Xperia Z2 marka telefonum var. Yaklaşık 4 ay önce istanbul bilişimden almıştım. Telefondan aşırı memmunum amacım telefonu kötülemek değil, sorunlarımla sizden yardım bekliyorum.
Telefonumun çoğu z2 de olduğu gibi kasa açıklığı mevcut ön tarafta ve arka sağ tarafta köşelerden belli oluyor. birde benim arka kapak kendi kendine şişiyor elle bastırıyorum yerine oturuyor ve bir süre sonra tekrar şişmiş hale geliyor. Telefona hafif bastırınca ekranın ortasında aynı lcd televizyonun ekranına bastırdığınızda çıkan kararma oluyor. birde bu arka kapak şişmesinden sonra telefonun dokunmatiği kendi kendine basmaya başladı. cihaz fiziksel bir darbe almadı, ki alsa da belli olur kasadan. aynı zamanda bu şişme olaylarından sonra şarjda ani düşüşler oluyo. Mesela %90 dayken birden bakıyorum %55 olmuş. Yan kapakları tertemiz yapmama rağmen sürekli açılıyor. yazılımsal sorunlar var fakat bunların çözülmeyip fabrika ayarlarına çevrilip yollanacağını adım gibi bildiğim için yazılımsal sorunları yazmıyorum.
neyse ben artık telefonu garantiye yollayıp geldiğinde kendime z5 almayı planlıyorum. bu saydığım sorunlardan telefonun değişme ihtimali var mıdır.?
6 ay dolmadan ayıplı mal diyerek para iadesi isteyebilirsin Ben sürekli şarj kapağı açıldığı için yatın tüketici haklarına gideceğim