Şimdi Ara

Xpg sx8200p hızı normalmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar geçtigimiz günlerde 2tb lik m.2 nvme xpg8200pro aldım ama firmanın belirttiği hızlara ulaşamadım bir türlü max 3000 okuma 2600 yazma aldim firma 3500/3000 iddia ediyor yani firmanin iddia ettigi rakamlardan 500 er mb/s daha dusuk acaba benim makinada mi problem var internette bir suru benc gordum ama ben bu rakamlara ulasamadim bu benim oyun oynamama negatif etki edermi bu skorlar düşükmü kullandigim makina sıradan bir makina degil geri iade edip samsung 970evo plus alsam soyledikleri rakamlara ulaşırmıyım yoksa onunda bir hız garantisi yokmu?
    Xpg sx8200p hızı normalmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • test programının son sürümünü denersen çünkü gösterdiğin geçen yüzyılda bile kullanılmıyordu.
  • Xpg sx8200p hızı normalmi

    3500/3000 sanırım olmaz yada adamlar 100.000 tl lik bir sistemde o hızları yakalıyor geri vermeye degermi yerine 970evoplus alsam ondada kagit ustundeki rakamları görebilecek miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klebinho kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sistemde 8200 pro ve 6000 pro nvme ssd ler var. Her ikiside vadeddiği hızları veremiyor (100 ila 500 mb arası yavaş kalıyor). Otomobil firmalarının benim aracım 100 km de 4 litre yakıyor demesi gibi birşey bu durum. En ideal şartlarda yapılan testlerle gerçek hayat birbiriyle örtüşmüyor malesef. Sürekli büyük dosya transferi yapmayacak, oyun ve günlük işler için kullanacaksanız değiştirdiğinize değmez. Dandik ssd ile kaliteli/hızlı nvme ler arasında bile oyun/program yükleme sürelerinde ciddi farklar oluşmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi sadece oyun ve günlük işler yapiyorum eger butun ssdler icin aynı durum soz konusu ise kullanmaya devam etmek en mantıklısı konu açmamın sebebide acaba bir bendemi boyle bunu ogrenmekti bide aldığım yerde ove ove bitiremediler samsung killer filan dediler internettede baktim cidden butun sayfalarda hem evoyu hem proyu geçmiş oyle ikna olmuştum onceki ssdlerim hep samsung serisiydi ama insallah pişman etmez xpg markasinida ilk defa duyuyorum o yuzden suphe etmedim değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.