Şimdi Ara

Xperia Z2 mi LG G3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar temmuzda yurt dışına çıkıyorum ve telefon getiricem. Bu iki telefon arasında kaldım. İki telefona da bütçem yetiyor.
    Aradığım özellikler:
    -Oyun oynarım
    -Pili iyi gitmeli
    -Menüler falan akıcı olmalı
    -ısınsa da bu performansı etkilememeli
    -çok olmasa da biraz dayanıklı olmalı

Yardımlarınızı bekliyorum. Kaç aydır karar veremedim. Kusmak üzereyim artık. içim dışım telefon oldu

• G3 birçok sorunu olan bir telefon ayrıca isteklerin doğrultusunda kesinlikle seçimin Z2 olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqul Morgothist

G3 birçok sorunu olan bir telefon ayrıca isteklerin doğrultusunda kesinlikle seçimin Z2 olmalı.

Z2nin kendi kendine arka cam çatlaması,pembe kamera sorunlarını da biliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

G3 birçok sorunu olan bir telefon ayrıca isteklerin doğrultusunda kesinlikle seçimin Z2 olmalı.

Arkadaşım ben her iki telefonu da kullanmadım. Bende telefon alacağım yakın zamanda. Tarafsız olarak araştırdığımda kimse G3 önermediğini g2'den sonra hayal kırıklığı olduğu, 2k ekran'ın akıcılığı bozduğu söylenmiş. Ben duyduklarına göre yorum yazdım. Ayrıca arkadaşımda z2 var ve bildiğim kadarıyla söylediğiniz sorunlar yok telefonunda.

Edit : kelime

Edit 2 : G3 kullanıyormuşsun tamam hocam anladım şimdi durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaqul Morgothist -- 11 Nisan 2015; 22:43:06 >

• Mr.Nightbird kullanıcısına yanıt
    -Z2'nin pili daha iyi gidiyor, ancak yedek batarya taşırım dersen G3 değiştirilebilir batarya sayesinde avantajlı. Batarya taşımıyorsan Z2 pil yönünden daha iyi.

-Z2'nin menüler oldukça akıcı, G3'ü uzun süreli kullanmadığım için kesin yorum yapamam, bazı incelemelerde menülerin çok akıcı olmadığı söyleniyordu, doğru mu bilemem, doğru olsa bile güncellemelerle düzeltilmiş de olabilir.

-Gene yapılan çoğu incelemelerde G3'ün ısınma nedeniyle performans kaybının çok fazla olduğu belirtiliyor. Z2 kullanıyorum, çok fazla ısındığını görmedim, ancak fazla oyun oynamadığımı da belirteyim, uzun süre oyun oynanırsa ne olur bilemem.

-Z2 elde tutunca ağır, katı ve sağlam bir izlenim veriyor, ancak arka ve önü cam, sağlam bir düşüşte kırılma ihtimali olabilir. Keza G3 de ince çerçeveleri nedeniyle hassas bir telefon gibi duruyor. Her iki telefonu da iyi bir kılıfla kullanmak şart.

Sonuç olarak ben Z2'yi tercih ettim, memnunum, tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım ben her iki telefonu da kullanmadım. Bende telefon alacağım yakın zamanda. Tarafsız olarak araştırdığımda kimse G3 önermediğini g2'den sonra hayal kırıklığı olduğu, 2k ekran'ın akıcılığı bozduğu söylenmiş. Ben duyduklarına göre yorum yazdım. Ayrıca arkadaşımda z2 var ve bildiğim kadarıyla söylediğiniz sorunlar yok telefonunda.

