Şimdi Ara

Xperia Z5 dual Alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar vatanda sadece z5in dual sürümü kalmış normal z5 ile z5 dual arasında kart haricinde fark varmı?? aslında düz z5 alamyı planlıyordum ama düzünü bulamadım sivasdan alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murt82 -- 17 Aralık 2016; 16:15:44 >

• Ben de merak ediyorum. Konu takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı.
    Ben de merak ettim, fiyatları uygun gibi dual versiyonun. Z5 dual normal z5'e göre daha ucuz, bunun sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbores

Yukarı.
    Ben de merak ettim, fiyatları uygun gibi dual versiyonun. Z5 dual normal z5'e göre daha ucuz, bunun sebebi nedir?

Ith garantili olmasıdır.

Marka bakmadığı için düşük fiyatta satılıyor.

Ama ith garantili cihazlar garanti sorunu b9raz riskdir.Telefonda sorun çıkmazsa garantiyede ihtiyaç kalmaz.Ama şanstır çıkadabilir çıkmayadabilir kesin söylemek zor sonuçta kul yapımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler bu telefonu bu hafta içinde alcamda ısınma sorunu çok sorun teşkil eder mi ve sıkıntısı var mı başka?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 haftadır kullanıyorum. n11 den aldım. sony euraisa ithal etmiş ve garantisinde. öyle dendiği gibi ithalatçı garantili değil.

video konferansta ısındığı söyleniyor. oyunlarda ise basit oyunlar oynuyorum, eski telefonum xperia zr kadar ısınıyor. günlük kullanımda ısınma yok. zaten ısınmanında kapanmasına sebep olmadığını birçok kullanıcı belirtmiş. telefon manyağı olmayana 2 gün gidiyor. 1 günü rahat çıkarır. android 7.0 vardı az önce başlattım güncellemeyi sanırım 7.1.1 olacak.

sony i biliyorsanız başka tele gerek yok zaten.. Z serisi ve artık x, xz serileri 1. sınıf.. 16 gb hafıza yetene L1 bile öneririm. ama araştırılması lazım hiç kullanıcı yorumu okumadım L1 hakkında. tipi çok güzel, yeteri kadar da güçlü..32 gb olsa idi onu alırdım.

xperia x in sesi az deniyordu o yüzden almadım, zr den biliyorum az sesin ne olduğunu. z5 çok iyi ses konusunda.

mobilcadde.com da çok ince dafoni slikon kılıf var. pahalı ama çok iyi.

• alınmaz kardeşim. akıllı olan sony almaz. kronik hatalı telefonlar elinde cortlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy s5 16GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınmaz çok ısınıyor parana yazık

• fiyatlar ne zamandır böyle bilmiyorum ama birçok sitede chip para falan 1350 ye geliyor, gene mi alınmaz?
  • face1tr kullanıcısına yanıt
    Eskidi bence dostum x alsan daha iyi olabilir.

5 gün sonra alacağım bende sıfır x veya ikinci el xz.

• Z5 dual aldım ama eski z2 im karşısında şarj konusunda sınıfta kalıyor şarj çöp

• Sony x denilmis iyi guzelde

Adamin sordugu ile sonyx arasinda 1000tl fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

3 haftadır kullanıyorum. n11 den aldım. sony euraisa ithal etmiş ve garantisinde. öyle dendiği gibi ithalatçı garantili değil.

video konferansta ısındığı söyleniyor. oyunlarda ise basit oyunlar oynuyorum, eski telefonum xperia zr kadar ısınıyor. günlük kullanımda ısınma yok. zaten ısınmanında kapanmasına sebep olmadığını birçok kullanıcı belirtmiş. telefon manyağı olmayana 2 gün gidiyor. 1 günü rahat çıkarır. android 7.0 vardı az önce başlattım güncellemeyi sanırım 7.1.1 olacak.

sony i biliyorsanız başka tele gerek yok zaten.. Z serisi ve artık x, xz serileri 1. sınıf.. 16 gb hafıza yetene L1 bile öneririm. ama araştırılması lazım hiç kullanıcı yorumu okumadım L1 hakkında. tipi çok güzel, yeteri kadar da güçlü..32 gb olsa idi onu alırdım.

xperia x in sesi az deniyordu o yüzden almadım, zr den biliyorum az sesin ne olduğunu. z5 çok iyi ses konusunda.

Merhaba. Z5 telefonun kamera uygulamasında iso ayarları bulunuyor mu merak ediyorum. Premium'da bu özelliğin olduğu yazıyor ama dual'da var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusilk

quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

3 haftadır kullanıyorum. n11 den aldım. sony euraisa ithal etmiş ve garantisinde. öyle dendiği gibi ithalatçı garantili değil.

Merhaba. Z5 telefonun kamera uygulamasında iso ayarları bulunuyor mu merak ediyorum. Premium'da bu özelliğin olduğu yazıyor ama dual'da var mı acaba?

otomatik-50>>3200 arası iso ayarı var..
    kamera 23 mp ama bazı ön ayarlı çekimlerde 8 mp e düşürüyor..
    gece çekimi güzel.. sabitleyebilirseniz 1-2 sn de çekimi yapıyor.

Xperia Z5 dual Alınırmı

Xperia Z5 dual Alınırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 13 Şubat 2018; 19:37:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.