Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    video çekercen kapanma sorununun yanında böyle bir şey daha bahsediliyordu. bu da güncellemelerle düzeltilecektir.
  • forevergs13 F kullanıcısına yanıt
    Umarım güncelleme ile düzeltilir çünkü düzeltilmesse bu kusursuz telefona yazık olacak çünkü en iyisi kamera güncellemesi gelene kadar beklemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haberler bekliyorum.
  • son durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 28 Mayıs 2014; 21:41:49 >
  • Bugün sony shop a gelmiş biraz inceledim siyah olanda kasa açıklığı farkedilmiyor ama beyaz olanda dikkatli bakınca belli oluyordu siyah daha şık duruyor ayın 30 un da satışa başlayacağız dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

son durum nedir?

Son durum güncellendi

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    benide listeye ekleyebilirsiniz. 1800 tl civari alacağım.
  • Telefonu Sony'den alsak ama yanında hediye olarak dock ve kulaklık verilse alınır ama iste böyle birsey yapmaları imkansız gibi.
  • alacam demiştim ama ismim orda gözükmüyor
    eklerseniz sevinirim

• Merhaba, diğer konuda listede adım vardı. Sanırım diğer konu kapatıldı. Yeni listeye ekleyebilir misiniz?
    Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-xperia-z2-orjinal-kulakligi-ve-duck-la-beraber-166390744/detay

arkadaşlar sahibindende adam 1650 tl veriyo güvenilirmi bilmem.
    bizde durum nasıl acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoçi

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-xperia-z2-orjinal-kulakligi-ve-duck-la-beraber-166390744/detay

arkadaşlar sahibindende adam 1650 tl veriyo güvenilirmi bilmem.
    bizde durum nasıl acaba.

Son durum ana mesajda yazılı. Pasaport lazım öncelikle. Sonrasında güvenilirliği de ayrı bir tartışma konusu. Garantisi de olmuyor. vs vs

• son durum derken görüşmeler nasıl gidiyor
    haziranın 10'a kadar burdayız beklemedeyim burda güvenilir siteden iyi bir fiyatla bulacağımız kesin
  • yani evet nedir durumlar varmı bir gelişme sıkılmaya başladım bir an evvel almak istiyorum.
    görüşmeler ne yönde varmı talebimizi karşılayacak bir yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

yani evet nedir durumlar varmı bir gelişme sıkılmaya başladım bir an evvel almak istiyorum.
    görüşmeler ne yönde varmı talebimizi karşılayacak bir yer?

Son durum güncellendi.
    Emin olun ben de acayip sıkıldım. Ama g3 fiyat açısından fiyasko olacak gibi tek yol z2 görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 29 Mayıs 2014; 22:33:06 >
  • Hızlıalda indirime girmis hemen.

Distributor garantili 2000tl, 100tl de worldpuan veriyor.

Distributor garantili toplu almadan 1900e alınıyorsa paralele 1700den fazla vermemek gerekiyor.

http://www.hizlial.com/sony-xperia-z2-siyah/10381028
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allied

Hızlıalda indirime girmis hemen.

Distributor garantili 2000tl, 100tl de worldpuan veriyor.

Distributor garantili toplu almadan 1900e alınıyorsa paralele 1700den fazla vermemek gerekiyor.

http://www.hizlial.com/sony-xperia-z2-siyah/10381028

Garanti Bu ürün Sony Türkiye yetkili servisleri tarafından 24 ay süre ile garanti altındadır. Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanım Klavuzu , Şarj Cihazı , Garanti Belgesi , Data Kablosu , Kulakık

resmi diyor. Sony center falan mı acaba burası. Kutu İçeriği rezalet gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 30 Mayıs 2014; 12:00:41 >

• Paralel İthalat ile disbrt arasında 400 tl fark olmalı

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Dock ve NC kulaklık hayal bence turkiye garantilide. 3. sınıf ülke muamelesi çekilecek gibi yine kutu iceriginde.

ve son mesaja katılıyorum, insanlara paralel ithalatın uygun gelmesi için en az 400 tl fark olmalı belki kutu icerigi dock ve nc kulaklıklı olursa fiyat farkı bile gözetmeyebilirler.
    Ayrıca teknik servisin olayı da önemli z1 compact konusunda, insanlar delta teknik servisi teleservice den daha iyi buldu ithalat aldı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.