Şu rivayetlere nereden kapılıyorsunuz bilmiyorum fotoğraf çerçevesi gibi telefon arka camı kendi kendine çatlıyor su alıyor

G3 konusuna bi bak derim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu rivayetlere nereden kapılıyorsunuz bilmiyorum fotoğraf çerçevesi gibi telefon arka camı kendi kendine çatlıyor su alıyor

G3 konusuna bi bak derim

Hocam daha fazla uzatıp da arkadaşın konusunu baltalamayalım ben geçen hafta baya bi araştırdım fiyatı da uygundu kullanan kişilerle de görüştüm ve kendi adıma g3 almamaya karar verdim. Konu sahibi de gerekli araştırmayı yapacaktır. Umarım doğru tercihi yapar.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaqul Morgothist -- 11 Nisan 2015; 22:49:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Birincisi z2 nin arka cam çatlaması gibi kronik bir sorunu yok ikincisi kamerada pembeleşme z3 ün kronik sorunudur yani z2 yine böyle bir kronik sorun yok! Bir hatanın kronik sorun olabilmesi için genele mal olması gerekir ki z2 de bahsettiğin sorunlar mevcut değil!

g3 te ise battery drain ve ısınma kronik bir sorun, plastik çerçevenin çatlaması ise önemli bir sorun ve azımsanmayacak kadar fazla(ancak kronik sorun diyemem)!

• Z2

• Birtek kamera farkı var . G3 tabi ki.

• Kardesim z2 al bataryasi cok iyi :) sony kalitesi...Isinma olarak evet belki isiniyordur ama g3 daha cok isiniyor...

Bana kalirsa meziu mx4 pro

• kardeşim kesinlikle z2 al derim 6-7 aydır kullanıyorum tek bir sorunu yok
    birtek yan tıpaları deforme oluyor diyolar dı o sorunu da kullanım şekliyle alakalı olduğunu öğrendik yani öyle bir sorun da yok.
    telefon ısınıyor. açık açık söyleyelim. Dungeon Hunter 5 çıktı geçenlerde. 100% şarjla saatlerce oynadığımı biliyorum akşama kadar.
    Telefonun arka kısmı ateş gibiydi. tek bir donma kasma yok. seri bir şekilde whatsapp'a gelen mesajlara bakıp tekrar oyuna dönebiliyorsun.
    1 sn içinde kamera tuşuna (ekran kapalı olsa bile) basıp resim çekebiliyorsun. an'ı kaçırmamış oluyorsun.
    üstelik kamerası çok iyi. 20.7 farkını gerçekten gösteriyor.
    telefonu alırsan kutudan çıkacak olan gürültü giderici kulaklığın olduğuna dikkat et o kulaklık ta muhteşem birşey.
    kullaklık kullanmazdım kulaklıksız gezmez oldum onun sayesinde : )
    benim aldığımda kasa açıklığı var alt ve üstte 1mm'nin 4te1'i kadar. zaten bunlar su geçirmemesine engel olmuyor. sıkıntı yok yani.
    pembe kamera sorunu, kamera merceği kayması gibi sorunlar bende yok. gayet memnunum.
    alacağın telefon mutlaka z2 olsun z3'e de okadar para verilmez çünkü gerek yok.
    iphone ve g3 le kıyaslanmaz bir telefon.diğer markalar bence tırt zaten. z3 ü geçtim z2 bile bence şuan en iyi telefon.

NOT ! :::: HEMEN ATLAYANLAR OLUR ŞİMDİ ADAM İPHONE'A KÖTÜ DEDİ DİYE :D İPHONE İYİ OLSUN İYİ DERİZ SIKINTI YOK ;)
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-6-Plus-vs-Sony-Xperia-Z2 <<< iphone marka takıntılı insanlar için üretilmiş ara tuzağı bir telefondur. almayın aldırmayın !

• Z2

• Bende Z2 var bir tanıdığımda ise G3 var bugün karşılaştırabildim.

Ekran parlaklığı olarak bir fark göremedim renk olarak Z2 daha iyi.
    Kamera olarak Z2 eziyor.
    Arayüz geçişleri ve arayüz kalitesi Z2 eziyor.
    Malzeme kalitesi falan bunları söylemeye gerek yok.
    Batarya konusu zaten ortada 2K ekran sömürüyor bataryayı

O yüzden Z2 tavsiye ederim. Z2 var diye onu övüyorum olayını düşünen varsa ne alıyorsa alsın banane !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Bende Z2 var bir tanıdığımda ise G3 var bugün karşılaştırabildim.

