Şimdi Ara

xs 320 gb bellegimi bazı bilgisayarlar gormuyor neden olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkads hp laptobuna takınca sadece ısıgı yanmış gormemiş masa ustu bilgisayarı da gormemiş neden olabilr

• xs in kullandığı kutu alüminyum sağlam ama içindeki entegre biraz sorunlu her kabloyla çalışmaz kaliteli bir usb kablo alman lazım arkadaşım birde taktıgın yerdeki usb ler 1.1 girişse ondan dolayıda olabilir çift girişli usb kablosu alıp ikisini birden takman lazım yada kaliteli bir usb kablo alman lazım

saygılar cafein
  • xs yanında verilen cift baslı usb ile denedi zaten loptobu da yeni aldı ve kaliteli 1.1 usb koyacaklarını zannetmiyorum baska neden olabili
    bide ben düsürdüm xs i nadir olarak cızırtı gibi ses geliyor oyle hissedilmiyor ama kulagınla dinleyince hissediyorsun
    dusmeden kaynaklı olabilir mi
  • Düşmeden kaynaklı bir sorun yaşamış olabilirsin. Teknik servisiyle görüş derim Mobisu bilgisayar diye web adresleri var bilgilerini ordan alabilirsin. Ben kullanıyorum yaklaşık 1 senedir ve bir sorun yaşamadım arkadasımda da var oda memmun.

cafein34 arkadaş İçerisindeki entergre sorunlu her kabloyla çalışmaz demiş 1.1 usb ise çalışmaz demiş yanlış bilgilendirme bence
    ürünün içerisinden çıkan kablo Y şeklinde çift
    normal 2.0 usblerde tek güç kablosunu takarak çalıştırabilirsiniz 2 ucu birden takmanıza gerek yok
    1.1 usbler ve mac makineler de 2 ucu birden takmanız gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadece1i

Düşmeden kaynaklı bir sorun yaşamış olabilirsin. Teknik servisiyle görüş derim Mobisu bilgisayar diye web adresleri var bilgilerini ordan alabilirsin. Ben kullanıyorum yaklaşık 1 senedir ve bir sorun yaşamadım arkadasımda da var oda memmun.

cafein34 arkadaş İçerisindeki entergre sorunlu her kabloyla çalışmaz demiş 1.1 usb ise çalışmaz demiş yanlış bilgilendirme bence
    ürünün içerisinden çıkan kablo Y şeklinde çift
    normal 2.0 usblerde tek güç kablosunu takarak çalıştırabilirsiniz 2 ucu birden takmanıza gerek yok
    1.1 usbler ve mac makineler de 2 ucu birden takmanız gerekir.

arkadaşım yazımı iyi oku eğer bilgisayarda 1.1 usb girişi varsa tek kabloyla çalışmaz dedim zaten 1.1 veya 2.0 harddise bağlı bişey değil bilgisayarın özellikleriyle alakalı bir durum xs samsung marka disk kullanır diske birşey dediğimiz zaten yok ürün mobisu tarafından türkiyede montajlanıyor samsung diskler kont bilişimden alınıyor ürünün kutuları ise hong kong tan getiriliyorwww.dealextreme.com adlı hong kong sitesindede alabilirsiniz kutuyu ayrıca frisby de bu kutudan türkiye pazarına getiriyor frisby yide segment firması getiriyor türkiyeye.aynı sistemde everest in kutusu çalışırken xs in kutusu çalışmadı ama 2 kabloyla takarsan sorun olmuyor yada kaliteli bir kabloyla takarsan sorun olmuyor içinden çıkan kablo zaten ona oluyor ama bazı bilgisayarlarda olmuyor ben onu anlatmak istedim sadece 1.1 le çalışmaz diye bişey demedim ayrıca mac içinde ne kadar saçma 2 kabloyla çalışır yazmışsın gel ben sana göstereyim tek kabloyla nasıl çalıştıgını ama formatlaman gerekir diski konu bilgiyse eğer çok zayıf kalırsın arkadaşım bana göre ben sadece olabilecek hataları söyledim şöyle olmuş olabilir böyle olmuş olabilir dedim yoksa o anlattılarının ben kitabını yazdım eski kutuları vardı xs in içindeki disk düzgün bile durmuyordu oynuyordu sürekli şu anda xs ürünleri bu kutuda sağlam olarak geliyorsa bu bizim ısrarlarımız sayesinde oldu mobisu şirketinde e... baş harfli bir hanfendi var yetkilidir orda ona sorabilrisiniz isterseniz ismini deşifre etmek istemedim merak eden sormak isteyen olursa özelden mesaj atsın bana söylerim ismini

okuyup iyice anlamadan dinlemeden yorum yapmayın arkadaşlar ne demek istediğimi iyi anlayın ben sabaha kadar uzatırım bu tartışmayı hiç sorun değil bilgim var her konuda yeteri kadar ıspatlarımda var

ayrıca diski düşürmüşsün bu yazını okumadım ben düşürmeden dolayıda olabilir tabi arkadaşın dediği gibi ama bunlar bi fikir sadece olmayadabilir

saygılar cafeinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 10 Mart 2009; 17:14:02 >

• Ben senin kadar anlamayabilirim ama iyi niyetle birşeyler söyledim bilgi yarışmasına cevirmişsin.
    Mac makinelerde ürünün içinden çıkan kabloyu çift takmanız gerekiyor tek takıldığı zaman mac te calısmıyor teknik servisine sordum mac makineler de güç çok istediğini tek kablonun yetmediğini o yüzden o ikinci kablonun mac makineler ve 1.1 usb ler için olduğunu söylediler.
    ben aslında orda öyle demek istememiştim yani sen 1.1 usblerde çalışmıyor dedin der gibi yanlış anlatmışım kusura bakma. Bu kadar sinirlenecek birşey yok yinede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadece1i

Ben senin kadar anlamayabilirim ama iyi niyetle birşeyler söyledim bilgi yarışmasına cevirmişsin.
    Mac makinelerde ürünün içinden çıkan kabloyu çift takmanız gerekiyor tek takıldığı zaman mac te calısmıyor teknik servisine sordum mac makineler de güç çok istediğini tek kablonun yetmediğini o yüzden o ikinci kablonun mac makineler ve 1.1 usb ler için olduğunu söylediler.
    ben aslında orda öyle demek istememiştim yani sen 1.1 usblerde çalışmıyor dedin der gibi yanlış anlatmışım kusura bakma. Bu kadar sinirlenecek birşey yok yinede.

yanlış bilgi diye birşey yazmıştın benim söylediğim yazıya ona kızdım sadece yoksa sende kusura bakma arkadaşım benimde kötü bir niyetim yoktu aslında mac lerde çift kablo takılmaz ama işte dediğim gibi xs lerin kutularıyla alakalı bir durum oldugu için dediğin gibi olabilir bunu belirtmiştim zaten ama mac lerde 2 kabloyla çalışır diye genel bir gerçek yok tek kabloylada çalışır.

sonuçta burda biribirimize yardım için burdayız sende kusura bakma arkadaşım

saygılar cafein

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu RAM laptopuma uygun mu ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.