arkası çökme yapıyor ve gıcır gıcır sesler çıkarıyor eğer bu sesi duyyarsan direkt tamircine git aksi halde benim gibi inat edip yada işlerini bahane edip gitmessen daha pahalıya maloluyor

anladim :)) yok allaha sukur simdilik herhangi bir ses yok ancak 5 kisi binersek cöküyor araba :)) ozaman baska oluyor sürüs zevki :) sendeki xsaralar hep dizelmiydi benzinli 1,6 sini sürdunmu nasil cekisi hizlanisi bendeki 1,4 75 beygir biraz hantal hizlandiktan sonra iyi cekiyor.

o torpidoki sey sanirim dedigim gibi otomatik klima icin cunki pejolardada var

• bendeki ik xsara 98 model 1.6 16 v olması gerekiyo yanlış hatıramıyorsam 2.de clim modeli oda 1.6 idi iki araçla uçlarda yaşadım yeşil yanar yanmaz gaza basmalar yada e5 de 180-190 ile gitmeler ha şimdi 140 dan korkuyorum ayrı bir konu ama bu aracımda çıktığım en yüksek hız 120 ve yeşilde gayet sakin kalkıyorum dizel sonuçta evlilik adamı değiştiriyo ama iyi oluyo 1.4 leri bilmiyorum nasıldır ama eğer ist. da isen benim aracı test sürüşüne çıkarabilirsin bu arada dün aile yemeğine gittik 6 kişi ama bir kişi taksi ile gelmek zorunda kaldığı için aracımı satışa çıkarmaya karar verdim sanırım berlingo yada bipper tarzı bir araba alacam aslında aklımda ve kalbimde picasso var 7 kişilik ama nekka ekmek okka köfte:(
  • senin arabanın maşallahı var temizlik yönünden burada anında satarsın :)

picasso ların yeni kasaları çok hoşuma gidiyor

bu arada hangi ülkedensin?
  • quote:

senin arabanın maşallahı var temizlik yönünden burada anında satarsın :)

evet ben biraz titizim temizlik konusunda :)) en yenileri gercekten guzel citroen farkli bir tasarimm var.. ben bu arada alamanyadayim :))
    burda ucuz xsaralar sanada alalim bitane cok sevioyrsun xsaralari :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: milla55

quote:

senin arabanın maşallahı var temizlik yönünden burada anında satarsın :)

evet ben biraz titizim temizlik konusunda :)) en yenileri gercekten guzel citroen farkli bir tasarimm var.. ben bu arada alamanyadayim :))
    burda ucuz xsaralar sanada alalim bitane cok sevioyrsun xsaralari :))

benim eniştem almanyada bmv de müdür ama neresi bilmiyorum:)

2003 yılında bir arabayla geldi dedim enişte bu ne uçakmı

almanyada bunlara 3000 euro veriyolar dedi yuh dedim

xsara orada nekadar diye soracam ama alacağım cevap beni ciddi şekilde şaşırtacağından sormuyorum:)

keşke oradan getrdiğinde vergi almasalar vallaha ben oraya gelip alırdım

• evet
    dogurudur burda arabalar ucuz :)) xsaralar 2001 model den 2004 modele kadar 1500 euro ile 2500 euro arasi fiyatlari var :)) yani en pahalisi 5 milyar :) yani zaten sonra avrupada uretilmedi. yerini c4 e birakti ..
  • harbi bedavaymış burada o rakamlara motorunu alamıyosun ki senin arabanın maşallahı var kafadan ortalama 15.000 rahat eder birde almanyaya ithal edilen araçlarla türkiyeye ithal edilen araçlar arasında ciddi farklar oluyor aynı donanım yada görsellik kullanılmıyor senin göstergeler falan süper mesela allah kaza bela vermesin...
  • Sagol tesekuurler evet malesef ole. O mantigi hic anlamiyorum malesef. Dusunsene.2010 model hyundaide abs standart degil turkiyede burda 94.modelinde standart olarak cikmis. Turkiyenin politikasi. Guvenligin opsiyonu olmamali komfor baska sey guvenlik baska. Sende kac airbag var mesela belki citroende aynidir.brnde 6 airbag var cunki citroen tr de fabrikasi yok bu yuzden ayni olabilir
  • arkadaşlar buyrun Citroen Xsara için Kullanım kılavuzu (manual)
    işine yarayanlar olacaktır muhakkak... özellikle benim gibi aldığınız Xsara'nız da kullanım kılavuzu çıkmadıysa..

uploaded.to
    uploaded.net
    http://uploaded.to/file/xn90exk3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Ağustos 2012; 7:38:07 >

• xsara dizellerde aırbag 2 tane oluyor ama diğerlerinde 6 adet türkiyede fabrikası yok ama duyduğum kadarı ile üratım sırasında ithal edilecek ülkelere göre donanım yükseltiyolar bmw ve woswosda görmüştüm ordan araba getittirmeye kalksak %150 vergi ödüyoruz adalete bak:))
  • quote:

xsara dizellerde aırbag 2 tane oluyor ama diğerlerinde 6 adet türkiyede fabrikası yok ama duyduğum kadarı ile üratım sırasında ithal edilecek ülkelere göre donanım yükseltiyolar bmw ve woswosda görmüştüm ordan araba getittirmeye kalksak %150 vergi ödüyoruz adalete bak:))

yok o 6 airbag donanım olarak standart değil. benim önceki araçta (benzinli) 6 airbag ve elektrikli katlanır aynalar vardı. şu anki araçta 2 airbag var , aynalar elektrikli ama katlanır değil. airbag'i bırak, abs donanımı bile standart değildi , araç alırken bir arabaya bakmaya gitmiştim.. adam abs'yi işaretlememiş ilanda. ben de xsara 2'lerin hepsinde abs-klima standart sanıyordum. adam bilmiyordur veya işaretlememiştir diye hiç sormadan araca bakmaya gittim.. sonra ne göreyim, göstergelere bakınca araçta gerçekten abs olmadığını gördüm.. yani donanım paketi standart tutulmamış

• vallaa onu bunu bilmemde senin araç çok hoşuma gitti acep vergileri tam olarak ne çıkar
  • quote:

vallaa onu bunu bilmemde senin araç çok hoşuma gitti acep vergileri tam olarak ne çıkar

Benim arabayimi diyorsun cheetlack :) Ayip ediyon gel al git ne demek :) vergisini bilemem ama yanlis bilmiyorsam 5 yasindan kucuk araba sokamiyorsun diye biliyorum. Benimkinin versiyonu VTR Chrono modeli, camlar felan guneste kendi karariyor felan.ECO mod gibi kullanisli guzel özel özellikleri var
    supriz yasamak istemiyorsan :) acikcasi bilemiyorum yani bende standartmi degilmi abs ve airbag olayi burda standart o kesin :)))

•  Xsara genel sohbet ve Sorunları çözme alanı
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.