Şimdi Ara

Xperia Z1 4.4 Zil Sesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, Z1 telefonumda 4.4 güncellemesini yaptım. Ancak, telefonuma arama geldiğinde ses çok düşük çıkıyor. Ayarlarda bir problem yok, her şey normal. Sizce sorun ne olabilir?

• Benim de az çıkıyor ama kit kat a geçmeden öncede kısık çıkıyordu. Hoparlörler Biraz güçsüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Benim de az çıkıyor ama kit kat a geçmeden öncede kısık çıkıyordu. Hoparlörler Biraz güçsüz

Bende böyle bir sıkıntı olmuyordu. Dediğim gibi güncelleme sonrası yaşadım...
  • tepit T kullanıcısına yanıt
    Orasını bilemiyorum dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ile alakalı bir sıkıntı var. KitKat ile beraber bir kaç problem baş gösterdi. Video falan izlerkende ses az çıkıyor. Aslında ses hoparlörden değil ahizeden geliyor. İnşallah kısa sürede düzeltilir.
  • kit kat sonrası telefon çok saçmalamaya başladı. yabancı forumlarda da araştırdım flash yaparak çözenler var fakat ben uygulama taraftarı değilim. tabiki sony'den bir fix uptade bekliyorum. başlıca problemler; zil sesinin bazen hoparlör bazen de ahizeden (kısık sesle) gelmesi, kamera (ön ve arka) geç açılması, menülerde saçmalamalar donmalar ve kendi kendine res atması. yapılabilecek hiçbirşey yok şu an için. heyecanla güncelleme bekliyoruz.
  • Durumu Sony Türkiye ile paylaştım. Telefonu fabrika ayarlarına getirmem, mikro sim kart kullanmam gibi basit önerilerle sorunu geçiştirmeye çalıştılar. Herhalde güncelleştirme bekliyeceğiz : (
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.