Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

quote:

Orijinalden alıntı: Auglia

hepsisony 2199'dan önsipariş açmış, 30mayıs-2 haziran arası teslim edilecek yazıyor. ciddi mi acaba ben bu siteye pek güvemiyorm

önsiparişe sakın bulaşma güvenilir falan değil orası kaç hafta önceden ön sipariş açtılar fiyatta 2399du.gelsin ürün ondan sonra bakarsın.Önsiparişe ne bir indirim ne bir hediye var üstelik önce falan teslim edilmiyor.

Evet bende onu diyorum hocam compact çıkarkende aynısını yaptılar , kafalarına göre fiyat tarih yazıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Beyler beklemedeyiz..
  • Beni de ekle kardeşim
  • Beni de ekleyebilirsin hocam

• benide ekle hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

quote:

hepsisony 2199'dan önsipariş açmış, 30mayıs-2 haziran arası teslim edilecek yazıyor. ciddi mi acaba ben bu siteye pek güvemiyorm

önsiparişe sakın bulaşma güvenilir falan değil orası kaç hafta önceden ön sipariş açtılar fiyatta 2399du.gelsin ürün ondan sonra bakarsın.Önsiparişe ne bir indirim ne bir hediye var üstelik önce falan teslim edilmiyor.

Evet bende onu diyorum hocam compact çıkarkende aynısını yaptılar , kafalarına göre fiyat tarih yazıyorlar

Hocam compactı biliyorsan zaten hiç buluşmassın bunlara..şubatın 3.haftası teslim edilecek diye peşin paraya sattılar..ücret artışı oldu 1 hafta sonra Size göndereceğiz aynı fiyattan ek ücret vermeyeceksiniz dediler.haftaya gelir diye diye taa martın 3. Haftası geldi ürün üstüne ek ücret ödemesseniz göndermeyiz dediler.35 gün sonra ellerine geçti ürün utanmadan ek ödeme yapın gönderelim dediler.zaten garantiyi teleservice veriyor sony Eurasia lafı aldatmaca.inşallah hepiniz 1800 civarlarında paralelden z2 alırsınız en mantıklısı.konuyu kirlettim biraz kusura bakmayın ama önsiparişten başkasıda mağdur olmasın diye yazdım.şimdiden alacaklara hayırlı olsun.

• Btsony sitesindeki kutu içeriği.

1 adet ön cam için ekran koruyucu
    1 adet mikro usb kablo
    1 adet şarj adaptörü
    1 adet mh750 kulak içi kulaklık

2.199 ama içindekiler çöp.

Çekle mekle sıcak fırsatlar takip edilir.
    Zaten bu 2000 liraya kadar alınabilir.

Bireysel olarak alınabilecek rakama 2.025 TLnin bir esprisi yok.
    İndirimden saymasınlar.

Sony garantili 2000 e alınabiliyorsa
    Paralel ithalat 1700 den fazla olmamalı.
    1.700 civarı bulunursa benide ekleyebilirsiniz.

İlave
    Küçük bir hesap.
    Gittigidiyor Cepport.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z2-d6503-akilli-telefonu-115367645

Fiyat 2.149
    word puan -100
    GG %10 çek -215
    Avantajix -33
    1.801

Zaten sony center teknosa vatan vs gelince paraleller ucuzlayacak iyice.
    Bence fazla acele etmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 27 Mayıs 2014; 15:16:49 >

• 1700 ya olacak ya olacak başka çersi yok.

bizde uygun çakallık peşinde. bizden taleb alınca fiyatı yüksek tuttu.
    z1c 1350 gibi bir rakama satabiliyorsa delta garantili.bunu da 1750/1800 aralığında verebilir.
    30/05/2014 satişa çıkıyor hele bir görelim gelen cihazların üretim haftasına bakalım.
    zaten 15 gün içinde de düşer.
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Bencede bu telefonu 1800 e alabilriz ki bizde uygun fiyatı çekmesi lazım zaten piyasaya çıkmadan birilerine kitlemek istedidiler o kadar parayı ama haftaya çıkıyor cihaz mecbur indirmek zorundalar artık.1800 den yukarı yazarsa yine pahalı yazmış olacak bekleyip göreceğiz 10 gün sonra belli olur herşey.
  • Az önce geldi bu meail,hepsisony den.
    Merhabalar,

Sony Xperia Z2 Cep Telefonu 30 Mayıs'da satışa açılacaktır.

Ürün paket içeriği: Sarj cihazı, standar kulaklık,usb kablodur.

Dock ve Gürültü önleyici kulaklık aksesuar olarak ayrı satılacaktır.

Ürün Sony Eurasia tarafından iki yıl garantilidir.

Teşekkürler,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde bu fiyat gerçekten doğru ise 2199 tl umarım z1c deki yanlışlık olmaz.o zaman 2300 e alan arkadaşlara yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

o değilde bu fiyat gerçekten doğru ise 2199 tl umarım z1c deki yanlışlık olmaz.o zaman 2300 e alan arkadaşlara yazık oldu.

O zaten belli bir şey sabırsızlıktan aldılar. Bir de ilk üretimlerin azizliğine uğradılar biraz. Kendileri de biliyordu alırken.
  • 1700 TL olsun "Paralel olsun, bizim olsun.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_92404783/f_//tm.htm#92411526

Bu konuyu açan arkadaşla irtibat kopmuştur.
    İtibar etmeyiniz.
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    inşallahhhhh
  • benide listeye ekleyin arkadaşlar
  • Paralele 1800 üstünü vermeyin arkadaşlar.kampanyalarla falan o fiyatlara çok yakında zaten bulacaksınız.toplu alımın bir farkı olmalı...
  • grey market olarak 1700'den fazla verilmez kazıklatmayın kendinizi.

• 2025 distributor urunuyse ona gore bir fiyat almalısnız arkadaslar , bana gorede 1800 bile pahali olabilir paralel ithalat icin.
  • Bence firmalarin hemen hepsi bize pozitif bakıyor , hatta 1700TL'den alsak bile mutlu olacaklar. Ancak görüşülen firmaların ne koparabilirim mantalitesi, Z2'nin geç kalışı , diğer telefonlarından da 2000 üstünde satılması, ve aylardır Z2'nin 2399 TL'den çıkacağı algı oluşumu önümüzde ki küçük pürüzler. Hepsini aşacağız ve Z2 denen godzillayı mutlu olacağımız bir fiyattan kapacağız.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.