Kamera olarak Z2 eziyor.

O yüzden Z2 tavsiye ederim. Z2 var diye onu övüyorum olayını düşünen varsa ne alıyorsa alsın banane !

G3 gunu rahatlikla kurtariyor kamera olarak z2 nin pek parlak oldugunu soyleyemem ois ve lazer otofokus gece fotograflarinda cok iyi ses cikariyor g3 u kilifsiz 2 metreden herturlu zemine dusurdum hala saglam

G3 anlattiginiz kadar kotu degil z2 nin 1080p olmasi disinda g3 e ustun bir yani yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Bende Z2 var bir tanıdığımda ise G3 var bugün karşılaştırabildim.

Kamera olarak Z2 eziyor.

G3 gunu rahatlikla kurtariyor kamera olarak z2 nin pek parlak oldugunu soyleyemem ois ve lazer otofokus gece fotograflarinda cok iyi ses cikariyor g3 u kilifsiz 2 metreden herturlu zemine dusurdum hala saglam

G3 anlattiginiz kadar kotu degil z2 nin 1080p olmasi disinda g3 e ustun bir yani yok

G3 kötü demedim zaten sadece z2 daha iyi geldi o yönlerden kamera konusunda sahibi ile hem fikiriz malzeme derken lg sağlam değil demedim sadece kullanılan malzemenin verdiği hissiyatdan bahsettim.
    Size göre sadece 1080p avantajı var ama bu bence zevk meselesine giriyor. İkiside güzel telefon bu karşılaştırmam g3 ü kötü yapmıyor. Sadece benim izlenimlerim bu şekilde.

• Mr.Nightbird kullanıcısına yanıt
    Hocam Bir Z2 kullanıcısı olarak sana tavsiyem şudur;
    - Kesinlikle 14w19 ve 14w20 serilerini alma çünkü bu seri kullanan arkadaşlar lens kayması ve kasa açıklığı olduğu söylüyor. benim cihaz 14w32 bu sorunların hiç biri yok.
    - Cihazda ilk ay vodafone akıllı kapsama alanından kaynaklanan 3g de kopma problemi yaşamıştım. Ama ya gelen güncellemelerden yada daha sonra yaptığım cihaz internet ayarları ile bu sorunu hallettim. Vodafone da belki bu sorunu yaşaya bilirsin.
    - Kamerası güzel çekimler yapıyor ama 20.7 Mp lens varken otomatik , HDR gibi modları 8 MP destekliyor. Bence bir eksiklik.
    - İyi olan şarj süresi son güncellemeden sonra biraz daha iyileşti 2 gün rahat kullanıyorum.
    - Cihaz performans olarak gayet iyi çok stabilize çalışıyor.
    - Isınma çok rahatsız etmese de yok diyemem
    - dayanıklılık olarak şuan piyasadaki en dayanıklı kasa tek parça oyma metal ve suya dayanıklı bir cihaz
    - Cihazın cam arka yüzeyi gayet şık bir görünüme sahip

G3 gelecek olursak ;
    - Benim açımdan plastik arka kapak çok adi duruyor
    - kapama ve ses tuşlarının kameranın altında olması hiç hoş olmamış ve kullanım açısından sıkıntılı
    - 2k ekran sebebi ile çok fazla ısınma yapıyor ve işlemciye daha çok yük biniyor.
    g3 ün benim acımdan dikkat çeken özelliği ekran kenar boşlukları

Sonuç olarak bana göre sağlamlık, şık görüntüsü ve performansı ve fiyatı ile (Z3 te dahil) en iyi telefon Z2
    birde bunları izlemen sana yardımcı olabilir.
    Z2 UKT https://www.youtube.com/watch?v=wkJvdtOgHDI

https://www.youtube.com/watch?v=7GUKr_EyQOA

• onwake O kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba

Z2 hala tavsiye eder misiniz? Şarjı süresinden memnun musunuz? Ben LG G2 ile Z2 arasında kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 g2dende g3tende faha iyi telefon.

• Z2 malzeme kalitesi, performans ve batarya ömrüyle daha başarılı bir cihazdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.