Şimdi Ara

XS 2.5' 500GB USB2.0 Taşınabilir Disk. 143,65TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürünü migros ta gördüm. Fiyat 143,65TL uygun mu acaba bana öyle geldi. Mağazaya özel mi bilmiyorum? Migrosun sitesi bakımda çünkü.

Yani HDD fiyatları malum. Akakçe de en düşük 180 tl ye satılıyor 2.5" ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 17 Ocak 2012; 6:40:41 >

• xs güzel bir markadır. aslında güzel demeye gerek yok sonuçta içindeki hddyi kendileri üretmiyor

143 tlye kaç gb gördün?
  • kayserideki migrosta iomega taşlanmış alüminyum kasa 149 du yakın zamanda şu an ne kadar bilmiyorum 7 lira için bence orada da aynı fiyat ise iomega al istersen
  • 500 lük galiba
  • iomegada seagate xs'de samsung var ben olsam xs'yi alırdım.
  • hepsi bildiğin çin malı kutu işte...
    üzerine XS yazsan ne olur, XL yazsan ne olur..
    içindeki disk büyük ihtimal samsung dur.
  • Samsung'un HDD bölümünü Seagate almıştı. O yüzden tü ciş kaka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500gb olan versiyonu Günlük kullandığım hard disk değil ama multimedya depo için ben 1 yılı aşkın kullanıyorum. Bir sıkıntı çekmedim.

hdd fiyatları bu aralar yüksek o yüzden düşünülebilir.
  • Başlık çok güzel

? XS 2.5

ne idüğü belirsiz.
  • Akadaşlar mobilden yazdım.

Başlık tam olarak ? XS 2,5" 500GB Taşınabilir Disk USB 2.0. dı. Ama anlamadım neden öyle çıkmış.

Bana uygun gibi geldi. Migrosun siteside bakımdaymış mağazaya mı özel genel bir fiyat mı anlayamadım.

Ve şu hali ile uygun di mi fiyat yani.

A ilave olarak. Markayı değil de fiyatı sordum. Malum şu sıralar HDD fiyatları yüzünden markaya pek bakmaz olduk.

Eskiden 500GB HD502HJ olsun falan diye aradık. Şimdi 150TL ye 500GB 7200 olsa yeter abi diye bakıyoruz işe bak ya.

Ama şanslıyım ya. 2*2TB HDD almıştım. 2 gün sonra zam gelmişti fiyatı iki katına çıkmıştı daha HDD ler elime geçmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 17 Ocak 2012; 6:39:35 >

• bilader bir düşmedi şu hdd fiyatları, ne selmiş bea! 3 sene önce 180 liraya almıştım bu modeli..

içinde de ayrıca samsung hdd var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.