Şimdi Ara

XPG 512 GB NVMe M.2 SSD Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce sistem dizdim. SSD olarak James Donkey'in 480 GB'lık SSD'sini taktım. Ancak boyut olarak yeterli olmadı. Yukko'nun N11 mağazasında SSD indirimi gördüm. Markası XPG. Sizce fiyat ve kalite olarak nasıl ? Bu fiyat aralığında daha iyisini bulabilirmiyim ? Bir de anakartım MSI B450M Pro M2 V2. Bu anakart ile bu SSD'yi kullanabilirmiyim ? Destekleme sorunu var mı ?

SSD:
    Anakart:

• 3D NAND Flash çipi ile üretilmiş, TLC çipler gibi değil uzun ömürlü fiyatına ve hızına göre ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone

3D NAND Flash çipi ile üretilmiş, TLC çipler gibi değil uzun ömürlü fiyatına ve hızına göre ideal
    Benim de çok hoşuma gitti. Ihtiyacımda var. Alıyorum ozaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
  • bende xpg 128 gb lık versiyonu var. okuma ve yazma hızları 1800-600 ve istisnasız bu hızları alıyorum. tavsiye ederim ısınma sorunuda yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ssd den 2 adet kullanıyorum memnunum alinir.

• Hocam bahsettiğiniz nvme ryzen sistemlerle sorun yaşayabiliyor. Sıkıntı yaşarsanız haber verin yardımcı olmaya çalışayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Hocam bahsettiğiniz nvme ryzen sistemlerle sorun yaşayabiliyor. Sıkıntı yaşarsanız haber verin yardımcı olmaya çalışayım.
    Ne gibi bir sorun hocam ?

• Beyler bu ssd'yle çalışan hem ucuz hemde hızını kesmeyecek bir adaptör var mı?
  • corsair mp510 480 gb amazon.de den 80 euroya geliyor, onu mu alsam yoksa bunu mu alsam acaba?
    Corsair düşünüyordum şimdi bunu görünce bir düşüneyim dedim

• alınır hocam iyi gibi duruyor fiyatına göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

corsair mp510 480 gb amazon.de den 80 euroya geliyor, onu mu alsam yoksa bunu mu alsam acaba?
    Corsair düşünüyordum şimdi bunu görünce bir düşüneyim dedim
    Hocam bunun taksit seçeneği çok cazip geldi. word kartım var 6 aya kadar vade farksız taksit yapıyor.
  • Xpg adatanın markası çakma marka değil.

• someone kullanıcısına yanıt
    okuduğum kadarıyla TLC de bir nand çip

Bu ürün de TLC olarak gösteriliyor

• Hocam merhabalar. ben de 256 gb modelini almayı planlıyorum bunun. sıcaklık değerleri nedir boşta ve yükte? ayrıca ne gibi sorun çıkartır ben de ryzen 2. nesil kullanıcısıyım
  • sonundaTyok S kullanıcısına yanıt
    Bendeki anakartın m2 soğutucusu olduğu için bendeki değerleri genellemek doğru olmaz. Şu an boşta 34 derece, yükte de en fazla 10 - 15 derece daha artar. Extreme bir ürün olmadığı için uçuk sıcaklıklara çıkmaz. Eğer güncel firmware ile gelmezse, boot esnasında sistemi saçmalattırıyor. Bios sıfırlanıyor, boot etmiyor ya da işletim sistemi başlatılamıyor.
  • ben custom soğutma da yapabilirim ama elimde adata su630 model ssd vardı. boşta 50 yükte 70 derecelerde çalışmaktaydı ve beni bu marka açıkcası o ürün yüzünden endişelendiriyor. internetteki yorumlarda ise sx6000 256gb yükte 70 dereceleri gören varmış. iki paket su630 açtım ikisi de 70 dereceleri görünce iade ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.