Şimdi Ara

Xperia Z3 Dual Sim SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyat: tifosi41 nickli arkadaşa SATILMIŞTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junis -- 11 Kasım 2015; 18:44:27 >

• Merhaba,

Telefon tamircisimisiniz ?

" Ekran arızasını tamir ederim diye açtım " demişsiniz çünkü.

Z serisi su geçirmez olduğu için genelde bilgi sahibi değilsek açmak %1000 riskli/zaten gereksiz (Z3 en ucuz 1000 TL lik cihaz dersek)

Umarım tamiri mümkündür müdahale sonrası , kayıt çok kolay çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Merhaba,

Telefon tamircisimisiniz ?

" Ekran arızasını tamir ederim diye açtım " demişsiniz çünkü.

Z serisi su geçirmez olduğu için genelde bilgi sahibi değilsek açmak %1000 riskli/zaten gereksiz (Z3 en ucuz 1000 TL lik cihaz dersek)

Umarım tamiri mümkündür müdahale sonrası , kayıt çok kolay çünkü.

Tamirci değilim, ekrana normalde görüntü geliyordu ekran ile her türlü faaliyet oyun vs oynanıyordu yalnız ekranda yukarıdan aşağıya doğru büyük dikey çizgiler vardı, bende sorunun ne olduğunu anlamak için içini açmaya karar verdim, içini açtığımda ekrannın şerit kablosu birazcık yırtılmıştı sonra ekranı yerine takarken bu kabloyu biraz daha yırtıldı sadece anakarta bağlı bi kısmı kaldı. Sonrasında şimdi ekrana görüntü hiç gelmiyor. Ekran haricinde hiç bir sorunu yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junis -- 3 Kasım 2015; 23:32:46 >

• pm gönderdim
  • hocam yanlış anlama ama telefon tam bir ceset.ne ekranı işe yarar nede anakartı.ne yapıcaz biz bu telefonu?neyini kullancaz 350 tl ye.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmayanadam

hocam yanlış anlama ama telefon tam bir ceset.ne ekranı işe yarar nede anakartı.ne yapıcaz biz bu telefonu?neyini kullancaz 350 tl ye.?

Yanlış anlaşılacak bişey yok ama okuduklarını anlayabilecek kapasitede olduğunu zannediyorum. Telefonun ekranı hariç herşeyi çalışıyor diye yazdım, bunların testi ekran bozulmadan önce yapıldı, ne anakart işe yarar gibi bir cümle kurmuşsun benim yazdıklarımdan ne anladın da ne işe yarar diyorsun ben bunu anlmadım.

Anlamayacak bişey yok, telefonun ekranı değiştirilecek kayıt yaptırılacak hepsi bu kadar. Sıfırı 1800 lira olan telefondan bahsediyoruz. Nokia 3210 a 350tL istenmiyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junis -- 10 Kasım 2015; 15:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

quote:

hocam yanlış anlama ama telefon tam bir ceset.ne ekranı işe yarar nede anakartı.ne yapıcaz biz bu telefonu?neyini kullancaz 350 tl ye.?

Yanlış anlaşılacak bişey yok ama okuduklarını anlayabilecek kapasitede olduğunu zannediyorum. Telefonun ekranı hariç herşeyi çalışıyor diye yazdım, bunların testi ekran bozulmadan önce yapıldı, ne anakart işe yarar gibi bir cümle kurmuşsun benim yazdıklarımdan ne anladın da ne işe yarar diyorsun ben bunu anlmadım.

Anlamayacak bişey yok, telefonun ekranı değiştirilecek kayıt yaptırılacak hepsi bu kadar.

hocam ekranı kullansam ekranı kullanamıyorum.anakartı kullansam anakart imei istiyor.ses açma kapama tuşlarınımı kullancaz kamera ve arka kapağımı 350 tl ye .baska bişey kalmıyoki geriye .o maksatla dedim.:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: junis

quote:

Anlamayacak bişey yok, telefonun ekranı değiştirilecek kayıt yaptırılacak hepsi bu kadar.

hocam ekranı kullansam ekranı kullanamıyorum.anakartı kullansam anakart imei istiyor.ses açma kapama tuşlarınımı kullancaz kamera ve arka kapağımı 350 tl ye .baska bişey kalmıyoki geriye .o maksatla dedim.:)

ee onları kullanabilmek için 1800 lira verirsin sıfırnı alırsın kullanırsın telefonu, benim istediğim fiyat yanından bile geçmiyor bunun. Yurtdışında ekranlar 65$ satılıyor, 130 lirada kayıt parası kaça paraya geldi telefon? Benim satış sebebim kayıt yaptıracak birini bulamamam kayıtını yaptırabilecek olanlar için zaten bu ilan. Sen full çalışır telefon arıyorsan gidip 1400-1500 liralık ilanlara bakacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.